Νέα

Μασατζίδικα που «φραπάς»!!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 40 άτομα (4 μέλη και 36 επισκέπτες)

manmegas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2018
Κριτικές
16
Like
1.057
Πόντοι
371
Αυτή τη Νταιάνα γιατι την εχουν δυο φορες φωτο στη σελιδα τους? μη χασουμε ομορφια? ( ειναι και ντροπαλη....)

ΑΛΕΚΟΣ223

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2016
Like
1.072
Πόντοι
201
Αυτή τη Νταιάνα γιατι την εχουν δυο φορες φωτο στη σελιδα τους? μη χασουμε ομορφια? ( ειναι και ντροπαλη....)
εχεις διπλή πιθανότητα να σου κληρώσει αυτη οταν πας

suncity

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιουλ 2010
Κριτικές
21
Like
343
Πόντοι
2.027
Ρε παιδιά επικοινώνησα μέσω what’s app με ταυλανδεζα Παγκράτι λέει 50€-70 λεπτά-70€ 100 λεπτά.Δε τη ρώτησα τίποτα παραπέρα για φραπέδες κ πίπες,φαντάζομαι είναι γαμάς'' Μασατζίδικα που ΔΕΝ γαμάς - Page 101 - bourdela.com forum
Διαβασε
Ρε παιδιά επικοινώνησα μέσω what’s app με ταυλανδεζα Παγκράτι λέει 50€-70 λεπτά-70€ 100 λεπτά.Δε τη ρώτησα τίποτα παραπέρα για φραπέδες κ πίπες,φαντάζομαι είναι μέσα στη τιμή τουλάχιστον ο φραπές ;;;
Επίσης Ντάλια είναι Ανδρομάχης 142-143 ;; Ξέρουμε κάποιο τηλ επικοινωνίας;; Επίσης τι κόστος έχει κ τι προσφέρετε ;; Ευχαριστώ μύστες
Καλησπερα ...αν μιλας για την ταυλανδεζα στην νεοπτολεμου ...ειναι στα δεν ..σου βαζω μια παλια κριτικη μου ..για να καταλαβεις ...αλλα το μασσαζ της τελειο
Δημοσίευση στο thread ''Μασατζίδικα που ΔΕΝ γαμάς'' Μασατζίδικα που ΔΕΝ γαμάς - Page 101 - bourdela.com forum

suncity

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιουλ 2010
Κριτικές
21
Like
343
Πόντοι
2.027
Εδω στο google το εχει ...σαν χωρο ...πατα αν σε ενδιαφερει δειχνει και την ιδια σε φωτο

Συνημμένα

• Screenshot_20241104-142336_Maps.jpg
    Screenshot_20241104-142336_Maps.jpg
    325,1 KB · Εμφανίσεις: 17

Talibanakos44

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2015
Κριτικές
10
Like
3.417
Πόντοι
736
Διαβασε

Καλησπερα ...αν μιλας για την ταυλανδεζα στην νεοπτολεμου ...ειναι στα δεν ..σου βαζω μια παλια κριτικη μου ..για να καταλαβεις ...αλλα το μασσαζ της τελειο
Δημοσίευση στο thread ''Μασατζίδικα που ΔΕΝ γαμάς'' Μασατζίδικα που ΔΕΝ γαμάς - Page 101 - bourdela.com forum
Καλησπέρα συναγωνιστή. Απ’ ότι έχω καταλάβει η τύπισσα είναι ότιναναι ανάλογα τη φορά που θα την πετύχεις. Άλλοι γράφουν ότι κάνει χάλια μασάζ απλά χαϊδεύει κάποιοι ότι κάνει καλο. Όλοι πάντως αναφέρουν 50 € με φραπέ στάνταρ. Ένας κιόλας ανέφερε για πίπα και γαμήσι. Τώρα δεν ξέρω εγώ που της έστειλα μου απάντησε 50 € δε ρώτησα τίποτα άλλο για μαλακίες και τα λοιπά, επίσης ζήτησε φωτογραφία μου να με δει με την πρόφαση οτι είναι το σπίτι της κ δε μπορεί ν μπαίνει ο καθένας.

fysarmonika

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2015
Κριτικές
5
Like
4.020
Πόντοι
456
Χθες μποτιλιαρισμένος γύρω στις 9 παρά έξω από galaxy , είδα αριστουλα να καυλαντιζει με τύπο στο μπαλκόνι…. Ποιος από εσάς ήταν ρεμάλια ???

babis84

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Δεκ 2017
Κριτικές
24
Like
1.353
Πόντοι
1.076
προσφορα Οκτωβριου στο Grace στο μαρουσι κ ειπα να παω να ευχαριστηθω μασαζ κ πεομασαζ!
Εκλεισα ραντεβου,με ρωτησε αν εχουμε ξανακανει,αμε την ενημερωνω κ ολα καλα.Ξεκιναει ενα απλο χαδι με λαδι κ οχι το κλασσικο μασαζ που εκανε στο ιδιο προγραμμα που ειχα δοκιμασει λιγες ημερες πιο πριν.Λεω μπορει να αλλαξε καμια τεχνικη κ κανω υπομονη.Δυστυχως ολη η ωρα του μασαζ,ηταν ενα πασαλλειμα στα αρχιδια κ στα κωλομερια με λαδι,μεχρι που γυρισα κ χαιδευε λιγο κ την πουτσα!Ουτε καν καταφερε να με καυλωσει κ το αποκορυφωμα,την ωρα του μασαζ απανταει στο τηλεφωνο που ειχε hands free κ διακοπτει για να παραλαβει δεμα!Τραγικο κ οτι χειροτερο.Επεστρεψε κ συνεχισε το παιξιμο μεχρι να χυσω,οπου σταματησε μολις φυγανε τα πρωτα κ με ενημερωσε πως πλεον δεν ''βοηθαει'' οπως παλια.Ντουζακι,πατησα κ αλλη μια να φυγουν κ τα υπολοιπα μην με πονανε οι μπαλες μου κ γεια σας!Τα πιο πεταμενα 60 ευρω που εχω δωσει και σιγουρα τα τελευταια στο συγκεκριμενο ιδρυμα.
Απλα απογοητευση...

Fullspoonmoon

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2024
Like
42
Πόντοι
0
Διαβασε

Δεν είναι στα δεν,κάνει και εκτόνωση.εγω προσωπικά είμαι ευχαριστημένος από το μασάζ της.

Tsouvi

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2022
Like
366
Πόντοι
21
Απαντάω στον εαυτό μου μήπως βοηθήσω κάποιον άλλον.

Λοιπόν, επίσκεψη τελικά στο galaxy.
Πρώτη επίσκεψη.
Το τηλέφωνο το σήκωσε η επιχειρηματίας, η οποία με ρώτησε για ποιο πρόγραμμα ενδιαφέρομαι, προφανώς για να καταλάβει εάν πάω μόνο για μασάζ ή και για έξτρα. Στην υποδοχή ήταν ένας νεαρός. Μία χαρά καλή επικοινωνία και με τους δύο.

Ο νεαρός άνετος με ενημέρωσε για τα προγράμματα, είχε και έναν κατάλογο ή κάτι τέτοιο.
Επέλεξα το χαλαρό πρόγραμμα της μίας ώρας, κόστος 50 ευρώ. Το deep tissue νομίζω 80 και το body2body στα 100.

Δεν ήθελα να επιλέξω από την πρώτη φορά πιο ακριβό πρόγραμμα γιατί δεν ήξερα αν θα βγει καλό.

Ενημέρωσα άμεσα ότι θέλω εκτόνωση και όλα οκ.

Κι εκεί που είχα μία αγωνία για το ποια κοπέλα θα μου στείλουν, για καλή μου τύχη στο δωμάτιο ήρθε η Μελίνα.
Δεν ξέρω αν είναι καινούρια ή παλιά, αλλά θα την περιγράψω.

Η Μελίνα είναι Μολδαβή, όμορφη, μικροκαμωμένη όπως μου αρέσει, πολύ ωραίο σώμα για την ηλικία της, πολύ άνετη και cool στην επικοινωνία, γενικά ένιωσα σαν να είναι κοπέλα μου.

Το μασάζ όπως είχα γράψει δεν με ενδιέφερε και τόσο, παρόλα αυτά ήταν πολύ καλή και με έντονη διάθεση να με ικανοποιήσει και να μην φύγω παραπονεμένος.

Στο δεύτερο μέρος επέλεξα φραπέ με καλαμάκι στα +30. Πολύ καλή και σε αυτό και ευτυχώς που δεν ζήτησα μόνο φραπέ.

Γενικά πάρα πολύ ευχαριστημένος, επόμενη φορά θα την πάρω body2body γιατί είναι πολύ καλή για να χάνω τον χρόνο μαζί της με χαλαρό μασάζ.
Γενικά, μπράβο και στο μαγαζί, μου έκανε πολύ καλή εντύπωση συνολικά αν και δεν έχω μεγάλη εμπειρία από το χώρο.
Ωραίος ο συνάδελφος. Μια διευκρίνιση μόνο . Οταν λες ενημέρωσα ότι θέλω εκτόνωση εννοείς όταν ήσουν εκεί με τον Δανη του λες θέλω αυτό το πρόγραμμα συν εκτόνωση ;

drdoom2

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2021
Like
12
Πόντοι
0
Καλησπερα στους συναγωνιστές.

Να πω και εγώ την εμπειρία μου από galaxy 2 επισκέψεις 1 με τζένη και 1 με ratu προφανός και δεν διάλεξα αν και θα έπρεπε αλλά ήμουν τυχερός να έρθει διαφορετική.
Με τζένη καλό μασάζ, μέτριο το δεύτερο μέρος άφηνε πιασήματα καθόλου έξτρα
Με ratu skinny ήταν ποιο πολύ του γούστου μου και καλύτερο δεύτερο μέρος με στήθος έξω, 10+ από μόνος μου δεν ζήτησε τίποτα.
Απο grace μαρούσι τα εξής
Grace 1 φορά το μετάνιωσα
Φρόσω πολύ καλό έχει σταματήσει
Κατερίνα κρίμα που πρόλαβα μια φορά.

Και τώρα μια ερώτηση μήπως κάποιος ξέρει, Στο city massage Χαλάνδρι ήταν μια μαρία παχολούλα που μετά από 10 + συνεδρίες πέρασε στο δεύτερο μέρος . Πλέον δεν δουλεύει εκεί, μήπως κάποιος ξέρει που μπορεί να δουλεύει?

pirateman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2018
Κριτικές
11
Like
1.604
Πόντοι
496
Καλησπερα στους συναγωνιστές.

Να πω και εγώ την εμπειρία μου από galaxy 2 επισκέψεις 1 με τζένη και 1 με ratu προφανός και δεν διάλεξα αν και θα έπρεπε αλλά ήμουν τυχερός να έρθει διαφορετική.
Με τζένη καλό μασάζ, μέτριο το δεύτερο μέρος άφηνε πιασήματα καθόλου έξτρα
Με ratu skinny ήταν ποιο πολύ του γούστου μου και καλύτερο δεύτερο μέρος με στήθος έξω, 10+ από μόνος μου δεν ζήτησε τίποτα.
Απο grace μαρούσι τα εξής
Grace 1 φορά το μετάνιωσα
Φρόσω πολύ καλό έχει σταματήσει
Κατερίνα κρίμα που πρόλαβα μια φορά.

Και τώρα μια ερώτηση μήπως κάποιος ξέρει, Στο city massage Χαλάνδρι ήταν μια μαρία παχολούλα που μετά από 10 + συνεδρίες πέρασε στο δεύτερο μέρος . Πλέον δεν δουλεύει εκεί, μήπως κάποιος ξέρει που μπορεί να δουλεύει?
Παντρεύτηκε τυπε.

Josex

Μέγας
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
34
Like
4.117
Πόντοι
4.365
προσφορα Οκτωβριου στο Grace στο μαρουσι κ ειπα να παω να ευχαριστηθω μασαζ κ πεομασαζ!
Εκλεισα ραντεβου,με ρωτησε αν εχουμε ξανακανει,αμε την ενημερωνω κ ολα καλα.Ξεκιναει ενα απλο χαδι με λαδι κ οχι το κλασσικο μασαζ που εκανε στο ιδιο προγραμμα που ειχα δοκιμασει λιγες ημερες πιο πριν.Λεω μπορει να αλλαξε καμια τεχνικη κ κανω υπομονη.Δυστυχως ολη η ωρα του μασαζ,ηταν ενα πασαλλειμα στα αρχιδια κ στα κωλομερια με λαδι,μεχρι που γυρισα κ χαιδευε λιγο κ την πουτσα!Ουτε καν καταφερε να με καυλωσει κ το αποκορυφωμα,την ωρα του μασαζ απανταει στο τηλεφωνο που ειχε hands free κ διακοπτει για να παραλαβει δεμα!Τραγικο κ οτι χειροτερο.Επεστρεψε κ συνεχισε το παιξιμο μεχρι να χυσω,οπου σταματησε μολις φυγανε τα πρωτα κ με ενημερωσε πως πλεον δεν ''βοηθαει'' οπως παλια.Ντουζακι,πατησα κ αλλη μια να φυγουν κ τα υπολοιπα μην με πονανε οι μπαλες μου κ γεια σας!Τα πιο πεταμενα 60 ευρω που εχω δωσει και σιγουρα τα τελευταια στο συγκεκριμενο ιδρυμα.
Απλα απογοητευση...

Δεν διορθώνεται με τίποτα.. μου είχε κάνει το ίδιο παλιά με το τηλέφωνο. Με άφησε την ώρα που μου χάιδευε τα αρχίδια για κάνα δίλεπτο..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom