You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα που «φραπάς»!!!!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 6K
- Εμφανίσεις 2M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 40 άτομα (4 μέλη και 36 επισκέπτες)
ΑΛΕΚΟΣ223
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2016
- Like
- 1.072
- Πόντοι
- 201
εχεις διπλή πιθανότητα να σου κληρώσει αυτη οταν παςΑυτή τη Νταιάνα γιατι την εχουν δυο φορες φωτο στη σελιδα τους? μη χασουμε ομορφια? ( ειναι και ντροπαλη....)
Login • Instagram
Έχουμε εικονα για την εν λόγω κυρια
Champ
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαρ 2021
- Like
- 268
- Πόντοι
- 20
Λίγες σελίδες πίσω υπάρχει κριτική, είναι στα δεν από ότι θυμάμαι.Login • Instagram
fysarmonika
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Μαΐ 2015
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.020
- Πόντοι
- 456
Ωραίο κορμί πάντως , παρά την ηλικία , κρίμα που είναι στα δεν .Login • Instagram
suncity
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 24 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 21
- Like
- 343
- Πόντοι
- 2.027
ΔιαβασεΡε παιδιά επικοινώνησα μέσω what’s app με ταυλανδεζα Παγκράτι λέει 50€-70 λεπτά-70€ 100 λεπτά.Δε τη ρώτησα τίποτα παραπέρα για φραπέδες κ πίπες,φαντάζομαι είναι γαμάς'' Μασατζίδικα που ΔΕΝ γαμάς - Page 101 - bourdela.com forum
Καλησπερα ...αν μιλας για την ταυλανδεζα στην νεοπτολεμου ...ειναι στα δεν ..σου βαζω μια παλια κριτικη μου ..για να καταλαβεις ...αλλα το μασσαζ της τελειοΡε παιδιά επικοινώνησα μέσω what’s app με ταυλανδεζα Παγκράτι λέει 50€-70 λεπτά-70€ 100 λεπτά.Δε τη ρώτησα τίποτα παραπέρα για φραπέδες κ πίπες,φαντάζομαι είναι μέσα στη τιμή τουλάχιστον ο φραπές ;;;
Επίσης Ντάλια είναι Ανδρομάχης 142-143 ;; Ξέρουμε κάποιο τηλ επικοινωνίας;; Επίσης τι κόστος έχει κ τι προσφέρετε ;; Ευχαριστώ μύστες
Δημοσίευση στο thread ''Μασατζίδικα που ΔΕΝ γαμάς'' Μασατζίδικα που ΔΕΝ γαμάς - Page 101 - bourdela.com forum
Talibanakos44
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Δεκ 2015
- Κριτικές
- 10
- Like
- 3.417
- Πόντοι
- 736
Καλησπέρα συναγωνιστή. Απ’ ότι έχω καταλάβει η τύπισσα είναι ότιναναι ανάλογα τη φορά που θα την πετύχεις. Άλλοι γράφουν ότι κάνει χάλια μασάζ απλά χαϊδεύει κάποιοι ότι κάνει καλο. Όλοι πάντως αναφέρουν 50 € με φραπέ στάνταρ. Ένας κιόλας ανέφερε για πίπα και γαμήσι. Τώρα δεν ξέρω εγώ που της έστειλα μου απάντησε 50 € δε ρώτησα τίποτα άλλο για μαλακίες και τα λοιπά, επίσης ζήτησε φωτογραφία μου να με δει με την πρόφαση οτι είναι το σπίτι της κ δε μπορεί ν μπαίνει ο καθένας.Διαβασε
Καλησπερα ...αν μιλας για την ταυλανδεζα στην νεοπτολεμου ...ειναι στα δεν ..σου βαζω μια παλια κριτικη μου ..για να καταλαβεις ...αλλα το μασσαζ της τελειο
Δημοσίευση στο thread ''Μασατζίδικα που ΔΕΝ γαμάς'' Μασατζίδικα που ΔΕΝ γαμάς - Page 101 - bourdela.com forum
fysarmonika
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Μαΐ 2015
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.020
- Πόντοι
- 456
Χθες μποτιλιαρισμένος γύρω στις 9 παρά έξω από galaxy , είδα αριστουλα να καυλαντιζει με τύπο στο μπαλκόνι…. Ποιος από εσάς ήταν ρεμάλια ???
babis84
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 24
- Like
- 1.353
- Πόντοι
- 1.076
προσφορα Οκτωβριου στο Grace στο μαρουσι κ ειπα να παω να ευχαριστηθω μασαζ κ πεομασαζ!
Εκλεισα ραντεβου,με ρωτησε αν εχουμε ξανακανει,αμε την ενημερωνω κ ολα καλα.Ξεκιναει ενα απλο χαδι με λαδι κ οχι το κλασσικο μασαζ που εκανε στο ιδιο προγραμμα που ειχα δοκιμασει λιγες ημερες πιο πριν.Λεω μπορει να αλλαξε καμια τεχνικη κ κανω υπομονη.Δυστυχως ολη η ωρα του μασαζ,ηταν ενα πασαλλειμα στα αρχιδια κ στα κωλομερια με λαδι,μεχρι που γυρισα κ χαιδευε λιγο κ την πουτσα!Ουτε καν καταφερε να με καυλωσει κ το αποκορυφωμα,την ωρα του μασαζ απανταει στο τηλεφωνο που ειχε hands free κ διακοπτει για να παραλαβει δεμα!Τραγικο κ οτι χειροτερο.Επεστρεψε κ συνεχισε το παιξιμο μεχρι να χυσω,οπου σταματησε μολις φυγανε τα πρωτα κ με ενημερωσε πως πλεον δεν ''βοηθαει'' οπως παλια.Ντουζακι,πατησα κ αλλη μια να φυγουν κ τα υπολοιπα μην με πονανε οι μπαλες μου κ γεια σας!Τα πιο πεταμενα 60 ευρω που εχω δωσει και σιγουρα τα τελευταια στο συγκεκριμενο ιδρυμα.
Απλα απογοητευση...
Εκλεισα ραντεβου,με ρωτησε αν εχουμε ξανακανει,αμε την ενημερωνω κ ολα καλα.Ξεκιναει ενα απλο χαδι με λαδι κ οχι το κλασσικο μασαζ που εκανε στο ιδιο προγραμμα που ειχα δοκιμασει λιγες ημερες πιο πριν.Λεω μπορει να αλλαξε καμια τεχνικη κ κανω υπομονη.Δυστυχως ολη η ωρα του μασαζ,ηταν ενα πασαλλειμα στα αρχιδια κ στα κωλομερια με λαδι,μεχρι που γυρισα κ χαιδευε λιγο κ την πουτσα!Ουτε καν καταφερε να με καυλωσει κ το αποκορυφωμα,την ωρα του μασαζ απανταει στο τηλεφωνο που ειχε hands free κ διακοπτει για να παραλαβει δεμα!Τραγικο κ οτι χειροτερο.Επεστρεψε κ συνεχισε το παιξιμο μεχρι να χυσω,οπου σταματησε μολις φυγανε τα πρωτα κ με ενημερωσε πως πλεον δεν ''βοηθαει'' οπως παλια.Ντουζακι,πατησα κ αλλη μια να φυγουν κ τα υπολοιπα μην με πονανε οι μπαλες μου κ γεια σας!Τα πιο πεταμενα 60 ευρω που εχω δωσει και σιγουρα τα τελευταια στο συγκεκριμενο ιδρυμα.
Απλα απογοητευση...
Fullspoonmoon
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2024
- Like
- 42
- Πόντοι
- 0
Δεν είναι στα δεν,κάνει και εκτόνωση.εγω προσωπικά είμαι ευχαριστημένος από το μασάζ της.Διαβασε
Καλησπερα ...αν μιλας για την ταυλανδεζα στην νεοπτολεμου ...ειναι στα δεν ..σου βαζω μια παλια κριτικη μου ..για να καταλαβεις ...αλλα το μασσαζ της τελειο
Ωραίος ο συνάδελφος. Μια διευκρίνιση μόνο . Οταν λες ενημέρωσα ότι θέλω εκτόνωση εννοείς όταν ήσουν εκεί με τον Δανη του λες θέλω αυτό το πρόγραμμα συν εκτόνωση ;Απαντάω στον εαυτό μου μήπως βοηθήσω κάποιον άλλον.
Λοιπόν, επίσκεψη τελικά στο galaxy.
Πρώτη επίσκεψη.
Το τηλέφωνο το σήκωσε η επιχειρηματίας, η οποία με ρώτησε για ποιο πρόγραμμα ενδιαφέρομαι, προφανώς για να καταλάβει εάν πάω μόνο για μασάζ ή και για έξτρα. Στην υποδοχή ήταν ένας νεαρός. Μία χαρά καλή επικοινωνία και με τους δύο.
Ο νεαρός άνετος με ενημέρωσε για τα προγράμματα, είχε και έναν κατάλογο ή κάτι τέτοιο.
Επέλεξα το χαλαρό πρόγραμμα της μίας ώρας, κόστος 50 ευρώ. Το deep tissue νομίζω 80 και το body2body στα 100.
Δεν ήθελα να επιλέξω από την πρώτη φορά πιο ακριβό πρόγραμμα γιατί δεν ήξερα αν θα βγει καλό.
Ενημέρωσα άμεσα ότι θέλω εκτόνωση και όλα οκ.
Κι εκεί που είχα μία αγωνία για το ποια κοπέλα θα μου στείλουν, για καλή μου τύχη στο δωμάτιο ήρθε η Μελίνα.
Δεν ξέρω αν είναι καινούρια ή παλιά, αλλά θα την περιγράψω.
Η Μελίνα είναι Μολδαβή, όμορφη, μικροκαμωμένη όπως μου αρέσει, πολύ ωραίο σώμα για την ηλικία της, πολύ άνετη και cool στην επικοινωνία, γενικά ένιωσα σαν να είναι κοπέλα μου.
Το μασάζ όπως είχα γράψει δεν με ενδιέφερε και τόσο, παρόλα αυτά ήταν πολύ καλή και με έντονη διάθεση να με ικανοποιήσει και να μην φύγω παραπονεμένος.
Στο δεύτερο μέρος επέλεξα φραπέ με καλαμάκι στα +30. Πολύ καλή και σε αυτό και ευτυχώς που δεν ζήτησα μόνο φραπέ.
Γενικά πάρα πολύ ευχαριστημένος, επόμενη φορά θα την πάρω body2body γιατί είναι πολύ καλή για να χάνω τον χρόνο μαζί της με χαλαρό μασάζ.
Γενικά, μπράβο και στο μαγαζί, μου έκανε πολύ καλή εντύπωση συνολικά αν και δεν έχω μεγάλη εμπειρία από το χώρο.
Καλησπερα στους συναγωνιστές.
Να πω και εγώ την εμπειρία μου από galaxy 2 επισκέψεις 1 με τζένη και 1 με ratu προφανός και δεν διάλεξα αν και θα έπρεπε αλλά ήμουν τυχερός να έρθει διαφορετική.
Με τζένη καλό μασάζ, μέτριο το δεύτερο μέρος άφηνε πιασήματα καθόλου έξτρα
Με ratu skinny ήταν ποιο πολύ του γούστου μου και καλύτερο δεύτερο μέρος με στήθος έξω, 10+ από μόνος μου δεν ζήτησε τίποτα.
Απο grace μαρούσι τα εξής
Grace 1 φορά το μετάνιωσα
Φρόσω πολύ καλό έχει σταματήσει
Κατερίνα κρίμα που πρόλαβα μια φορά.
Και τώρα μια ερώτηση μήπως κάποιος ξέρει, Στο city massage Χαλάνδρι ήταν μια μαρία παχολούλα που μετά από 10 + συνεδρίες πέρασε στο δεύτερο μέρος . Πλέον δεν δουλεύει εκεί, μήπως κάποιος ξέρει που μπορεί να δουλεύει?
Να πω και εγώ την εμπειρία μου από galaxy 2 επισκέψεις 1 με τζένη και 1 με ratu προφανός και δεν διάλεξα αν και θα έπρεπε αλλά ήμουν τυχερός να έρθει διαφορετική.
Με ratu skinny ήταν ποιο πολύ του γούστου μου και καλύτερο δεύτερο μέρος με στήθος έξω, 10+ από μόνος μου δεν ζήτησε τίποτα.
Και τώρα μια ερώτηση μήπως κάποιος ξέρει, Στο city massage Χαλάνδρι ήταν μια μαρία παχολούλα που μετά από 10 + συνεδρίες πέρασε στο δεύτερο μέρος . Πλέον δεν δουλεύει εκεί, μήπως κάποιος ξέρει που μπορεί να δουλεύει?
pirateman
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2018
- Κριτικές
- 11
- Like
- 1.604
- Πόντοι
- 496
Παντρεύτηκε τυπε.Καλησπερα στους συναγωνιστές.
Josex
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 34
- Like
- 4.117
- Πόντοι
- 4.365
προσφορα Οκτωβριου στο Grace στο μαρουσι κ ειπα να παω να ευχαριστηθω μασαζ κ πεομασαζ!
Απλα απογοητευση...
Δεν διορθώνεται με τίποτα.. μου είχε κάνει το ίδιο παλιά με το τηλέφωνο. Με άφησε την ώρα που μου χάιδευε τα αρχίδια για κάνα δίλεπτο..