'Όταν είχα πάει πρώτη φορά Galaxy με ρωτάει η Αριστούλα τι πρόγραμμα θα ήθελα. Της είπα ότι επειδή είμαι λίγο πιασμένος από τη δουλειά θέλω Deep tissue. Πολύ deep όμως. Κατάλαβα μου λέει και μου έκλεισε το μάτι. Απλά, λιτά κι απέριττα.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα που «φραπάς»!!!!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 7K
- Εμφανίσεις 2M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (1 μέλη και 12 επισκέπτες)
alexakoss13
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Νοε 2022
- Like
- 88
- Πόντοι
- 0
Τον φραπέ τον ζήτησες εσύ από πριν όταν έκλεισες το ραντεβού ή στην κοπέλα?Έχει πολλά να επιλέξεις και σίγουρα πιο φθηνά. Εγώ συνήθως κάνω αυτό ή τζακουζι μασάζ με την κοπέλα . Έκλεισα ραντεβού χωρίς να επιλέξω με ποια . Δεν επιλέγεις εσύ δυστυχώς.
Η Τζένη στο Γκάλαξι τι λέει
Xrestoszaxa
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2022
- Like
- 784
- Πόντοι
- 81
Μόνο μέσα στο δωμάτιο αυτά , κατευθείαν στην κοπέλα . Έξω το ζητάς μόνο αν έχει τέτοιο πρόγραμμα που δεν έχουν τα μσσατζιδικα . Κατευθείαν μέσα και πάντα αφήνω να περάσει η ώρα ώστε να πάρω σίγουραΤον φραπέ τον ζήτησες εσύ από πριν όταν έκλεισες το ραντεβού ή στην κοπέλα?
Nikoslikos
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2024
- Like
- 10
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα και πάλι στην ομάδα , θα βρίσκομαι στην Αθήνα για 2 ημέρες και θέλω να επιλέξω προσεκτικά το μασάζ μου, και τον φραπέ μου! Δίνω βάση στο μασάζ και έπειτα στον φραπέ, δεν ενδιαφέρομαι για κάτι έξτρα εκτός του φραπέ, έχω κάνει και παραδοσιακά thai με happy end στο εξωτερικό! Δεν με ενδιαφέρει το ποσό που θα δώσω αρκεί να είναι καλό το μασάζ με έναν απολαυστικό φραπέ! Έχω ψάξει αρκετά και έχω καταλήξει εκτός του γκαλαξι, στην gouva, στο mansion massage με το λιγκραμ πακέτο! Έχετε κάτι άλλο να μου προτείνετε;
frapes8
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2024
- Like
- 107
- Πόντοι
- 0
Καλημερα φιλε μου. Για καλο μασαζ και φραπε και να θες να νιωσεις ομορφα παρε τηλεφωνο στο galaxy και μιλησε με την Aριστουλα. Πες της τι θες και θα σε καθοδηγήσει .........Καλησπέρα και πάλι στην ομάδα , θα βρίσκομαι στην Αθήνα για 2 ημέρες και θέλω να επιλέξω προσεκτικά το μασάζ μου, και τον φραπέ μου! Δίνω βάση στο μασάζ και έπειτα στον φραπέ, δεν ενδιαφέρομαι για κάτι έξτρα εκτός του φραπέ, έχω κάνει και παραδοσιακά thai με happy end στο εξωτερικό! Δεν με ενδιαφέρει το ποσό που θα δώσω αρκεί να είναι καλό το μασάζ με έναν απολαυστικό φραπέ! Έχω ψάξει αρκετά και έχω καταλήξει εκτός του γκαλαξι, στην gouva, στο mansion massage με το λιγκραμ πακέτο! Έχετε κάτι άλλο να μου προτείνετε;
Nikoslikos
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2024
- Like
- 10
- Πόντοι
- 0
Μπορώ να διαλέξω την κοπέλα την οποία θα κάνω μασάζ, και επίσης η Έλενα τι λέει;Καλημερα φιλε μου. Για καλο μασαζ και φραπε και να θες να νιωσεις ομορφα παρε τηλεφωνο στο galaxy και μιλησε με την Aριστουλα. Πες της τι θες και θα σε καθοδηγήσει .........
fstelios81
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2013
- Κριτικές
- 1
- Like
- 36
- Πόντοι
- 0
χωρίς εσώρουχο και στο king massage?Στα ΔΕΝ όντως! Το δοκίμασα και εγώ πήγα αυτες τις μέρες μιας και το διάβασα εδώ και μένω σχετικά κοντά.
Πολύ καλό μασάζ χωρίς εσώρουχο με αρκετό μασάζ στον κωλο και στα μπούτια με ζεστό λάδι, αλλά παρόλο που μου είχε γίνει τέντα και η πετσέτα ήταν έτοιμη να πέσει μόνη της δεν έγινε καμία κίνηση για φραπεδιά ούτε καν για έξτρα.
Οπότε όντως τα 50€ πολλά... Καλύτερα να δώσω 20€ στο king massage που κάνουν και ακόμα καλύτερο μασάζ!
Josex
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 34
- Like
- 4.272
- Πόντοι
- 4.365
Στα ΔΕΝ όντως! Το δοκίμασα και εγώ πήγα αυτες τις μέρες μιας και το διάβασα εδώ και μένω σχετικά κοντά.
Πολύ καλό μασάζ χωρίς εσώρουχο με αρκετό μασάζ στον κωλο και στα μπούτια με ζεστό λάδι, αλλά παρόλο που μου είχε γίνει τέντα και η πετσέτα ήταν έτοιμη να πέσει μόνη της δεν έγινε καμία κίνηση για φραπεδιά ούτε καν για έξτρα.
Οπότε όντως τα 50€ πολλά... Καλύτερα να δώσω 20€ στο king massage που κάνουν και ακόμα καλύτερο μασάζ!
Μεγάλη ήττα.. κάτι παρόμοιο είχα πάθει από μία που έκανε παλιά αρχαίο ελληνικό μασάζ του Ιπποκράτη ή κάτι τέτοιες παπαριές.. μασαζ σε προσαγωγους, κωλο και τυχαία αρχιδοπεράσματα.. γυρνάω τέντα και έριξε πάνω δεύτερη πετσέτα θυμάμαι...
doomnight99
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 6
- Like
- 604
- Πόντοι
- 301
Δεν υπάρχει μεγαλύτερη ξενεραΜεγάλη ήττα.. κάτι παρόμοιο είχα πάθει από μία που έκανε παλιά αρχαίο ελληνικό μασάζ του Ιπποκράτη ή κάτι τέτοιες παπαριές.. μασαζ σε προσαγωγους, κωλο και τυχαία αρχιδοπεράσματα.. γυρνάω τέντα και έριξε πάνω δεύτερη πετσέτα θυμάμαι...
xamenos xamenos
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2024
- Like
- 611
- Πόντοι
- 81
Λοιπόν μασαζοκράτορες. Θέλω πρόταση μαγαζιών που να παίζει μασάζ και φραπές. Τιμές και πως γίνετε η φάση. Δώστε και καμιά σελίδα να δω τις γκόμενες. Ιδανικά θα ήθελα μία έμπειρα μιλφ - τζίλφ με μεγάλα βυζιά. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων και σας εύχομαι πάντα κουνημένους καφέδες.
Xrestoszaxa
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2022
- Like
- 784
- Πόντοι
- 81
Εν Αθήναις, galaxy , moments, Medusa , Λένορμαν. Υπάρχουν και άλλαΛοιπόν μασαζοκράτορες. Θέλω πρόταση μαγαζιών που να παίζει μασάζ και φραπές. Τιμές και πως γίνετε η φάση. Δώστε και καμιά σελίδα να δω τις γκόμενες. Ιδανικά θα ήθελα μία έμπειρα μιλφ - τζίλφ με μεγάλα βυζιά. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων και σας εύχομαι πάντα κουνημένους καφέδες.
xamenos xamenos
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2024
- Like
- 611
- Πόντοι
- 81
Το galaxy ειναι κέντρο η Παλαιο Φαληρο;Εν Αθήναις, galaxy , moments, Medusa , Λένορμαν. Υπάρχουν και άλλα
alexakoss13
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Νοε 2022
- Like
- 88
- Πόντοι
- 0
Παλαιό Φάληρο. Είχα κάνει με Ratu μέτριο μασάζ
Άσε φίλε,από ρόστερ, ομορφιά κλπ,πολύ χαμηλό το επίπεδο....Εν τω μεταξύ στο Galaxy παίζει καμιά που δεν την έχει εμφανίσει στο site? Πριν καιρό που είχα πάει είχε περισσότερες στο κατάστημα από αυτές που έδειχνε στο site