Intruder1980
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2019
- Like
- 2.048
- Πόντοι
- 441
Δε νομίζω να θέλει να ανοίξει τον κύκλο της.
δεν ξερω τιμη.Τι τιμή έχει αυτό;διαφέρει από τα υπόλοιπα προγράμματα;
Ευχαριστώδεν ξερω τιμη.
μπορεις να ρωτησεις στο νημα του μαγαζιου ή να στειλεις πμ στην ιδιοκτησια.
εκει η ιδιοκτησια απαντα σε ολες τις αποριες-ερωτησεις.
Πως και ετσι.δεν ξερω τιμη.
μπορεις να ρωτησεις στο νημα του μαγαζιου ή να στειλεις πμ στην ιδιοκτησια.
εκει η ιδιοκτησια απαντα σε ολες τις αποριες-ερωτησεις.
Τού ξέφυγε φαίνεται, αύριο νά έρθει με την κηδεμόνα τού για επίπληξηΠως και ετσι.
ο πούτσος στα σανσκριτικά ή κάτι τετοιο τελοσπάντωνΤι είναι το lingam ρε τύπε;
ωωω μοντιε!!!!!!!!!!Για να ευθυμήσουμε λίγο..
Επιστροφή από διήμερο στο βορά και είπα να ρίξω ένα βλέφαρο στο θρεντ Μασατζίδικα με τα καρντάσια
Τι να δω. Η ιέρεια του μασάζ (μην ακούσω καμία ερώτηση ποια ειναι αυτή. ΜΙΑ είναι η ιέρεια), που στην Αθήνα δεν τολμάει κανείς να ρωτήσει ούτε αν τραβάει μια μαλακία, μοιράζει φωτό και βίντεο απλόχερα να παίζει πούτσες!
O tempora, o mores
Φυσικά κατάφερε ένα ήρεμο νήμα να το κάνει μαδομούνι, αλλά αυτό είναι άλλο θέμα...
Για ποια λετε ρε παιδια πειτε και σε εμαςωωω μοντιε!!!!!!!!!!
πεφτω απο τα συννεφα.
που πηγαν τα χλωμα φεγγαρια? οι ερωτικες συναστριες?
που χαθηκαν οι ιδιαιτερες εμπειριες,ο αισθησιασμος και οι αισθησιακες προεκτασεις του μαγικου μασαζ που προσφερει?
ρε φιλε μηπως καπου κανεις λαθος?
μηπως ηταν ολοι τριχωτοι εκει πανω και δεν ετυχαν της αποδοχης της ιερειας?
σε λιγο θα μας πεις οτι κανει και πιπες και τα παιρνει στο στομα!!!!!!!!!!!!
Για ποια λετε ρε παιδια πειτε και σε εμας
ωωω μοντιε!!!!!!!!!!
πεφτω απο τα συννεφα.
που πηγαν τα χλωμα φεγγαρια? οι ερωτικες συναστριες?
που χαθηκαν οι ιδιαιτερες εμπειριες,ο αισθησιασμος και οι αισθησιακες προεκτασεις του μαγικου μασαζ που προσφερει?
ρε φιλε μηπως καπου κανεις λαθος?
μηπως ηταν ολοι τριχωτοι εκει πανω και δεν ετυχαν της αποδοχης της ιερειας?
σε λιγο θα μας πεις οτι κανει και πιπες και τα παιρνει στο στομα!!!!!!!!!!!!
Εάν θέλεις μας δίνεις μια εικόνα για τις κοπέλες?Για το νέο μαγαζί στην Καρόλου πλατεία Καραϊσκάκη vip relax massage τι ξέρουμε; Δουλεύει η Έλενα ελεναρα Ελληνίδα μια Αναστασία Ελληνίδα και μια Ταϊλάνδη πήγα από κει μόνο με ραντεβού μου είπαν...και μασάζ 50€ δοκίμασε κανείς;
TikTok - Make Your Day elenh elenara προφίλ στο τικ τοκ η άλλη κοπέλα που είδα καστανή αδύνατη με ωραίο κορμάκι και βιζακια αξία περίπου στα 35Εάν θέλεις μας δίνεις μια εικόνα για τις κοπέλες?
TikTok - Make Your Day elenh elenara προφίλ στο τικ τοκ η άλλη κοπέλα που είδα καστανή αδύνατη με ωραίο κορμάκι και βιζακια αξία περίπου στα 35
Πέρασα σήμερα και η Ελένη μου ζήτησε 50,00 και 60,00 ανάλογα με την "μέθοδο".TikTok - Make Your Day elenh elenara προφίλ στο τικ τοκ η άλλη κοπέλα που είδα καστανή αδύνατη με ωραίο κορμάκι και βιζακια αξία περίπου στα 35
Φιλε μου το εμαθα και εγω. Το galaxy για εμενα με την καθοδήγηση της Αριστουλας εχει γινει Νο 1 μασαζοφραπε . Καθε φορα που παω περναω και ποιο ομορφαΝεα παρουσία στο GALAXY της Αριστουλας!!! Ελληνίδα 28 χρόνων αστεράκι!!! Έλενα. Επίσκεψη τις επόμενες ημέρες για δοκιμή