Κριτική για το galaxy.
Εν τέλη πήγα παίδες νωρίς το απόγευμα.Χωρις ραντεβού.Κυριως ήθελα καλό μασάζ αλλά πήγα με το σκεπτικό να συνδυαστεί και με έναν φραπέ.
Με υποδέχτηκε η Αριστουλα με το σκυλο της. Πολύ ευγενική και χαμογελαστή,ωραίος χώρος.Της είπα τι θέλω,τα περαιτέρω τα μιλάς με την κοπέλα.Είχε διαθεσιμότητα και περάσαμε στο δωμάτιο.Μου είπε αν θέλω να κάνω ντουζ.Μου πρότεινε την Ρατου,της είπα να διαλέξω εγώ,μου λέει κοίτα στο σαιτ, τι να δω λέω κι εγώ από μέσα μου αφού τις έχω δει και δεν μου έκανε καμία.Ας την εμπιστευτώ λέω,εξάλλου καλό Μασάζ ήθελα βασικα,να βαράνε μια μαλακια όλες ξέρουν.
Και περνάμε στο ζουμί
Το μασάζ μέτριο,δηλαδή οποίος θέλει καλό μασάζ σίγουρα δεν θα το κάνει με την Ρατου.Δεν ξέρω τι γίνεται με τις άλλες κοπέλες.Αλλα προσπαθεί η κοπέλα δεν κλέβει.
Με ρώτησε αν ήθελα μασάζ στο επίμαχο σημείο,της απαντώ ναι.Μου λέει +20. Πήρε εκεί κάτι Μωρομαντιλα κάτι να ψεκασει δεν κατάλαβα και ξεκίνησε το έργο.Κατεβασε το κολάν και την μπλουζα για να μπορώ να πιάνω,της είπα για να γλείψει και μου λέει +30.Ε λέω για ένα 10ρικο δεν γαμιεται.
Στο τέλος έκανα και ένα ντουζ και έφυγα κύριος.
Η κοπέλα όταν τελειώσαμε πιάσαμε λίγο την κουβέντα, μια χαρά χαμογελαστή αν και στην αρχή ήταν σφιγμενη.
Κάποιες φορές ακούγονται ομιλίες και γαυγισματα του σκύλου που σου χαλάνε την χαλάρωση.
Τιμές 60 το μασάζ,20 ο φραπές, 30 το καλαμακι.
Συνοψίζοντας, επειδή έχω κάνει κανονικό μασάζ και ξετω πως είναι, η τιμή και για το μασάζ και για την ποιότητά του ήταν πολύ υψηλή.Δεν θα το προτιμούσα ξανά μόνο και μόνο λόγω αυτού. Αν κάποιος θέλει ψευτομασαζακι και μια φράπα για 80 ευρώ,οκ μια χαρά.
Αυτά αν ξέχασα κάτι και θέλετε να ρωτήσετε βεβαίως να απαντήσω.