Νέα

Μασατζίδικα που «φραπάς»!!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (1 μέλη και 6 επισκέπτες)

aggel2004

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Like
3.168
Πόντοι
456
Νεα παρουσία στο GALAXY της Αριστουλας!!! Ελληνίδα 28 χρόνων αστεράκι!!! Έλενα. Επίσκεψη τις επόμενες ημέρες για δοκιμή
Καλώς τον προμότορα της ημέρας ,βρε βλάκα μιά βόλτα να κάνει κάποιος στο σάιτ καταλαβαίνει αμέσως ,εκτός εαν η κυρά-Αριστούλα δεν σε ενημέρωσε ότι θα ανέβαζε φωτό της !

Josex

Μέγας
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
34
Like
4.199
Πόντοι
4.365
Αν μπεις στο σάιτ θα την δεις , απλά νάχεις απομακρύνει πρώτα τα παιδιά από την οθόνη!

Γιατί το λες αυτό; Εγώ είπα στα παιδιά μου "κοιτάξτε ποια θα φέρω αν δεν φάτε" και δεν αφήσαν ψίχουλο..

Bleach

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Φεβ 2008
Κριτικές
31
Like
4.236
Πόντοι
5.595
Ρε μαγκες, αυτοι οι 2 προμοτορες του galaxy που πεταγονται και γραφουν ο ενας μετα τον αλλον ειναι πολυ διασκεδαστικοι. Ακου 28 χρονων αστερακι. Φρασεολογια βγαλμενη απο μικρες αγγελιες των εφημεριδων παλια αν θυμαστε. ΑΑΑαβαδιστα, ΑΑΑΑστερι

alogafentis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
3
Like
3.437
Πόντοι
446
Η πιο σουπερ φωτο παντως αυτη τη στιγμη στο σαιτ του galaxy ειναι της Αριστούλας πρωτη πρώτη. Οι υπόλοιπες των λοιπών κοριτσιών υστερούν πολύ...οποιος μπει να δει θα πει με την Αριστούλα θελω μασαζ.

Bleach

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Φεβ 2008
Κριτικές
31
Like
4.236
Πόντοι
5.595
Ενταξει τωρα μπηκα και ειδα το αστερι! Δεν εχω λογια για το ποσο μαλάκες μας περνάνε.:2funny::2funny::2funny:

aggel2004

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Like
3.168
Πόντοι
456
Η πιο σουπερ φωτο παντως αυτη τη στιγμη στο σαιτ του galaxy ειναι της Αριστούλας πρωτη πρώτη. Οι υπόλοιπες των λοιπών κοριτσιών υστερούν πολύ...οποιος μπει να δει θα πει με την Αριστούλα θελω μασαζ.
Σωστά, αλλά βγαλμένη πριν καν το ΠΑΣΟΚ ανέβει στην εξουσία ! μας περνάει για μαλάκες η κυρά -τσατσά και οι προμότορές της.

Περαματιώτης

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2019
Like
10.551
Πόντοι
2.256
Ρε μαγκες, αυτοι οι 2 προμοτορες του galaxy που πεταγονται και γραφουν ο ενας μετα τον αλλον ειναι πολυ διασκεδαστικοι. Ακου 28 χρονων αστερακι. Φρασεολογια βγαλμενη απο μικρες αγγελιες των εφημεριδων παλια αν θυμαστε. ΑΑΑαβαδιστα, ΑΑΑΑστερι
Δεν ειναι δέο οι προμότορες. Ενας μαλάκας είναι με δύο διαφορετικά προφίλ....
Τώρα βέβασια που το σκέφτομαι... ισως να μην είναι απαραίτητα κάποιος μαλάκας.. Μπορεί να είναι καμμιά μαλακισμένη του καταστήματος που παριστάνει τον άνδρα ... Τα εχουμε ξαναζήσει αυτά τα σκηνικά

alexakoss13

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2022
Like
88
Πόντοι
0
Εγώ σκέφτομαι να πάω στο galaxy γιατί είναι και δίπλα μου.
Εσείς που λέτε για προμοτορες έχετε εμπειρία από εκεί? Γιατί εγώ μόνο όταν πάω και δω εντελώς διαφορετικά πράγματα θα μπορώ να μιλάω για προμοτορες. Αν λοιπόν κάποιος δεν έχει πάει και δεν έχει εμπειρία μη σπαμαρει.

aggel2004

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Like
3.168
Πόντοι
456
Εσείς που λέτε για προμοτορες έχετε εμπειρία από εκεί? Γιατί εγώ μόνο όταν πάω και δω εντελώς διαφορετικά πράγματα θα μπορώ να μιλάω για προμοτορες. Αν λοιπόν κάποιος δεν έχει πάει και δεν έχει εμπειρία μη σπαμαρει.
Να πας και να μας πεις, αλλά την καινούργια την Ελενα μπορείς να την δεις και στην φωτό τι ''αστέρι'' είναι ,χαιρετίσματα στην κυρα Αριστούλα!

alogafentis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
3
Like
3.437
Πόντοι
446
Πηγαινε ρε φιλε σε καθε περίπτωση αξίζει να το δοκιμάσεις, ειδικά αν εισαι κ δίπλα και σε βολεύει. Προσωπικά ούτε γω τρελαίνομαι πλέον και μου ειναι κ αρκετά μακριά. Τη Μαρία δεν βλέπω στο σαιτ για καποιο λογο, σταμάτησε???

Ykoum

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2021
Like
112
Πόντοι
1
Πάντως παιδιά μπορεί να είναι αστέρι στο δωμάτιο η νέα κοπέλα.
Θα δείξει....
Αν έχει δοκιμάσει κάποιος ας ενημερώσει εδώ ή σε μήνυμα.

peoklis

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2006
Κριτικές
7
Like
346
Πόντοι
21
Πηγαινε ρε φιλε σε καθε περίπτωση αξίζει να το δοκιμάσεις, ειδικά αν εισαι κ δίπλα και σε βολεύει. Προσωπικά ούτε γω τρελαίνομαι πλέον και μου ειναι κ αρκετά μακριά. Τη Μαρία δεν βλέπω στο σαιτ για καποιο λογο, σταμάτησε???
η Μαρια σταματησε,δεν ξερω τον λογο κριμα παντως γιατι ηταν καλη και στο μασαζ ως αντικαταστατρια ηρθε μια ρουμανα η Τζενη(αρκετα συμπαθητικη και ανετη στο δωματιο)

greek0588

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2017
Like
363
Πόντοι
21
Η Μαρία πάντως προσέφερε ωραίο φραπεδάκι. Κρίμα που σταμάτησε

Nikos471

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2022
Like
248
Πόντοι
20
Έλεος με τους κωλοπρομοτορες,άκου αστεράκι 28 χρόνων...εγώ έχω τσαντιστει γτ πήγα προχτές και μου πασαρε με το ζόρι μια θειτσα ντυμένη σαν να είχε να πάει στην λαϊκή.χανεται η εμπιστοσύνη με κάτι τέτοια,λέει έχω φέρει και καινούριες καταπληκτικές και πας εκεί,δεν σε αφήνει να δεις τις καινούριες και σου πασάρει ότι θέλει.

alexakoss13

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2022
Like
88
Πόντοι
0
Κριτική για το galaxy.

Εν τέλη πήγα παίδες νωρίς το απόγευμα.Χωρις ραντεβού.Κυριως ήθελα καλό μασάζ αλλά πήγα με το σκεπτικό να συνδυαστεί και με έναν φραπέ.
Με υποδέχτηκε η Αριστουλα με το σκυλο της. Πολύ ευγενική και χαμογελαστή,ωραίος χώρος.Της είπα τι θέλω,τα περαιτέρω τα μιλάς με την κοπέλα.Είχε διαθεσιμότητα και περάσαμε στο δωμάτιο.Μου είπε αν θέλω να κάνω ντουζ.Μου πρότεινε την Ρατου,της είπα να διαλέξω εγώ,μου λέει κοίτα στο σαιτ, τι να δω λέω κι εγώ από μέσα μου αφού τις έχω δει και δεν μου έκανε καμία.Ας την εμπιστευτώ λέω,εξάλλου καλό Μασάζ ήθελα βασικα,να βαράνε μια μαλακια όλες ξέρουν.
Και περνάμε στο ζουμί
Το μασάζ μέτριο,δηλαδή οποίος θέλει καλό μασάζ σίγουρα δεν θα το κάνει με την Ρατου.Δεν ξέρω τι γίνεται με τις άλλες κοπέλες.Αλλα προσπαθεί η κοπέλα δεν κλέβει.
Με ρώτησε αν ήθελα μασάζ στο επίμαχο σημείο,της απαντώ ναι.Μου λέει +20. Πήρε εκεί κάτι Μωρομαντιλα κάτι να ψεκασει δεν κατάλαβα και ξεκίνησε το έργο.Κατεβασε το κολάν και την μπλουζα για να μπορώ να πιάνω,της είπα για να γλείψει και μου λέει +30.Ε λέω για ένα 10ρικο δεν γαμιεται.
Στο τέλος έκανα και ένα ντουζ και έφυγα κύριος.
Η κοπέλα όταν τελειώσαμε πιάσαμε λίγο την κουβέντα, μια χαρά χαμογελαστή αν και στην αρχή ήταν σφιγμενη.
Κάποιες φορές ακούγονται ομιλίες και γαυγισματα του σκύλου που σου χαλάνε την χαλάρωση.
Τιμές 60 το μασάζ,20 ο φραπές, 30 το καλαμακι.
Συνοψίζοντας, επειδή έχω κάνει κανονικό μασάζ και ξετω πως είναι, η τιμή και για το μασάζ και για την ποιότητά του ήταν πολύ υψηλή.Δεν θα το προτιμούσα ξανά μόνο και μόνο λόγω αυτού. Αν κάποιος θέλει ψευτομασαζακι και μια φράπα για 80 ευρώ,οκ μια χαρά.
Αυτά αν ξέχασα κάτι και θέλετε να ρωτήσετε βεβαίως να απαντήσω.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom