Μαρούσι δίπλα στον ηλεκτρικό. Γκουγκλαρε το θα το βρεις.Μήπως να πείτε και το όνομα του μαγαζιού ρε παιδιά?
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα που «φραπάς»!!!!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 6K
- Εμφανίσεις 2M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 14 άτομα (1 μέλη και 13 επισκέπτες)
Intruder1980
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2019
- Like
- 2.036
- Πόντοι
- 441
Grace
Φίλε πλέον έχει μείνει μόνο η αφεντικινα που εμφανισιακά δεν μου αρέσει καθόλου αλλά ξέρει από φραπέ.επισης πρέπει να κλείνεις ραντεβού καναδυο μέρες πιο πριν γτ δεν έχει διαθεσιμότητα...Στο Μαρούσι το ρόστερ τι λέει; Θυμάμαι υπήρχε μια Κατερίνα μικρή. Πλέον τι παιζει;
Έχεις κάνει με Πάτυ φίλε μου?τι λέει?έχει δικό της χώρο?Ξέρει κανείς για μασάζ φραπέ στο νότο; Ξέρω την Πάττη μόνο στον Άλιμου.
Κατά τα άλλα μόνο σοβαρά μασάζ από Γλυφάδα μέχρι Σαρωνίδα βρήκα.
Όπου υπάρχουν χρήματα, πρέπει να υπάρχει και ερωτισμός
Αν έχετε κάποια συμβουλή στείλτε μου PM
Διαγραμμένο μέλος 224760
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2022
- Like
- 240
- Πόντοι
- 21
ναι, έχει δωμάτιο. Είναι καλύτερα να ξοδέψετε τα χρήματά σας κάπου αλλού. Μπορώ μόνο να συμφωνήσω με τις κριτικές. Σπατάλη χρημάτωνΈχεις κάνει με Πάτυ φίλε μου?τι λέει?έχει δικό της χώρο?
Γτ έτσι φίλε μου?το τάντρα μασάζ μου φαίνεται ενδιαφέρον...έχεις κάνει?ναι, έχει δωμάτιο. Είναι καλύτερα να ξοδέψετε τα χρήματά σας κάπου αλλού. Μπορώ μόνο να συμφωνήσω με τις κριτικές. Σπατάλη χρημάτων
Διαγραμμένο μέλος 224760
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2022
- Like
- 240
- Πόντοι
- 21
Το αποκαλεί τάντρα, αλλά δεν είναι. Είναι απλά ένα κακό μασάζ με φραπέ για πάρα πολλά χρήματα.Γτ έτσι φίλε μου?το τάντρα μασάζ μου φαίνεται ενδιαφέρον...έχεις κάνει?
Ακριβως οπως τα λες ειναι.Πολλα λεφτα για μετριες ή χάλια υπηρεσιες.Το αποκαλεί τάντρα, αλλά δεν είναι. Είναι απλά ένα κακό μασάζ με φραπέ για πάρα πολλά χρήματα.
alogafentis
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 3.409
- Πόντοι
- 446
προφανώς δεν συνέφερε, απαξιώθηκε άμεσα άλλωστε κ σβήστηκε
aggel2004
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Like
- 3.164
- Πόντοι
- 456
Στο ινστα πάντως δεν απάντησε σε μένα !Θα μου στείλει κάποιος το τηλ της αποχωρήσασας απ το Grace Φρόσως ή να μου πει που μπορώ να το βρω μόνος μου απο social media, Ή όλοι κάνετε τους μοναχοφάηδες κινέζους?
Διαγραμμένο μέλος 224760
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2022
- Like
- 240
- Πόντοι
- 21
Στείλε το και σε μένα φίλε μου
Μπορείς να μου το στείλεις; Σε ευχαριστώΣτο ινστα πάντως δεν απάντησε σε μένα !
Έχεις fb συναγωνιστή? Με ενδιαφέρειΦίλε έχω το τηλέφωνο της φροσως... Ειχα το fb... Της έστειλα μήνυμα αφου σταμάτησε και μου έδωσε το τηλ...