Καλημερα οποιος θελει μασαζ εκτονωση πριβε πληροφοριες
γεια σου
αν θελεις, στειλε μου τις πληροφοριες με πμ
ευχαριστω
Καλημερα οποιος θελει μασαζ εκτονωση πριβε πληροφοριες
Επειδή απ'ότι έχουμε καταλάβει όλοι έχεις είτε μαγαζί ή παίζεις με ραντεβού,γιατί δεν ανοίγεις ένα νήμα δικό σου και να δίνεις εκεί μέσα τις απαραίτητες πληροφορίες για τους εν δυνάμει πελάτες σου;Καλημερα οποιος θελει μασαζ εκτονωση πριβε πληροφοριες
Επίσκεψη προ ημερών εδώ :
Πράγματι πρόκειται για τη Φωτεινή που δούλευε παλιά στη Σολωμού 33. Το επιβεβαίωσε και η ίδια.
Μεγάλο διαμέρισμα, προσεγμένο και πεντακάθαρο. Στο μασαζοκρέβατο στρώνει κανονικό σεντόνι και μαξιλάρι. Για το μπάνιο δίνει σφραγισμένη πετσέτα, παντόφλες μιας χρήσης και σφουγγαράκι. Και το μπάνιο μέσα επίσης προσεγμένο καθαρό και στρωμένο με μοκέτα.
Από εμφάνιση όχι κάτι ιδιαίτερο. Νοικοκυρά της διπλανής πόρτας,ηλικίας τουλάχιστον 50 λεπτό σώμα και μικρό βυζί.
Πολύ καλό μασάζ και αριστοτεχνικός φραπές χωρίς πίεση χρόνου. Λογικό αφού δουλεύει μόνη και με ραντεβού. 45€ κόστος για 45 λεπτά αλλά εγώ έμεινα πάνω από ώρα.
Συμβουλή για όσους θα πάνε πρώτη φορά. Κατά τη διάρκεια του social time σου ξεκαθαρίζει ότι προσφέρει μόνο μασαζ ρωτάει τι ακριβώς ζητάς από μασαζ. Μην ξενερώσετε. Αν κάνεις λάθος και πεις για φουλ πρόγραμμα θα πέσει άκυρο.
Παίξτε το άνετοι και χαλαροί, (π.χ. πιασμένος από τη δουλειά) και ο φραπές θα έρθει μόνος του σαν φυσικη κατάληξη στο τέλος της συνεδρίας.
επιτρεπει τα......''αγγιγματα''κατα την διαρκεια του φραπε?δοκιμαστικε κσι πραγματικα ειναι τιμια προταση η κυρια για τα 45 ευρω!!!!!!!
κανονικα χουφτωμα χαιδεμα κτλπ!!!επιτρεπει τα......''αγγιγματα''κατα την διαρκεια του φραπε?
οταν λες κ.λ.π...........να ζητησω με τροπο και τιποτα παραπανω ισως? ή να τ'αφησω καλυτερα?κανονικα χουφτωμα χαιδεμα κτλπ!!!
οταν λες κ.λ.π...........να ζητησω με τροπο και τιποτα παραπανω ισως? ή να τ'αφησω καλυτερα?
αστο για την πρωτη φορα μετα απο κανα τριαρη φορες μαλλον θα προχωρησεις....
μακρια παιχτη.διαμερισμα υπογειο,υπο κατασκευη,και εμφανιση υπο το μηδεν...στο 5λεπτο την εκανα...ξερει κανεις τιποτα για αυτο:
νομιζω μολις πηρα το 3ο μου αστερι, ειμαι ανωτερος πλεονσαν χωρος πραγματικα οτι χειροτερο εχω παει, ειδικα το μπανιο, πολυ cult καταστασεις
ποιο μπανιο?..εισαι με τα καλα σου?!?!?!...στο σαλονακι,και οχι πολυ μεσα...διπλα στην εξωπορτα...σαν χωρος πραγματικα οτι χειροτερο εχω παει, ειδικα το μπανιο, πολυ cult καταστασεις
τουλαχιστον σε αφηνει να της βγαλεις τις βυζαρες της και να τις παιξεις?εχει βυζαρες αλλα απο εμφανιση μπαζο. Δε βγαζει ρουχα στο μασαζ, μασαζ μετριο, στην αρχη που ειχα κανει πιο καλο, τη δευτερη φορα ενιωσα πως εχει κουραστει γενικα, ποιοτητα πολυ μετρια. Στο τελος φραπεδια. Εσυ αποφασιζεις
Ουτε καν τις βγαζει, οχι να τις παιξεις κιολας