Akatergastos Outlaw
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Δεκ 2014
- Κριτικές
- 5
- Like
- 947
- Πόντοι
- 81
Καλησπέρα σε όλους. Αρχικά να σας ευχαριστήσω για τις πληροφορίες από το συγκεκριμένο thread καθώς είμαι νέο μελος και το παρακολουθώ περίπου το τελευταίο τρίμηνο. Έτσι με την σειρά μου να γράψω για τις δικές μου εμπειρίες.
Επισκέφθηκα 1η φορά χθες το Grace στο Μαρούσι.Το ραντεβού έκλεισε από την προηγούμενη για το well being των 60'. Όταν ρώτησα αν μπορώ να διαλέξω θεραπεύτρια μου απάντησαν ότι αυτό το πρόγραμμα το κάνει η Κατερίνα (που ούτως ή άλλως αυτή θα ζητούσα). Φτάνοντας μου άνοιξε η Κατερίνα που ήταν μόνη στο μαγαζί και με ρώτησε αν έχω ξαναέρθει και της είπα όχι αλλά έχω ακούσει τα καλύτερα απο φίλους μου . Η Κατερίνα είναι 26 (όπως μου είπε αργότερα) έχει ένα πανέμορφο πρόσωπο, πολύ ωραίο σώμα και φοβερή κωλάρα ! Φορούσε μάυρο κολάν και κοντό άσπρο μπλουζάκι. Πέρασμα στο δωμάτιο, ντουζάκι και μετά από 5 λεπτά ήρθε για να ξεκινήσουμε. Είχα ήδη ξαπλώσει στο μασαζοκρέβατο χωρίς εσώρουχο με πετσέτα από πάνω (από μόνος). Πριν ξεκινήσουμε με ρωτάει αν με έχουν ενημερώσει οι φίλοι μου ότι δεν υπάρχει κάποια άλλη υπηρεσία πέρα της εκτόνωσης στο τέλος της συνεδρίας και της απαντάω ναι μου έχουν πει τα καλύτερα για εσένα. Ωραία μου λέει οπότε την πετσέτα δεν την χρειάζεσαι και μου την βγάζει.Το μασαζ σε γενικές γραμμές πολύ χαλαρό εώς αδιάφορο και με "τυχαία" περάσματα από την περιοχή. Υπήρχε ευχάριστος διάλογος καθόλη την διάρκεια του 1ου μέρους και η αλήθεια είναι (σε απάντηση παλιότερου post από συναγωνιστή) ότι κι εμένα μου το παρουσίαζε σαν tantra μασάζ και μου έλεγε διάφορες παπαρολογίες όταν της είπα ότι πρώτη φορά το ακούω. Κανά 15 περίπου πριν την λήξη της συνεδρίας μου λέει να γυρίσουμε και μετά από λίγο μασάζ ξεκίνημα φραπέ. Ο φραπέ παγωμένος, χωρίς αισθησιασμό και χωρίς να υπάρχει οπτική επαφή. Σε κάποια φάση ρώτησα αν μπορώ να την χαιδέυω και μου λέει χαμογελαστά εδώ δεν ακουμπάμε. Τελείωμα μισοκαυλωμενος και με το ζόρι από την παγωμάρα. Μπανάκι ξανά και βγαίνοντας αποχαιρετισμός μάλλον από την Φαίη (σύμφωνα με τις περιγραφές σας, που είχε έρθει στο ενδιάμεσο στο μαγαζί) καθώς η Κατερίνα μάλλον καθαριζόταν.
Σε γενικές γραμμές λοιπόν δεν έμεινα ικανοποιημένος ούτε από το μασάζ ούτε από τον φραπέ και κάπως έτσι νομίζω πως έγινε η πρώτη και τελευταία μου επίσκεψη. Καλή συνέχεια !
Καλό ξεκίνημα στις μασαζοεπιδρομές! Καλή σχολική χρονιά και χωρίς τραυματισμούς!