αυτο εκλεισα...μπεσαΓια το grace μιλας; Είναι πολύ άκυρη και περίεργη αυτή η απάντηση... . Τι θα πει αν τυχει μονο του απο τα τυχαία περάσματα; Ουτε συντακτικώς δεν βγάζει κάποιο νόημα σαν πρόταση..
Το grace ειναι αρκετά ξεκάθαρο ως προς τα προγράμματά του. Αν κλείσεις για passion massage ή well being όπως το ονομάζουν τώρα, ο φραπές είναι 100% σίγουρος στο τέλος. Αλλά μόνο σε αυτό το πρόγραμμα. Στα υπόλοιπα δεν παίζει φραπές.
Ταντρα στο πρόγραμμά τους, ούτε έχουν , ούτε είχαν.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα που «φραπάς»!!!!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 7K
- Εμφανίσεις 2M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (2 μέλη και 10 επισκέπτες)
ace of spades 123
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2022
- Like
- 313
- Πόντοι
- 20
Ρε παιδιά μόλις πήγα στο μομεντ...πήρα ταυλανδεζικο μασάζ κ μου έκανε μια κοπελίτσα ασιατισσα...πολύ αυστηρή στο θέμα εσώρουχο κ πετσέτα κ δεν πήρα τπτ παραπάνω...τι πήγε στραβά?έπρεπε να της πω εγώ ή απλά να πάω κ άλλες φορές? μήπως έπρεπε να μιλήσω στην τύπισσα στην υποδοχή(μια εξήνταρ
τι να σου πω αδελφε μου, απο τα κλασικα φραπεδερι του χωρου! εχουν γραφτει πολλες σελιδες, οταν πρωτοπηγα μιλησα ευθεως στην μανταμ, και πηρα αυτο που ηθελα ...εχω να παω πολλους μηνες τωρα, αν εχουν αλλαξει τα πραγματα και η πολιτικη του καταστηματος δεν γνωριζω...ομως πριν απο μερικους μηνες ολες οι κοπελες νομιζω παρειχαν εκτονωση...Ρε παιδιά μόλις πήγα στο μομεντ...πήρα ταυλανδεζικο μασάζ κ μου έκανε μια κοπελίτσα ασιατισσα...πολύ αυστηρή στο θέμα εσώρουχο κ πετσέτα κ δεν πήρα τπτ παραπάνω...τι πήγε στραβά?έπρεπε να της πω εγώ ή απλά να πάω κ άλλες φορές? μήπως έπρεπε να μιλήσω στην τύπισσα στην υποδοχή(μια εξήνταρα)?
Intruder1980
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2019
- Like
- 2.125
- Πόντοι
- 441
Κανονικότατα φραπέ από Κατερίνα (χωρίς να ζητήσω καν) και φυσικά μασάζ χωρίς εσώρουχο.
pouroneos
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Αυγ 2022
- Like
- 472
- Πόντοι
- 21
με τζην κ μπλούζα η κοπέλα/Κατερίνα; Και το μασάζ της καλό ή μέτριο;Κανονικότατα φραπέ από Κατερίνα (χωρίς να ζητήσω καν) και φυσικά μασάζ χωρίς εσώρουχο.
τι να πω ρε μαγκες....εγω απο αυτα που διαβαζα εδω γι grace...πιστευα οτι η φαση περιλαμβανει φραπε...οχι τπτ το αισθησιακο αλλα οτι συο τελος η θεραπευτρια ανοιγει το καπακι... τι να πω.., η κατερινα ειναι σουπερ απο εμφανιση... τζιν φοραγε και μπλουζα...τπυ σεξυ δηλαδη... θα το ξαναδοκιμαζα...αλλα η δικη μου εμπειρια με απολυτη ειλικρινια ειναι αυτη που σας ειπα...αν καποιος αλλος εχει αλλη εμπειιρα ας μας το πει... εγω στα 60 πηρα ενα μετριο προς καλο μασαζ... απο την πιο ομορφη θεραπευτρια που υπαρχει ... χωρις εσωρουχο (εγω) με πετσετα που καλυπτε και δεν καλυπτε... και με λιγα περασματα στην περιοχη... τελια παραγραφος -
τα 60€ είναι πααααρα πολλά για αυτά... jmo
Intruder1980
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2019
- Like
- 2.125
- Πόντοι
- 441
Είχα πάει κατακαλόκαιρο,με τζην κ μπλούζα η κοπέλα/Κατερίνα; Και το μασάζ της καλό ή μέτριο;
Τζην σορτσακι καυλα να βλεπεις δερματακι, μπλουζα και απο πανω ρομπα μασαζ και καλα.
Μασαζ κλασικο αδιαφορο.
Δεν αγγιξα και κοτεψα να ρωτησω.
Αλλα φραπε εκανε απο μονη της.
Whoremonger
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2005
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1
Θυμιστε μου…η Κατερινα σε ποιο ιδρυμα ειναι; Grace?
Τελευταία τροποποίηση:
Grace φίλεΘυμιστε μου…η Κατερινα σε ποιο ιδρυμα ειναι; Grace?
Xrestoszaxa
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2022
- Like
- 828
- Πόντοι
- 81
Για πιο μαγαζί μιλάτε ?Ειναι 3 που κανουν μασαζ στο συγκεκριμενο μαγαζι. Η κατερινα που ειναι περιπου 25 χρονων και η χρυσα και η φαιη που ειναι 40+ .
Intruder1980
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2019
- Like
- 2.125
- Πόντοι
- 441
Ε ρε Περαματιώτης που σας χρειάζεται...
Περαματιώτης
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2019
- Like
- 10.667
- Πόντοι
- 2.256
Παρόν!!!Ε ρε Περαματιώτης που σας χρειάζεται...
Billy74kayliaris
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2009
- Like
- 14
- Πόντοι
- 0
Περαματιώτης
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2019
- Like
- 10.667
- Πόντοι
- 2.256
Περαματιώτης
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2019
- Like
- 10.667
- Πόντοι
- 2.256
Την διαβασες καλά την αγγελία τι γράφει;;; Ή έμεινες μονο στις φωτογραφίες;ΓΙΑΝΑ αυτο τι λεει ; έχει κανείς άποψη;
Billy74kayliaris
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2009
- Like
- 14
- Πόντοι
- 0
Μασσαζόφραπο με καλαμάκι και βίδα με παξιμάδι ασφαλείας με ροδέλα και γκρόβερ!Την διαβασες καλά την αγγελία τι γράφει;;; Ή έμεινες μονο στις φωτογραφίες;
Περαματιώτης
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2019
- Like
- 10.667
- Πόντοι
- 2.256
οκ καταλαβα.. Δεν την διάβασες καθόλου καλα την αγγελία.Μασσαζόφραπο με καλαμάκι και βίδα με παξιμάδι ασφαλείας με ροδέλα και γκρόβερ!
Billy74kayliaris
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2009
- Like
- 14
- Πόντοι
- 0
τι ακριβως δεν εχω καταλαβει;οκ καταλαβα.. Δεν την διάβασες καθόλου καλα την αγγελία.
Περαματιώτης
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2019
- Like
- 10.667
- Πόντοι
- 2.256
Αν πρόσεξες ( που δεν πρόσεξες) η αγγελία έχει κάτω το χάρτη με τη διευθυνση. Γράφει Λέλας Καραγιάννη 35. Είναι το πολύ γνωστό μασατζίδικο με πλήθος αναφορών εδώ μέσα. Βάλτο στην αναζήτηση πάνω δεξιά και θα βρεις πληροφορίεςτι ακριβως δεν εχω καταλαβει;
Billy74kayliaris
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2009
- Like
- 14
- Πόντοι
- 0
για τη συγκεκριμενη κοπελα λεω αν εχει αναφορες, αν εχει να τις ψαξω αν δεν την ξερει κανεις τι να ψαξω .. ειναι συγκεκριμενα για τη κοπελαΑν πρόσεξες ( που δεν πρόσεξες) η αγγελία έχει κάτω το χάρτη με τη διευθυνση. Γράφει Λέλας Καραγιάννη 35. Είναι το πολύ γνωστό μασατζίδικο με πλήθος αναφορών εδώ μέσα. Βάλτο στην αναζήτηση πάνω δεξιά και θα βρεις πληροφορίες
Xrestoszaxa
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2022
- Like
- 828
- Πόντοι
- 81
Ααααααααααααα καλώς τα α @@@@α μας ........Για αυτό.... 1-0