Νέα

Μασατζίδικα που «φραπάς»!!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 17 άτομα (2 μέλη και 15 επισκέπτες)

kokomo

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2010
Like
394
Πόντοι
21
Παντως για τη Νατασα απο το Περιστερι νομιζω οτι κανει επιλεκτικα πιο αισθησιακο μασαζ, οσο γα το αν καποιοι πηγαν και επεσε πετσετα αυτο εξαρτηθηκε μαλλον απο τη συμπεριφορα τους, διοτι εγω αλλα ειδα απο κοντα.
Για το massagio νομιζω πεταμενα λεφτα, επιτηδες απλα ανεβαζουν τετοια βιντεο στο τικτοκ..εχουνε και τον ιδιοκτητη το Βουγιουκλακη εναν πανυβλακα να στεκει μπαστακας στο Κερατσινι ταχα για εκφοβισμο των πελατων

Περαματιώτης

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2019
Like
10.667
Πόντοι
2.256
Ρε μαλακισμένα, τι δεν καταλαβαίνετε;; Μη χαλάτε το νημα.. Εδω μιλάμε για μασατζίδικα που σου βαρανε μαλακία μετα το μασαζ.
Αναφορες για το massagio και τη Νατασα να πατε να γράψετε στο αντίστοιχο νήμα. Κανείς από τους δύο δεν προσφέρει ερωτικές υπηρεσίες . Κι εσυ kokomo μη γράφεις μαλακίες για τη Νατασα και παραπληροφορείς τον κόσμο .
Αν είναι φίλη σου και θελεις να την υποστηρίξεις για να βγαλει μπαγιοκο βρες άλλο τρόπο να το κάνεις, πιο σωστό και οχι γραφοντας μαλακίες ότι κάνει επιλεκτικά αισθησιακό, γιατι και τον κοσμο παραπληροφορείς και ζημιά της κάνεις.

Τελευταία τροποποίηση:

leonidas1969

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
1.028
Πόντοι
201
Ρε μαλακισμένα, τι δεν καταλαβαίνετε;; Μη χαλάτε το νημα.. Εδω μιλάμε για μασατζίδικα που σου βαρανε μαλακία μετα το μασαζ.
Αναφορες για το massagio και τη Νατασα να πατε να γράψετε στο αντίστοιχο νήμα. Κανείς από τους δύο δεν προσφέρει ερωτικές υπηρεσίες . Κι εσυ kokomo μη γράφεις μαλακίες για τη Νατασα και παραπληροφορείς τον κόσμο .
Αν είναι φίλη σου και θελεις να την υποστηρίξεις για να βγαλει μπαγιοκο βρες άλλο τρόπο να το κάνεις, πιο σωστό και οχι γραφοντας μαλακίες ότι κάνει επιλεκτικά αισθησιακό, γιατι και τον κοσμο παραπληροφορείς και ζημιά της κάνεις.

Συνημμένα

• watching-popcorn.gif
    watching-popcorn.gif
    211,8 KB · Εμφανίσεις: 47

kokomo

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2010
Like
394
Πόντοι
21
Περαματιωτη, δεν ξέρω αν στο Πέραμα είσαστε τζάμπα μάγκες και βρίζετε, πάντως απ' ότι βλέπω οι βρισιές είναι το επιχείρημα σου.
Όσο για την κάθε Νατάσα αν εσύ πας αγενής ή τη φοβίζει ή απλώνεις χέρια χωρίς να ρωτάς η βρίζεις τότε τι περιμένεις.
Όσο για τη Νατάσα αν δεις το ιστορικό και τις φωτό της κάνει πολύ περισσότερα απ' όσα πιστεύεις αλλά σε κάτι αγενείς βλάκες σαν εσένα το περιμένεις να σου κάνει βρωμοτσιγκουνη άνεργες με απολυτήριο Δημοτικού...
Ξεφτιλα

leonidas1969

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
1.028
Πόντοι
201
Αρχίζει το ματς αδειάσαν οι δρόμοι η ώρα ζυγώνει αρχίζει το μάτς αρχίζει το ματς ερήμωσε η πόλη τρεχάτε κι αρχίζει το ματς

Συνημμένα

• dddck.mp4
    6,2 MB · Εμφανίσεις: 0

kokomo

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2010
Like
394
Πόντοι
21
Peramatiotis, νομιζω οι βρισιες (μαλακισμενα) ειναι το επιχειρημα σου. Κατα τα αλλα η Νατασα και η καθε Νατασα, δεν προκειται ποτε να σε δεχτει και θα τρως μια ζωη πετσετα διοτι βριζεις, φοβιζεις τις γυναικες και φαινεσαι αγενης...και στο κατω κατω με την τσιγκουνια σου γιατι η καθε κοπελα να σε ανεχτε στα θελω σου?
Οσο για τη Νατασα κανει πολυ περισσοτερα σε οποιον θελει, εχει ιστορικο και φωτο, εσυ φυσικα με την αγενεια σου και τις βρισιες σου θα εισαι σε αυτην μια ζωη με εσωρουχο.

teptis

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2010
Like
36
Πόντοι
0
Peramatiotis, νομιζω οι βρισιες (μαλακισμενα) ειναι το επιχειρημα σου. Κατα τα αλλα η Νατασα και η καθε Νατασα, δεν προκειται ποτε να σε δεχτει και θα τρως μια ζωη πετσετα διοτι βριζεις, φοβιζεις τις γυναικες και φαινεσαι αγενης...και στο κατω κατω με την τσιγκουνια σου γιατι η καθε κοπελα να σε ανεχτε στα θελω σου?
Οσο για τη Νατασα κανει πολυ περισσοτερα σε οποιον θελει, εχει ιστορικο και φωτο, εσυ φυσικα με την αγενεια σου και τις βρισιες σου θα εισαι σε αυτην μια ζωη με εσωρουχο.
Μην παραπληροφορεις τον κοσμο, δεν εκανε τπτ παραπανω ουτε οταν δουλευε κατοικον, το οτι κανει φωτογραφησεις δεν σημαινει κατι, ουτε επειδη καποιοι κανουν χωρις εσωρουχο σημαινει οτι παιρνουν κατι εξτρα.

gianniskm

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2017
Like
262
Πόντοι
21
Εγώ παντως αν θέλει μια φωτογράφιση της την κάνω τσαμπα

Περαματιώτης

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2019
Like
10.667
Πόντοι
2.256
Peramatiotis, νομιζω οι βρισιες (μαλακισμενα) ειναι το επιχειρημα σου
Πρωτον, δεν αναφερθηκα σε κανεναν προσωπικα.. Γενικα μιλησα... Αν τωρα εσυ νιωθεις οτι εισαι μαλακισμένο.. οκ φιλαρακο οπως νιώθει ο καθενας. Δε χαλαμε χατηρια

Δευτερον , επειδη βριζω καποια μαλακισμενα εδω μεσα , τα βριζω επειδη το τραβαει ο οργανισμός τους. Δε σημαίνει οτι βριζω και τις γυναικες που παω για μασαζ και επειδη δεν εισαι φυσικα μπροστα οταν παω για μασαζ δεν μπορεις να ξερεις ούτε πως συμπεριφέρομαι ούτε και πόσα πληρώνω..
Βρες επιχειρηματα την αλλη φορα για να μου την πεις.. Το να λες ο,τι ασυναρτησια σου κατεβαίνει στο αδειο κεφαλι, το μονο που καταφερνεις ειναι να γελοιοποιήσε.

Τριτον, σου εκανα συστασεις ευγενικες, ότι είσαι σε λάθος χώρο αλλα τις προσπέρασες. Τις βρισιες όμως τις προσεξες, αρα γουσταρεις μπινελίκια.

βριζεις, φοβιζεις τις γυναικες και φαινεσαι αγενης..
Ωστε φοβηθηκες; Σε τρομαξα;;; αχου το μωρε το καημενο.... ελα μη φοβάσαι θα σου παρω μαλλι της γριας να φας να ηρεμήσεις.

Λοιπον παμε τωρα λιγο σοβαρα και δώσε προσοχή, γιατι εισαι βαθια νυχτωμενος πιτσιρικο...

Εχουν πάει πάρα πολλά σοβαρά μέλη απο εδώ, στη Νατάσα. Δεν υπάρχει ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ που να πήρε κάτι το εξτρα. Ούτε καν σαν σκέψη. Προσωπικα της εχω αφησει 200€ στο τραπέζι για φραπέ και δεν τα δέχτηκε, μου τα έδωσε πίσω.
Βλέπουμε επίσης κατα καιρους να ξεπεταγονται σαν πούτσες, ατομα σαν και του λογου σου, που γραφουν ανακρίβειες. Στην προκειμενη περίπτωση για τη Νατασα.
Αυτο ειναι προμοτάρισμα της κακιας ώρας και κάνεις κακό και στην ιδια την κοπελα που προμοτάρεις αλλά και στους συναγωνιστές εδω μέσα.

Γιατί όταν γράφεις οτι η Νατασα προσφέρει αισθησιακό μασαζ θα παει ο καθε ασχετος που μπαινει περιστασιακα στο φορουμ και διαβαζει μονο το τελυταίο μήνυμα, με την ελπίδα ότι θα παρει κατι.
Δε θα το παρει και θα εχει πετάξει τα λεφτα του. Μπορεί να ειναι μονο 30€ αλλα ειναι σεβαστό ποσό για τους περισσότερους.
Επίσης, μακροπρόσθεσμα κάνεις κακό και στην κοινότητα εδώ .. Γιατι όταν μπαίνει εδώ μέσα ο κάθε ασχετος και διαβαζει τις μαλακίες που γράφεις, θα πέσουν όλοι σαν αρπαχτικά να την παίρνουν τηλέφωνο, θα της λένε μαλακίες για φραπέδες κλπ και στο τελος η κοπελα θα τρομάξει , θα κλεισει προφιλ και τηλέφωνα και θα καταλήξει να δουλεύει με το δικό της κλειστό κύκλο .
Με αποτέλεσμα όλοι οι άλλοι που γουστάρουν ενα καλό ποιότικο και οικονομικό μασαζ, να χάσουν μια απο τις λιγοστές επιλογές που υπάρχουν.

Αν ειναι φιλεναδίτσα σου, και θες να την υποστηριξεις να μαζεψει λίγο χαρτί, μπραβο σου καλα κανεις , αλλά πήγαινε στο σωστό thread και γράψε δυο-τρια πραγματακια για την κοπέλα που όμως θα πρέπει να ισχύουν.

ΥΓ: Ελπίζω να σταθεις στο ύψος σου σαν αντρας και να σκεφτείς σοβαρά αυτα που σου γράφω ή θα κολήσεις μονο στις βρισιές και θα απαντήσεις σαν ένας άμυαλος γλοιώδης κάφρος;

Περαματιώτης

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2019
Like
10.667
Πόντοι
2.256
Εγώ παντως αν θέλει μια φωτογράφιση της την κάνω τσαμπα
Γιαννη, είναι το ψώνιο της η φωτογράφιση. Αν είναι και τσάμπα δε θα αρνηθεί. Στειλτης δείγματα δουλειάς μεσω facebook και πιστεύω ότι θα συνεργαστείτε.

leonidas1969

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
1.028
Πόντοι
201
Γιαννη, είναι το ψώνιο της η φωτογράφιση. Αν είναι και τσάμπα δε θα αρνηθεί. Στειλτης δείγματα δουλειάς μεσω facebook και πιστεύω ότι θα συνεργαστείτε.
Να φανταστώ μιαν οικογενειακή φωτογραφίαν?

Συνημμένα

• beggos foto.mp4
    3,6 MB · Εμφανίσεις: 0

Nikos471

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2022
Like
270
Πόντοι
21
30 έγινε η τιμή για 1 ώρα απλό μασάζ + κάποιο εξτρα ποσό για ότι συμφωνία κανείς μέσα στο δωμάτιο για κάτι πονηρό
Ρε φίλε επειδή πήγα πρόσφατα και πλήρωσα 30 ευρώ για μια ώρα,ούτε λόγος για κάτι παραπάνω δεν με άφηνε ούτε το βρακί να βγαλω,λες κάτι στην γραμματεία η μέσα στο δωμάτιο?πρέπει να επιλέξω συγκεκριμενη κοπέλα η να έχω πάει πολλές φορές?

Nikos471

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2022
Like
270
Πόντοι
21
Ε αυτό εννοούσα και γω το ξερουμε οτι έχει προγραματα απο μιση ωρα μεχρι και για παντα αν δωσεις 1.000.0000.000.00..0.0.00.
Κατι χαζοδιαφημησεις που δεν εχει τιμη μου θυμισε.
Ενιγουει αν πάει καποιος μη προμοτορας ας ενημερώσει όπως υπαρχει ενημέρωση και για όλα τα υπόλοιπα μασάζ.
Χωρίς τιμούλα και συνεννοηση ουτε απ έξω μάγκες.δεν έχουμε όρεξη για 60άρια και φόλες.
Και μένα μου φανηκε λίγο προμοτορικη η δημοσιευση του μαχητη.
Αντε καλούς φραπεδες και πίνετε και καναν εσπρεσο που και που.
Εγώ που πήγα πάντως αδελφέ πριν 10 μέρες,ούτε λόγος για κάτι παραπάνω, αυστηρά μασάζ...

Nikos471

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2022
Like
270
Πόντοι
21
Αν επιλέξατε Ελισάβετ που δεν έκανε έξτρα η εάν δεν δώσατε κάνα έξτρα ποσό στο δωμάτιο τότε τι περιμένατε;;
Ρε φίλε το μαγαζί φαίνεται πολύ αυστηρό και η κοπέλα μου είπε να μην βγάλω εσώρουχο και δεν έκανε το παραμικρό πέρασμα από τα επίμαχα...δηλαδή τί να έκανα?να τον πετούσα έξω και να κουναγα το 20 ευρώ στην μούρη της?έλεος θα φάμε καμία μήνυση

Περαματιώτης

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2019
Like
10.667
Πόντοι
2.256
Ρε φίλε επειδή πήγα πρόσφατα και πλήρωσα 30 ευρώ για μια ώρα,ούτε λόγος για κάτι παραπάνω δεν με άφηνε ούτε το βρακί να βγαλω,λες κάτι στην γραμματεία η μέσα στο δωμάτιο?πρέπει να επιλέξω συγκεκριμενη κοπέλα η να έχω πάει πολλές φορές?

Εγώ που πήγα πάντως αδελφέ πριν 10 μέρες,ούτε λόγος για κάτι παραπάνω, αυστηρά μασάζ...

Ρε φίλε το μαγαζί φαίνεται πολύ αυστηρό και η κοπέλα μου είπε να μην βγάλω εσώρουχο και δεν έκανε το παραμικρό πέρασμα από τα επίμαχα...δηλαδή τί να έκανα?να τον πετούσα έξω και να κουναγα το 20 ευρώ στην μούρη της?έλεος θα φάμε καμία μήνυση

Σε ποιον λες το παρασύνθημα για να κανονίσεις?
Πρώτο φάουλ.... έχεις 4 διαφορειτκά posts για να πεις το ίδιο πράγμα....
Δεν μπορείς να τα γράψεις όλα σε μια ανάρτηση χωρις να σπαμάρεις;

Δευτερο φαουλ.... έχεις πιάσει παλιές δημοσιεύεσεις απο μέλος, που είναι κατα γενική παραδοχή, προμότορας του συγκεκριμένου μαγαζιού..
Αφου έφτασες να διαβάζεις τόσο παλιά μηνύματα, ας προχωρούσες το διάβασμα μερικές σελίδες ακόμα και θα σου λύνονταν όλες οι απορίες.

Nikos471

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2022
Like
270
Πόντοι
21
Πρώτο φάουλ.... έχεις 4 διαφορειτκά posts για να πεις το ίδιο πράγμα....
Δεν μπορείς να τα γράψεις όλα σε μια ανάρτηση χωρις να σπαμάρεις;

Δευτερο φαουλ.... έχεις πιάσει παλιές δημοσιεύεσεις απο μέλος, που είναι κατα γενική παραδοχή, προμότορας του συγκεκριμένου μαγαζιού..
Αφου έφτασες να διαβάζεις τόσο παλιά μηνύματα, ας προχωρούσες το διάβασμα μερικές σελίδες ακόμα και θα σου λύνονταν όλες οι απορίες.
Τόσα που έγραψες,θα μου είχες απαντήσει στις απορίες αν φυσικά έχεις ιδέα για το συγκεκριμένο μέρος.εχω διαβάσει αρκετά εδώ μέσα και έχω βαρεθεί με τύπους που απλά μπαίνουν για να τσακωθούν κ να βρίσκουν,αλλά και με τύπους που το παίζουν παλιοί και έμπειροι και με δασκαλιστικο ύφος σε νουθετούν ότι κ καλά πρέπει να ρωτάς με συγκεκριμένο τρόπο κλπ.αν μπορείς να δώσεις κάποια πληροφορία δώσε την γτ αυτός είναι κ ο σκοπός εδώ μέσα,αν όχι ποιο το νόημα?προφανώς έχω καταλάβει ότι προμοταρουν το συγκεκριμένο μαγαζί με ψέματα και είναι κ άλλοι που λένε ότι δεν γίνεται τίποτα,επειδή όμως μερικές φορές η αλήθεια ίσως βρίσκεται κάπου στην μέση,για αυτό ρωτάω μήπως υπάρχει κανένας αξιόπιστος,και όχι για να μου πει κάποιος εξυπνακιας τα φάουλ που έκανα...

Περαματιώτης

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2019
Like
10.667
Πόντοι
2.256
αν μπορείς να δώσεις κάποια πληροφορία δώσε την γτ αυτός είναι κ ο σκοπός εδώ μέσα,αν όχι ποιο το νόημα?
Να σου δώσουμε πληροφορία;;; Σοβαρα μιλάς ρε τυπε;
Τόσες πληροφορίες που υπάρχουν καταγεγραμένες απο μέλη που επισκεφτηκαν το χώρο (και δική μου) στις πιο πίσω σελίδες...δηλαδη τι είναι; Δεν σου κάνουν;
Μεγαλο παιδι εισαι, θελω να πιστευω ότι εισαι και εξυπνο.. κατσε διαβασε και βγαλε τα συμπεράσματά του.
Σιγα να μην στα ξαναγράφουμε.
Και αυτό που σου αναφέρω σαν φαουλ, λέγεται σπαμάρισμα και συνιστά παραβίαση των κανονισμών του φόρουμ (αν τους εχεις διαβασει φυσικα) αλλα δεν πιστευω ότι το έχεις κάνεις.. μαλλον θα περιμένεις κάποιον "αξιοπιστο" να σε πάρει απο το χεράκι να στα πει.
αει στο διαολο γεμισαμε τεμπελχανάδες εδω μέσα

Τελευταία τροποποίηση:

xjimakos24x

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2017
Like
367
Πόντοι
21
Καλησπέρα και καλό χειμώνα σε όλους σιγά σιγά.. Ρε παίδες ξέρει κάποιος ή κοπέλα από το Moment massage η Σάρα αν δουλεύει κάπου αλλού? Ή αν δουλεύει μόνη της???

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom