SLIM SHADY
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Οκτ 2021
- Κριτικές
- 8
- Like
- 10.510
- Πόντοι
- 1.336
1 ώραΔιάρκεια?
1 ώραΔιάρκεια?
Ευχαριστώ!
Αν ψάξεις στο MarketPlace μασαζ είναι η πρώτη πρώτηεχεις link?
Δεν έχεις διαβάσει διθυραμβικές κριτικές από μέλη που πάνε και κάνουνε το ίδιο ψευτομασάζ και μια πίπα ακά 80€.. τουλάχιστον εδώ υποτίθεται ότι κανεις κανονικό μασάζ.70 ευρώ για μία πίπα.......
Για μια ώρα η μισάωρο;Δεν έχεις διαβάσει διθυραμβικές κριτικές από μέλη που πάνε και κάνουνε το ίδιο ψευτομασάζ και μια πίπα ακά 80€.. τουλάχιστον εδώ υποτίθεται ότι κανεις κανονικό μασάζ.
Αν και νομίζω η τιμή είναι 60 όχι 70..
το empire που είναι γιατι μου βγαζει ενα στοΕπίσκεψη στο empire για ραντεβού με Βίκυ .
1)20 χρονων πιπινι
2)πολύ καλο μασάζ γιατί είναι αισθητικός
3)+ 40 ευρω η φιφα...
4)στο μασαζ ειχε βγαλει σουτιεν
Επίσης ειδα μια κοπέλα που δεν ξερω ονομα ουτε και ρωτησα...
Μαλλιά κοτσιδακια, μινιόν σώμα , μελαχροινη με ωραίο πρόσωπο πράσινα μάτια. Καπου στα 25 με μετριο στηθος
Γνωριζει κανεις τίποτα;
Λεωφ. Αμφιθέας 161το empire που είναι γιατι μου βγαζει ενα στο
Andrea Syngrou 196
1 ώρα 30 μασάζ και έξτρα αν θέλει η κοπέλα. Αυτό μου είπε η Εύη και εξαρτάται με το αν έχει τρόπους ο πελάτης από την μία και της αρέσει από την άλληΓια μια ώρα η μισάωρο;
Οκ κατάλαβα1 ώρα 30 μασάζ και έξτρα αν θέλει η κοπέλα. Αυτό μου είπε η Εύη και εξαρτάται με το αν έχει τρόπους ο πελάτης από την μία και της αρέσει από την άλλη
ΑΝ το πουλι μου είχε νύχι, θα ήταν δάχτυλο . Τι μαλακίες είναι αυτές ρε.1 ώρα 30 μασάζ και έξτρα αν θέλει η κοπέλα. Αυτό μου είπε η Εύη και εξαρτάται με το ΑΝ έχει τρόπους ο πελάτης από την μία και ΑΝ της αρέσει από την άλλη
Τι δεν καταλαβες;ΑΝ το πουλι μου είχε νύχι, θα ήταν δάχτυλο . Τι μαλακίες είναι αυτές ρε.
Τουναντίον, μια χαρά καταλαβα. Όλοι καταλάβαμε.Τι δεν καταλαβες;
Σε ποια αναφερομαστε ρε παιδια ?? δεν μπορω να βγαλω ακρηΑΝ το πουλι μου είχε νύχι, θα ήταν δάχτυλο . Τι μαλακίες είναι αυτές ρε.
Στους όρους που θέτει ο προμοτορας του empire προκειμένου να λάβεις έξτρα υπηρεσίες από τα κορίτσια. Νομίζει ότι γράφουμε Πανελλήνιες και άρχισε τα Μαθηματικα (αν και εφόσον τότε ίσως κλπκλπ) και τη Χημεία (αν υπάρχει μεταξύ κοπέλας και πελάτη)Σε ποια αναφερομαστε ρε παιδια ?? δεν μπορω να βγαλω ακρη