Rsexy
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2018
- Like
- 72
- Πόντοι
- 0
120 έλεγε για μασαζ και σεξ 1 ώραΣυγγνωμη αλλα 60 αναφερει στην αγγελια. Γιατι ζηταει 120? 120 για φουλ η πιπα?
120 έλεγε για μασαζ και σεξ 1 ώραΣυγγνωμη αλλα 60 αναφερει στην αγγελια. Γιατι ζηταει 120? 120 για φουλ η πιπα?
εχεις link?Η Ελένη έχει βγάλει αγγελία FB. Ζητάει έναν σκασμό λεφτά για ξενοδοχείο (120)
Με το 20 αρακι της Λένορμαν ήταν μια χαρα.
Για παραπάνω θα το σκεφτόμουν.
Εκπληκτική πίπα.
Και σε εμένα παρακαλώ. Καλημέρα.εχεις link?
Συγγνώμη για την αγένεια μου. Δεν έχω πιει καφέ ακόμα. Καλημέρα κύριε.Και σε εμένα παρακαλώ. Καλημέρα.
Στοιχεία επικοινωνίας για στεφάνια;Μύστες, φτιάχνω μια πρόχειρη λίστα με εμπειρία ανά «θεραπεύτρια» για να κατευθύνουμε τους νέους και να ενημερωθούμε για τυχόν νέες προσθήκες.
1) στεφανια , περιοχή Πεύκη, μασάζ αρκετά καλό, τιμή από 40 και προσφέρει φραπέ και προχωράει μάλλον
2) Ιουλία, περιοχή περιστέρι, μασάζ καλό, προχωράει μέχρι φραπέ, τιμή 35
3) Μάγκυ, περιοχή πλατεία Αττικής, μασάζ μέτριο, προσφέρει φραπέ και πίπα με καλαμάκι, τιμή νομίζω 30, διορθώστε με αν κάνω λάθος
Ηλικία γύρω στα 55-60, σου βγάζουν τη πίστη τα σκυλιά που έχει στην είσοδο
4) tantra-Zoe, περιοχή Άρειος πάγος, μασάζ από 60 με φραπέ στο τελείωμα, νομίζω προχωράει παρακάτω απλώς εγώ δεν είχα πάρει ολόκληρο το μενού από επιλογή δική μου
5) *****, περιοχή Μαρούσι είναι 2 κοπέλες, χρυσα και Φρόσω
Φραπές από 30€ για μισή ώρα μασάζ, Χρυσα ξανθιά 35αρα, ο φραπές της αγγαρεία, Φρόσω παρόμοια ηλικία αλλά κοντό μαλλί, πολύ καλός φραπές, δείχνει να της αρέσει να ασχολείται
6) Ελίνα, περιοχή Άγιος Ελευθέριος, δουλεύει με δίκη της πελατεία πλέον, ξανθιά κοντό μαλλί και μεγάλο στήθος 5αρι, ηλικία πρέπει να είναι στα 50
Φραπές 30, σεξ 40, μασάζ χάδι με λίγο πασπάλισμα λαδιού, δεν ενδείκνυται για τους μασαζάκηδες
7) Μελίνα, περιοχή μετρό αργυρούπολης, 55 ετών, ξανθιά αδύνατη με ωραία φωνή αλλά τα σημάδια του χρόνου ειναι αποτυπωμένα στο κορμί της, μασάζ χάδι και φραπές από 50 αλλά πέφτει και 40, ούτε αυτή ενδείκνυται για τους μασαζάκηδες
8) Χρυσαυγή Μανωλάκη- γνωστή και ως Δρακουμέλ, περιοχή Μαρούσι με «γλυκιά ηχοθεραπευτική μελωδία και μασάζ 3 τεχνικών» προσφέρει μασάζ πολύ απαλό, ηλικία 50-55, μεγάλο στήθος, αεροπιπα και φραπές, τιμή 50€, έχει και δικό της site για φωτογραφίες και επικοινωνία
9) Αφροδίτη- περιοχή βόρεια
Έρχεται κατοικον με 50€ φουλ πρόγραμμα, ηλικία 50 ξανθιά αδύνατη
Προσθήκες και ενημερώσεις προγραμμάτων τιμών, θεραπευτριών δεκτές!!
Ποια στεφάνια ρε αγράμματο γίδι; Στεφανία λέγεται η κοπέλα... Κάτσε διάβασε να μάθεις που και πως θα τη βρεις... 17 χρονια γραμμένος τώρα θυμήθηκες να γράψεις;;Στοιχεία επικοινωνίας για στεφάνια;
Στοιχεία επικοινωνίας για στεφάνια;
Στοιχεία επικοινωνίας για στεφάνια;
Στα επόμενα 17 χρόνια θα κάνει ανάρτηση για να σε ευχαριστήσειΣύνδεση
Οδηγός ενήλικης διασκέδασης για όλη την Ελλάδα. Μπουρδέλα, sex studio, call-girls, μασατζίδικα, στριπτιτζάδικα, ξενοδοχεία, τσόντες, transexual, city-tours, κωλόμπαρα, swingers.www.bourdela.com
Καλησπέρα, Στεφανία όταν επισκέφθηκα πριν κάνα δίμηνο ήταν 1ωρα η συνέδρια, ίσως και 10 λεπτά περισσότερο.Ωραίος τύπε, κάποιες επισημάνσεις μόνο..
1) είναι περιοχή Φιλοθέης, 40min και όχι "μάλλον", τα πάντα κάνει αρκεί να της κουνήσεις το χαρτί. Αν ακούσεις κάτι για χημείες και ανάστροφους ερμήδες μην μασήσεις, παπαριές είναι.
4) από 60 έως 80 τα πάντα εκτός ροδέλας
5) μάλλον επισκέφτηκες προ πενταετίας. Η Φρόσω έχει εξαφανιστεί. Το ελάχιστο τώρα νομίζω είναι 40€
Καλησπέρα, Στεφανία όταν επισκέφθηκα πριν κάνα δίμηνο ήταν 1ωρα η συνέδρια, ίσως και 10 λεπτά περισσότερο.
Κάτι ανέφερε για χημείες και τα σχετικά αλλά προχωράει μου έδωσε να καταλάβω με κάτι περισσότερο
Όσο για grace δουλεύει ακόμα η Φρόσω (πήρα τηλ πριν 4 μέρες) και είναι με 30€/30min
Σωστός, η Φρόσω είναι εξαφανισμένη..Πήγα εγώ Grace, ζήτησα από τα διαβάσματα σας εδώ τη Φρόσω και η κοπέλα για να μην πει ξεκάθαρα δεν υπάρχει Φρόσω μου είπε ναι τη Φαίη λέτε. Αυτή είναι.
Πάω λοιπόν καμία σχέση οι περιγραφές σας με την κοπέλα που είδα.
50€ τα 50’ μασάζ μετριότατο, χειρονακτική στο τέλος ούτε αίσχος ούτε ουάου.
Γενικά δεν ξαναπάω, έκανα τη δοκιμή και οκ.
Μπορείς να περιγράψεις αυτή τη Φαίη;Πήγα εγώ Grace, ζήτησα από τα διαβάσματα σας εδώ τη Φρόσω και η κοπέλα για να μην πει ξεκάθαρα δεν υπάρχει Φρόσω μου είπε ναι τη Φαίη λέτε. Αυτή είναι.
Πάω λοιπόν καμία σχέση οι περιγραφές σας με την κοπέλα που είδα.
50€ τα 50’ μασάζ μετριότατο, χειρονακτική στο τέλος ούτε αίσχος ούτε ουάου.
Γενικά δεν ξαναπάω, έκανα τη δοκιμή και οκ.
Παρακαλώ κόστος και διάρκεια στο μασάζ που προηγήθηκε; Θα το εκτιμούσα πολύ!Επίσκεψη στο empire για ραντεβού με Βίκυ .
1)20 χρονων πιπινι
2)πολύ καλο μασάζ γιατί είναι αισθητικός
3)+ 40 ευρω η φιφα...
4)στο μασαζ ειχε βγαλει σουτιεν
Επίσης ειδα μια κοπέλα που δεν ξερω ονομα ουτε και ρωτησα...
Μαλλιά κοτσιδακια, μινιόν σώμα , μελαχροινη με ωραίο πρόσωπο πράσινα μάτια. Καπου στα 25 με μετριο στηθος
Γνωριζει κανεις τίποτα;
30 το μασάζΠαρακαλώ κόστος και διάρκεια στο μασάζ που προηγήθηκε; Θα το εκτιμούσα πολύ!
Διάρκεια?30 το μασάζ