Μάγκες της Θεσσαλονίκης, ανεβαίνω λόγω δουλειάς συχνά στην πόλη σας. Αυτό που παρατήρησα είναι ότι τα περισσότερα ελαιοτριβεία δίνουν έμφαση στην μπριζόλα(παραδόξως) και όχι στο καλό μασάζ (με συνοδεία φραπέ). Τα περισσότερα θα τα έλεγα στούντιο και όχι μασάζ.Μπριζόλα κάνω και με τη δικιά μου.Αυτό που θέλω είναι πολύ καλό χαλαρωτικό και ξεκουραστικό μασάζ με όμορφη και ζεστή κοπέλα και πάντα με συνοδεία "καλλιτεχνικού" φραπέ.Αντιγράφω τον τίτλο από το φόρουμ της Αθήνας για να δημιουργηθεί μια δεξαμενή πληροφοριών για αυτή την κατηγορία.ευχαριστώ.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Mασατζίδικα που "ΦΡΑΠΑΣ" Θεσ/νίκη (Ποιοτικό μασαζ-όμορφη κοπέλα-"φραπές")
- Μέλος που άνοιξε το νήμα tomkion
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 47
- Εμφανίσεις 39K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Δοκίμασε τα 2 στην Όλγας
Ιδίως στο παλιό,έρχονται κατά καιρούς ωραία μωρά,μικρές ελληνίδες!
εγω προχθές ερωτεύτηκα μία,πολύ όμορφη,αν και μου είπε για ηθικούς λόγους δεν κάνω πίπα!!!
Καλημέρα palermo, δώσε γνώση στο λάο
gmakro
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιουν 2012
- Like
- 30
- Πόντοι
- 16
Και δεν τη ρώτησες πόσο πάνε (€) οι ηθικοί λόγοι;Δοκίμασε τα 2 στην Όλγας
Ιδίως στο παλιό,έρχονται κατά καιρούς ωραία μωρά,μικρές ελληνίδες!
εγω προχθές ερωτεύτηκα μία,πολύ όμορφη,αν και μου είπε για ηθικούς λόγους δεν κάνω πίπα!!!
![Ναι! :rockon: :rockon:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/rockon.gif)
κατ΄αρχήν προτιμώ τις φυσιοθεραπεύτριες.κατά δεύτερον οι κλασικές φυσιοθεραπεύτριες δεν κάνουν φραπεδιάρικο μασάζ.κατά τρίτον όταν πήγαινα στα πρώτα μπριζολομασατζίδικα της Αθήνας το 1991 εσύ μάλλον πήγαινες δημοτικό και κατά τέταρτον πέρα από τις πνευματώδεις μαλακίες ορισμένων,εάν υπάρχει κάποιος όπως τον palermo να δώσει ουσιαστικές πληροφορίες, θα του ήμουν ευγνώμων.Palermo ποια είναι αυτά στην Όλγας;Υπάρχουν και οι Φυσιοθεραπευτές φίλε, με πτυχίο, 2 μέτρα και 4 χρόνια σπουδές.
Πάρε το 11888, να βολευτείς.
treflejack
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Αυτά τα δύο μαγαζιά έχουν χαρακτηρισθεί σαν αδελφάκια, λόγω του ότι είναι κοινής ιδιοκτησίας ή, εν πάση περιπτώσει, συμφερόντων.κατ΄αρχήν προτιμώ τις φυσιοθεραπεύτριες.κατά δεύτερον οι κλασικές φυσιοθεραπεύτριες δεν κάνουν φραπεδιάρικο μασάζ.κατά τρίτον όταν πήγαινα στα πρώτα μπριζολομασατζίδικα της Αθήνας το 1991 εσύ μάλλον πήγαινες δημοτικό και κατά τέταρτον πέρα από τις πνευματώδεις μαλακίες ορισμένων,εάν υπάρχει κάποιος όπως τον palermo να δώσει ουσιαστικές πληροφορίες, θα του ήμουν ευγνώμων.Palermo ποια είναι αυτά στην Όλγας;
-
και το αδελφό του στο Νο93
-
Πράγματι ταιριάζουν σ' αυτό που ψάχνεις
Ξέρετε τίποτα και για τιμές σήμερα, και πόσο καθαρά είναι, στις φοτο είναι εξαιρετικάΑυτά τα δύο μαγαζιά έχουν χαρακτηρισθεί σαν αδελφάκια, λόγω του ότι είναι κοινής ιδιοκτησίας ή, εν πάση περιπτώσει, συμφερόντων.
-
-
treflejack
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Εντάξει σαν χώροι δεν είναι άσχημα. Για τα άλλα δεν έχω φρέσκια εμπειρία. Παλιότερα χρέωναν το πρόγραμμα των 45' μεΞέρετε τίποτα και για τιμές σήμερα, και πόσο καθαρά είναι, στις φοτο είναι εξαιρετικά
![Μαλακία :jerking: :jerking:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/jerking.gif)
![Pipa2 :pipa2: :pipa2:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/pipa2.gif)
Διαγραμμένο μέλος 128496
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Μαΐ 2012
- Κριτικές
- 30
- Like
- 887
- Πόντοι
- 326
Γιατι αυτο με το link φαινεται σαν να μην κανει ...χαρουλες στους πελατες...? ειναι τιποτις πριβε και καλα? (σορρυ αλλα ειμαι ασχετος στο θεμα των ελαιοτριβειων)Αυτά τα δύο μαγαζιά έχουν χαρακτηρισθεί σαν αδελφάκια, λόγω του ότι είναι κοινής ιδιοκτησίας ή, εν πάση περιπτώσει, συμφερόντων.
-
-
jack the ripper-ass lover
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
γεια σας παιδια... ενδιαφερομαι για καποιο μασατζιδικο...σε 1-2 μερες φευγω απο θεσσαλονικη κ θελω να δω τι παιζει... βασικα ενδιαφερομαι για παιξιμο κ πιπα (ισως κ πηδημα αν ειναι οικονομικο ) ,αλλα να ναι καλης ποιοτητας οι γκομενες (οχι κατι μιλφ κ μλκιες )... εγω μελετησει τα διαφορα σχολια κ εχω μπερδευτει... αυτα πχ στης ολγας λενε καποιοι πολυ καλα , καλο υλικο , αλλοι λενε μονο μλκια βαρανε...πρεπει δλδ κ να σε ξερουν? γτ εμενα δν προλαβαινουν να με μαθουν!! να παω body free? εκει νομιζω(καταλαβα) πως θα τα κανουν αυτα που θα τους ζητησεις...(?) , απο τιμες θα βγει καμμια 80 το ακαποτο για 45?? γενικα θελω προτασεις , αλλα ρε παιδια εχω διαβασει πολλες αντικροουμενες αποψεις...θελω κατι καλο και σιγουρο οχι μονο πετσετα!!! ευχαριστω συναδελφοι... ![Tits :tits: :tits:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/tits.gif)
![Tits :tits: :tits:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/tits.gif)
xpapad
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 20 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 33
- Like
- 3
- Πόντοι
- 1.240
ας βοηθησουν οι ντοπιοι τι γινεται σε αυτο.., ειμαι θεσαλονικη για δουλεια και θα το επσισκευτω....Γιατι αυτο με το link φαινεται σαν να μην κανει ...χαρουλες στους πελατες...? ειναι τιποτις πριβε και καλα? (σορρυ αλλα ειμαι ασχετος στο θεμα των ελαιοτριβειων)
ας βοηθησουν οι ντοπιοι τι γινεται σε αυτο.., ειμαι θεσαλονικη για δουλεια και θα το επσισκευτω....
μεχρι και πριν απο 3 μηνες ειχε μονο φραπε. τωρα αν αλλαξε κατι δεν ξερω.....
panos thess
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2015
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
καλη μερα
AGNIUS
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2007
- Like
- 43
- Πόντοι
- 66
Ναι αλλαξε,μιλαμε για παλιοχαρακτηρα πλεον...τελειως απροσιτοΚαλησπέρα, το OlgasDaySPA έχει αλλάξει όνομα και χαρακτήρα, σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες. Παρ'όλα αυτά υπάρχει ακόμα το ΕύΖήν.