You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Mασατζίδικα που "ΦΡΑΠΑΣ" Θεσ/νίκη (Ποιοτικό μασαζ-όμορφη κοπέλα-"φραπές")
- Μέλος που άνοιξε το νήμα tomkion
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 47
- Εμφανίσεις 39K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
aggelosbonn
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 73
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα, το OlgasDaySPA έχει αλλάξει όνομα και χαρακτήρα, σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες. Παρ'όλα αυτά υπάρχει ακόμα το ΕύΖήν.
Επιβεβαιωνω και γω...απο υδρομασαζ σκιζει παντωσ
Ρε παίδες τι γίνετε με το olgas day spa τελικά....είναι το μόνο μαγαζί που έχω επισκεφτεί 4-5 φορές στο παρελθόν και δεν με ενδιαφέρει κάτι περισσότερο. Το ευ ζην έχει αντιστοιχες υπηρεσίες? Με ενδιαφέρει πολύ ή εμφάνιση της κοπέλας ...
Καλησπέρα στην παρέα.Ειμαι νέος στο φόρουμ αν κ το παρακολουθώ καιρό.Εχω δοκιμάσει αρκετά μασατζιδικα στην Σαλονικη αλλά πάντα καταλήγω στη Μαγγυ καμαρα θεωρώ πως είναι το καλύτερο όσον αφορά μασαζ κ φραπέ από τα αλλα τα ελεύθερα στα πριβέ δεν έχω πρόσβαση όποτε δεν μπορώ να εκφέρω κ αποψη.Στη Μαγγυ τελευταία πέρασα να μια Αθηνά.Εκπληκτικο μασαζ κ πανέμορφη κοπέλα και χαμογελαστή.Εχει πάρει κανεις περισσότερα πέρα από μασαζ φραπέ;;;Να δοκιμάσω να ζητήσω η πάπαλα;;;Α και αν κάποιος θέλει να βοηθήσει για κανα πριβέ τον ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Γλειφομουνακιας
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2006
- Like
- 608
- Πόντοι
- 81
κανένα τηλέφωνο από Μαγκη υπαρχή παιδιά???
SEXPYR XORIS TO PYR
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιουν 2015
- Κριτικές
- 6
- Like
- 27
- Πόντοι
- 0
ρε παδια αυτη στη καμαρα που ακριβωωε ειναι?διευθυνση?Καλησπέρα στην παρέα.Ειμαι νέος στο φόρουμ αν κ το παρακολουθώ καιρό.Εχω δοκιμάσει αρκετά μασατζιδικα στην Σαλονικη αλλά πάντα καταλήγω στη Μαγγυ καμαρα θεωρώ πως είναι το καλύτερο όσον αφορά μασαζ κ φραπέ από τα αλλα τα ελεύθερα στα πριβέ δεν έχω πρόσβαση όποτε δεν μπορώ να εκφέρω κ αποψη.Στη Μαγγυ τελευταία πέρασα να μια Αθηνά.Εκπληκτικο μασαζ κ πανέμορφη κοπέλα και χαμογελαστή.Εχει πάρει κανεις περισσότερα πέρα από μασαζ φραπέ;;;Να δοκιμάσω να ζητήσω η πάπαλα;;;Α και αν κάποιος θέλει να βοηθήσει για κανα πριβέ τον ευχαριστώ εκ των προτέρων.
vasagia
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 6
- Like
- 156
- Πόντοι
- 280
Fil_gr
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2014
- Like
- 6
- Πόντοι
- 0
Εκτος απο ευ ζην bodyfree και ολγας day spa τι αλλο απο ανατολικα υπαρχει σε φραπε ρε μαγγες???.....στο ευ ζην μειναν σαβουρες στο Bodyfree αε μην σχολιασω καλυτερα και στο olgas day spa μονο η ευα αξιζει και δν δουλευει καθε μερα πλεον ασε που πρεπει να σε θυμαται καλα για να σου κανει φραπε!!
ΦΑΚΙΡΗΣ
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 17 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 167
- Like
- 28.479
- Πόντοι
- 34.538
Αν εισαι λατρης της...φραπεδιας παρε ΣΤΕΦΑΝΙΑ στου Νικολα!!!Εκτος απο ευ ζην bodyfree και ολγας day spa τι αλλο απο ανατολικα υπαρχει σε φραπε ρε μαγγες???.....στο ευ ζην μειναν σαβουρες στο Bodyfree αε μην σχολιασω καλυτερα και στο olgas day spa μονο η ευα αξιζει και δν δουλευει καθε μερα πλεον ασε που πρεπει να σε θυμαται καλα για να σου κανει φραπε!!
Πέτρος Γεωργίου
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2014
- Like
- 192
- Πόντοι
- 6
Παιδια θα ηθελα την βοηθεια σας γιατι δεν ειμαι Σαλονικιος. Θα ειμαι θεσσαλονικη σε λιγες μερες για λιγες ωρες. Θελω ενα μασαζ με φραπε απο συμπαθητικη θεραπευτρια. Διαβασα τα ποστ αλλα μπερδευτηκα ποια μαγαζια προσφερουν και ποια οχι. Οποιος μπορει να βοηθησει ας στειλει pm.Ευχαριστω πολυ
Πέτρος Γεωργίου
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2014
- Like
- 192
- Πόντοι
- 6
Τιποτα??? Καμια ενημερωση???