Νέα

Mασαμπούκα, νταλκάδες και χοροί από το διορισμένο σούργελο με τον παχυλό μισθό

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ROB. C
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 75
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.257
Πόντοι
6.056
ΕΔΕ για γλέντι στον Ερυθρό Σταυρό - Φορεία περνούν ανάμεσα σε ορχήστρα και χορευτές

Οσμή σκανδάλου στον Ερυθρό Σταυρό: Οι λουξ νοσηλείες ημετέρων, τα περιουσιακά στοιχεία του και η σύνδεση με το «Ντυνάν»​

Πάρτι εκατομμυρίων και «βροχή» απευθείας αναθέσεων - Κόβουν και ράβουν τα «τέκνα» των Αβραμόπουλου, Γεωργιάδη, Λοβέρδου
Οσμή σκανδάλου στον Ερυθρό Σταυρό: Οι λουξ νοσηλείες ημετέρων, τα περιουσιακά στοιχεία του και η σύνδεση με το «Ντυνάν»

OP
OP
R

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.257
Πόντοι
6.056

Rand0m1

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
6.189
Πόντοι
2.356
Σουρεαλιστικό σκηνικό. Ούτε ο Αλμοδοβάρ δε θα μπορούσε να το φανταστεί αυτό.

Αν δεν είναι τρολιά-στημένο, μιλάμε για όσκαρ κυνισμού του μπουρδελο-δημοσίου.

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.940
Πόντοι
6.946
Έχω δουλέψει σε πολλές ιδιωτικές επιχειρήσεις που κάνουν το ίδιο. Εδώ δηλαδή σας πείραξε; Διαφωνώ. Καλά έκαναν και είναι και τυχεροί που κατέβηκε και η διοικητρια μαζί τους.

Είπαμε, woke Κυριατωλαχ Μητσοτακαζ, αλλά δεν παίζει ρόλο η κυβέρνηση στην περίπτωση αυτή. Κακώς η ΕΔΕ.

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566
Δυστυχώς η ΝΔ έχει πάθει ΠΑΣΟΚοποίηση στην διαχείριση του δημοσίου τομέα.

Οι αλήθειες όσο και να πονάνε πρέπει να λέγονται.

Ωραία λοιπόν, βγήκε το παραπάνω βίντεο .... έχουμε και ΕΔΕ ....

ΑΠΟΛΥΣΗ ή ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ θα έχουμε;;;; Δεν θα έχουμε, γιατί υπάρχει υποκρισία. Από την μια φωνάζουμε με κάτι τέτοια από την άλλη η κοινωνία μας ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ την τιμωρία .... και η κάθε κυβέρνηση το γνωρίζει αυτό ....

Πιστεύω θα λήξει με μια επίπληξη ή απομάκρυνση της διοικήτριας ... άντε πίσω στην οργανική θέση της.

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566
Έχω δουλέψει σε πολλές ιδιωτικές επιχειρήσεις που κάνουν το ίδιο. Εδώ δηλαδή σας πείραξε; Διαφωνώ. Καλά έκαναν και είναι και τυχεροί που κατέβηκε και η διοικητρια μαζί τους.

Είπαμε, woke Κυριατωλαχ Μητσοτακαζ, αλλά δεν παίζει ρόλο η κυβέρνηση στην περίπτωση αυτή. Κακώς η ΕΔΕ.

Άλλο δημόσιο και άλλο ιδιωτικός τομέας τύπε .... το νοσοκομείο περιμένει επιχορήγηση από το κράτος για να λειτουργήσει και αυτό πλήρωσε για μουσικούς;;; αν τα πλήρωσε ο σύλλογος εργαζομένων κανένα πρόβλημα ...

Αν πλήρωσε το νοσοκομείο είναι σοβαρό θέμα, ειδικά όταν υπάρχουν ελλείψεις σε αναλώσιμα ....

Ο χώρος αν ήταν οι διοικητικές υπηρεσίες πως πέρασε το φορείο;;; ζήτησε η ασθενής να είναι παρούσα στο πάρτι του προσωπικού;;; κάτι δεν κολλάει ......

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.549
Πόντοι
4.615
Προσωπικά μου φαίνεται πολύ κακόγουστο και τελείως κιτσαριό όλο αυτό. Σε αυτή την είδηση φαίνεται πραγματικά η δύναμη των ΜΜΕ και του τρόπου παρουσίασης μίας είδησης. Αν η είδηση ήταν ''Διευθύντρια νοσοκομείου διοργανώνει εκδήλωση για τους ασθενείς'' και οι μαρκουτσοφόροι μίλαγαν για τη ''χαρά που πήραν ασθενείς και συγγενείς τους στις δύσκολες ώρες που περνούν'', έπαιζε να πάρει και παράσημο για τη μεγαλειώδη πράξη της.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.163
Πόντοι
5.506
Προσωπικά μου φαίνεται πολύ κακόγουστο και τελείως κιτσαριό όλο αυτό. Σε αυτή την είδηση φαίνεται πραγματικά η δύναμη των ΜΜΕ και του τρόπου παρουσίασης μίας είδησης. Αν η είδηση ήταν ''Διευθύντρια νοσοκομείου διοργανώνει εκδήλωση για τους ασθενείς'' και οι μαρκουτσοφόροι μίλαγαν για τη ''χαρά που πήραν ασθενείς και συγγενείς τους στις δύσκολες ώρες που περνούν'', έπαιζε να πάρει και παράσημο για τη μεγαλειώδη πράξη της.
Εχεις δικιο σε ολα. Εγω κραταω ομως περισσοτερο το κακογουστο κιτσαριο που δυστυχως περιγραφει την ταση του μεσου Ελληνα σε ολα του.

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.469
Πόντοι
2.606

Οι αλήθειες όσο και να πονάνε πρέπει να λέγονται.

Ωραία λοιπόν, βγήκε το παραπάνω βίντεο .... έχουμε και ΕΔΕ ....

ΑΠΟΛΥΣΗ ή ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ θα έχουμε;;;; Δεν θα έχουμε, γιατί υπάρχει υποκρισία. Από την μια φωνάζουμε με κάτι τέτοια από την άλλη η κοινωνία μας ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ την τιμωρία .... και η κάθε κυβέρνηση το γνωρίζει αυτό ....

Πιστεύω θα λήξει με μια επίπληξη ή απομάκρυνση της διοικήτριας ... άντε πίσω στην οργανική θέση της.
ρε αντε και γαμησου βλακα που ταχα για σενα φταει η κοινωνια που δεν θελει τιμωρια....διορισμενη πολιτικAΝΤΖΑ η μανταμ ,που στελνει γιδια σαν και σενα ψηφους στον παλιοπουστα τον μπροστινο.....που σου φταει και η κοινωνια παρλιακο γαμηδι!

Τελευταία τροποποίηση:

kronos

Μέγας
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Κριτικές
3
Like
12.579
Πόντοι
3.506
Από μοχθηρια, ζήλια, κόμπλεξ, αγάπη και γιορτινή ατμόσφαιρα, βλέπω ότι σκίζουμε.
Σε λίγο η Παγώνη θα μας πεί οτι ήταν ο "Χορός της βροχής" που χόρευαν οι νοσηλευτές για να γίνουν καλά οι ασθενείς...

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566
ρε αντε και γαμησου βλακα που ταχα για σενα φταει η κοινωνια που δεν θελει τιμωρια....διορισμενη πολιτικAΝΤΖΑ

Εσενα δεν σε γαμάει κανείς παλιοπούστη ... αγάμητη θα μείνεις και το 2024 .....

Εγγρ.
28 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
14.001
Πόντοι
3.936

Μέγα λάθος.

Με ΝΔ όσοι ξεφεύγουν πάνε σπίτι τους.

Με το ΠΑΣΟΚ μπορεί να έπαιρναν και προαγωγή.

Εγγρ.
28 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
14.001
Πόντοι
3.936
“Δεν είναι τα πράγματα έτσι. Είμαι 18 χρόνια πρόεδρος και 35 χρόνια εργαζόμενος. Η γιορτή διεξάγεται κάθε χρόνο. Δεν ήταν όπως το παρουσιάζουν, είναι απόλυτα στημένο“ είπε η κ. Γεωργάκη.

Όπως είπε στη συνέχεια, στη γιορτή ακούστηκαν κάλαντα και ποιήματα και προς το τέλος ζήτησαν οι εργαζόμενοι να χορέψουν δύο τραγούδια, ενώ για τον χώρο που πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση είπε ότι είναι διοικητικές υπηρεσίες και δεν έχει σχέση με το Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών και πως το νοσοκομείο δεν ήταν σε εφημερία.

Για το φορείο, υποστήριξε πως η ασθενής “ζήτησε να περάσει για να λάβει μέρος και να ακούσει τα κάλαντα” σημειώνοντας πως τα στοιχεία της είναι στη διάθεσή της.

Η κα Γεωργάκη επιτέθηκε και κατά του Παύλου Πολάκη, λέγοντας ότι η γιορτή αυτή γινόταν και τα χρόνια της υπουργίας του. “Δεν κατέγραφαν οι καλοθελητές βίντεο και εικόνες ή εάν κατέγραφαν δεν τις έδιναν” είπε χαρακτηριστικά.

Συνεχίζοντας, αφού ξεκαθάρισε πως δεν ανήκει στην ίδια πολιτική παράταξη με τη διοικήτρια, συνέδεσε το γεγονός με την ανανέωση της θητείας της και είπε ότι “ήταν στημένο όλο αυτό, δεν υπάρχει καμία καταγγελία από ασθενείς ή συνοδούς”.

Καταλήγοντας, υποστήριξε ότι “επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ και Πολάκη οι εργαζόμενοι υπέστησαν 202 ΕΔΕ, πήγαν στα δικαστήρια 40 άνθρωποι. Εγώ προσωπικά πήγα ως απειλή για το δημοκρατικό πολίτευμα της χώρας”.

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
23.816
Πόντοι
6.236
Δε θα κρίνω τη γιορτή που έκαναν ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ, όπως κάνουν οι εργαζόμενοι σε σχεδόν όλες τις επιχειρήσεις αυτές τις μέρες.
Το ότι έχει γίνει θέμα κάτι τέτοιο (και όχι άλλα, ουσιώδη) είναι ενδεικτικό της σαπίλας και της αχαριστίας που έχουμε ως άτομα για αυτούς τους ανθρώπους που αναμφίβολα, δουλεύουν όσο δουλεύουμε 2-3 από μας μαζί, που δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό για ένα κομμάτι ψωμί, με συμβάσεις, με υποστελέχωση, με ελλειπή μέσα, με ό,τι σκατά μπορεί να σκεφτεί κανείς. Εγώ, προσωπικά, ως πολίτης της χώρας την οποία εξυπηρετούν, θα ντρεπόμουν και να τους κοιτάξω στα μάτια, αν χρειαζόταν. Και εκεί που βασιζόμαστε στο φιλότιμό τους για να τους εκμεταλλευόμαστε, πάμε να τους το γαμήσουμε και αυτό, κράζοντάς τους που διασκέδασαν στο νοσοκομείο. Μα για αυτούς, αυτός είναι ο χώρος εργασίας τους μωρ' μαλάκα.
Και αν, χτύπα ξύλο, ήμουν σε ένα από τα κρεβάτια νοσηλείας, θα μου έδινε πραγματική ανακούφιση, να ακούω ότι η ζωή συνεχίζεται, ότι μπορεί να είναι Χριστούγεννα και να έχω κάποια ασθένεια αλλά γύρω μου υπάρχει χαρά και όχι πόνος, έστω και για τόσο λίγο.
Όλα τα άλλα είναι πολιτικές αηδίες και δε με αφορούν.

KALLIMAXOS

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Νοε 2013
Κριτικές
26
Like
11.938
Πόντοι
6.166
Δεν το εστησαν καλα το γλεντι λειπουν τα ουισκια και τα ξηρο καρπια οι γαρδενιες κλπ .Αισχος αλλη φορα να ειστε πιο οργανωμενοι

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.940
Πόντοι
6.946
Δε θα κρίνω τη γιορτή που έκαναν ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ, όπως κάνουν οι εργαζόμενοι σε σχεδόν όλες τις επιχειρήσεις αυτές τις μέρες.
Το ότι έχει γίνει θέμα κάτι τέτοιο (και όχι άλλα, ουσιώδη) είναι ενδεικτικό της σαπίλας και της αχαριστίας που έχουμε ως άτομα για αυτούς τους ανθρώπους που αναμφίβολα, δουλεύουν όσο δουλεύουμε 2-3 από μας μαζί, που δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό για ένα κομμάτι ψωμί, με συμβάσεις, με υποστελέχωση, με ελλειπή μέσα, με ό,τι σκατά μπορεί να σκεφτεί κανείς. Εγώ, προσωπικά, ως πολίτης της χώρας την οποία εξυπηρετούν, θα ντρεπόμουν και να τους κοιτάξω στα μάτια, αν χρειαζόταν. Και εκεί που βασιζόμαστε στο φιλότιμό τους για να τους εκμεταλλευόμαστε, πάμε να τους το γαμήσουμε και αυτό, κράζοντάς τους που διασκέδασαν στο νοσοκομείο. Μα για αυτούς, αυτός είναι ο χώρος εργασίας τους μωρ' μαλάκα.
Και αν, χτύπα ξύλο, ήμουν σε ένα από τα κρεβάτια νοσηλείας, θα μου έδινε πραγματική ανακούφιση, να ακούω ότι η ζωή συνεχίζεται, ότι μπορεί να είναι Χριστούγεννα και να έχω κάποια ασθένεια αλλά γύρω μου υπάρχει χαρά και όχι πόνος, έστω και για τόσο λίγο.
Όλα τα άλλα είναι πολιτικές αηδίες και δε με αφορούν.
Έμεινε ο κόσμος στο χειροκρότημα, στο "ήρωες " , και τα σχετικά, όταν το γαμω κράτος τους ανέστειλε τις άδειες για 2 χρονια με τον covid, ρεπό οφειλόμενα δεκάδες και εκατοντάδες, κ.λ.π.
Να μην μιλήσω για την αναστολή εργασίας που ΜΟΝΟ στην Υγεία εφαρμόστηκε και πουθενά αλλού, λες και φταίγανε αυτοί για τον covid

Και πήραν τα αρχιδια μου τα δύο από ΟΛΑ όσα τους είχαν υποσχεθεί, και από ΟΛΕΣ τις κυβερνήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom