kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 36.057
- Πόντοι
- 6.256
Σκάϊ,
Ξεπλένει και τώρα,
Γιορτουλα ηταν, με ορχηστρα
Ξεπλένει και τώρα,
Γιορτουλα ηταν, με ορχηστρα
Εξέλιξη του ΠΑΣΟΚ του Σημίτη είναι ρε καθίκι.Δυστυχώς η ΝΔ έχει πάθει ΠΑΣΟΚοποίηση στην διαχείριση του δημοσίου τομέα.
Εξέλιξη του ΠΑΣΟΚ του Σημίτη είναι ρε καθίκι.
Τράβα ψόφα.
Μόνο που ο Σημίτης δεν είχε εξωντώσει όλο τον ιδιωιτκό τομέα και την αγορά , όπως τούτοι .
Ούτε είχε κάνει το ρεύμα τη μεγαλύτερη δαπάνη του ελληνικού νοικοκυριού
μηδενίζοντας την αγοραστική του δύναμη.
Ψόφο όλοι σας.
Τραλαλακη δεν θα σου κάνουμε την χάρη να ψοφίσουμε .... αλλά θα σε ψηφίζουμε MR MALAKA για πάντα!!!!
Καλή χρονιά αποτυχημένε οδοντοτεχνίτη !!!!
Dt = ο χρόνος στον οποίο απαντούν
ΝΑΥΑΓΙΑ όπως
ο stekas72, barock , the_saint
και όσοι με ψηφίζουν !!!!
Κλάψτε ναυάγια.
Να είστε εδώ όλο το καλοκαίρι ...
να ψηφίζετε στις ψηφοφορίες του άγιου ....
σχετικά με το που έμενα όταν μου πήραν την πρώτη πίπα .... το 1987 ....
Ναυάγια.
ορθως τα λες φιλε Ωριωνα, οι ανθρωποι αυτοι εφαγαν το μεγαλο παλουκι του Covid και εμεις τωρα τους φερομαστε σαν σκουπιδια.Δε θα κρίνω τη γιορτή που έκαναν ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ, όπως κάνουν οι εργαζόμενοι σε σχεδόν όλες τις επιχειρήσεις αυτές τις μέρες.
Το ότι έχει γίνει θέμα κάτι τέτοιο (και όχι άλλα, ουσιώδη) είναι ενδεικτικό της σαπίλας και της αχαριστίας που έχουμε ως άτομα για αυτούς τους ανθρώπους που αναμφίβολα, δουλεύουν όσο δουλεύουμε 2-3 από μας μαζί, που δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό για ένα κομμάτι ψωμί, με συμβάσεις, με υποστελέχωση, με ελλειπή μέσα, με ό,τι σκατά μπορεί να σκεφτεί κανείς. Εγώ, προσωπικά, ως πολίτης της χώρας την οποία εξυπηρετούν, θα ντρεπόμουν και να τους κοιτάξω στα μάτια, αν χρειαζόταν. Και εκεί που βασιζόμαστε στο φιλότιμό τους για να τους εκμεταλλευόμαστε, πάμε να τους το γαμήσουμε και αυτό, κράζοντάς τους που διασκέδασαν στο νοσοκομείο. Μα για αυτούς, αυτός είναι ο χώρος εργασίας τους μωρ' μαλάκα.
Και αν, χτύπα ξύλο, ήμουν σε ένα από τα κρεβάτια νοσηλείας, θα μου έδινε πραγματική ανακούφιση, να ακούω ότι η ζωή συνεχίζεται, ότι μπορεί να είναι Χριστούγεννα και να έχω κάποια ασθένεια αλλά γύρω μου υπάρχει χαρά και όχι πόνος, έστω και για τόσο λίγο.
Όλα τα άλλα είναι πολιτικές αηδίες και δε με αφορούν.
του χρονου να ριξουν και βεγκαλικα μεσ στο νοσοκομειοΗ ΕΔΕ απαλλάσσει λόγω… πολυετούς εθίμου τη διοικήτρια του «Ερυθρού Σταυρού» για τα… τσιφτετελοκάλαντα των Χριστουγέννων
Και κάπως έτσι, λήγει ήσυχα και όμορφα και αθόρυβα το θέμα και η ζωή συνεχίζεται...
Του χρόνου θα γίνει γλέντι με το Γιώργο Μάγκα και τη Γωγώ Τσαμπά.του χρονου να ριξουν και βεγκαλικα μεσ στο νοσοκομειο
Και όλοι αθώοι βγήκαν σημεραΕκτός των άλλων, μα καλά, γλέντι σε νοσοκομείο; Είναι δυνατόν;
Και όλοι αθώοι βγήκαν σημερα
Και πέρναγε φορείο και οι άλλοι χόρευανΕντάξει ρε φίλε, τι να τιμωρήσεις, μιλάμε για χαζούς ανθρώπους. Γλέντι σε νοσοκομείο; Σκέφτεσαι εκεί στο Α νεκροταφείο που έχει και πολύ άπλα μπροστά, να στήσουν τίποτα αρνιά το Πάσχα οι θυρωροί;
Και πέρναγε φορείο και οι άλλοι χόρευαν
Γάμησέ τα, η απόλυτη ξεφτίλα. Άλλοι να χαροπαλεύουν στα δωμάτια και άλλοι να απαγγέλουν Καβάφη (σαλέα) στους διαδρόμους.
Σιγα ρε τύπε, δεν στησανε και μπουζουκτσίδικο, λιγη μουσικη παιξανε για το καλο της μερας, πώς εχετε γινει ετσι μερικοί δεν μπορω να καταλαβω.Εκτός των άλλων, μα καλά, γλέντι σε νοσοκομείο; Είναι δυνατόν;
Είναι μία οπτική που μπορώ να τη δεχτώ, προσωπικά θεωρώ ότι ήταν τελείως κιτσαριό όλο αυτό. Ξέρεις ποιο είναι το θέμα μου; το παίρνουν τα κανάλια και λαμβάνει έκταση ακριβώς γιατί προβλήθηκε από τα κανάλια (αν δεν είχε προβληθεί κανένας δε θα είχε ασχοληθεί), η κυβέρνηση (δηλαδή το αρμόδιο υπουργείο) τρέχει πίσω από τα κανάλια και ''διατάσσει Ε.Δ.Ε.'' (για να κλείσει τα στόματα ενώ το θέμα είναι στην επιφάνεια), για να βγει ένα πόρισμα Ε.Δ.Ε. ότι όλα είναι καλά (όταν το θέμα έχει ξεφουσκώσει και κανένας δεν ασχολείται).Eυτυχως επικρατησε η κοινη λογικη και δεν υπηρξε καποια τιμωρια για το ζητημα.
Χορεψαν λιγο δυο νοσηλευτριες και λυσσαξανε καποιοι αγαμητοι.
Ρε αιντε απο δω, σαν δυσκοίλιες γεροντοκόρες κάνετε πια.
Κάθε χρονο να το κανουν και μπραβο τους.
Σιγα ρε τύπε, δεν στησανε και μπουζουκτσίδικο, λιγη μουσικη παιξανε για το καλο της μερας, πώς εχετε γινει ετσι μερικοί δεν μπορω να καταλαβω.