!!!Marta!!!
Call-Girl
- Εγγρ.
- 14 Μαρ 2014
- Like
- 1.786
Το καλύτερο μασάζ εβερΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!! ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΗ ΜΕΧΡΙ 22.00. ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ .ΤΗΛ. 6940155704.
Καλημέρα μωρό μου!!!Το καλύτερο μασάζ εβερ
Καλή σου μέρα γλυκιά μου
70€ χωρίς κώλο για μια ωραΓνωρίζει κάποιος τιμή για την Μάρτα μας;;;
Η φίλη σου ποια ειναι Μάρτα? Καλο μήνα…Καλησπέρα! Διπλό με την φίλη μου κάνουμε από 20.00-22.00.Τηλ. 6940155704
Κανένα βίντεο βάλε να δούμε κίνησηΚαλησπέρα! Διπλό με την φίλη μου κάνουμε από 20.00-22.00.Τηλ. 6940155704
Καλημέρα.Η φίλη μου η Μονικα κάνει αυτί δουλια αλλά δεν βάζει αγγελία. Είναι ώριμη γυναίκα αλλά ποιο μικρή από μένα. Παιχνιδιάρα και καυλιαρα!Η φίλη σου ποια ειναι Μάρτα? Καλο μήνα…
Δε μας δίνεις το τηλ της Μονικας μήπως αυτή κάνει γλωσσόφιλα και κα΄τι παραπάνω από εσένα. γιατί στα 70€ χωρίς φιλιά και κώλο λίγο δύσκολα....Καλημέρα.Η φίλη μου η Μονικα κάνει αυτί δουλια αλλά δεν βάζει αγγελία. Είναι ώριμη γυναίκα αλλά ποιο μικρή από μένα. Παιχνιδιάρα και καυλιαρα!
Σε καταλαβενω! Χωρίς κωλο όχι λίγο, πολύ δύσκολα! Η Μονικα σε ραντεβού μπορεί να σας δώσει τηλ της εάν είστε καλή και σωστή . Από μένα δεν έχω πρόβλημα καθόλου. Εκείνη ξέρει και ελληνικά . Λιπον σήμερα από 18.00-22.00 σας περιμένουμε !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Δε μας δίνεις το τηλ της Μονικας μήπως αυτή κάνει γλωσσόφιλα και κα΄τι παραπάνω από εσένα. γιατί στα 70€ χωρίς φιλιά και κώλο λίγο δύσκολα....
Δεν έχει σημασία ο αριθμός που στο κάτω κάτω μπορεί να σου πει λιγότερο ,,, σημασία έχει τι προσφέρει στις συναντήσεις της με τους φίλους τις η Μάρτατο οριμη ειναι σχετικο ...
αριθμο δεν μπορεις να πεις [35-45-55-65]...?
Σε ποιά περιοχή κινείσαι; Βόρεια, Νότια;Σε καταλαβενω! Χωρίς κωλο όχι λίγο, πολύ δύσκολα! Η Μονικα σε ραντεβού μπορεί να σας δώσει τηλ της εάν είστε καλή και σωστή . Από μένα δεν έχω πρόβλημα καθόλου. Εκείνη ξέρει και ελληνικά . Λιπον σήμερα από 18.00-22.00 σας περιμένουμε !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Η φίλη σου η Μονικα δίνει φιλιά τουλάχιστον ή και αυτή όχι ?Καλησπέρα ! Η φίλη μου Μονικα.Ωριμη γυναίκα από την χώρα μου. Δεν δουλεύει μόνη της. Ντρέπεται. Αλλά μαζί μου μια χαρά δουλεύει . Ραντεβού για διο κοπέλες 140€.Σεξ με 2 εκτόνωση , ελ στοματικο, λίγο μασαζάκι . Πρωκτικό δεν κάνουμε.Ραντεβου σε ξενοδοχείο . Τηλ 6940155704.
Τυχερός ο φίλος σας !!ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!! ΔΙΠΛΟ ΜΕ ΤΗΝ ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΦΡΑΔΥΝΕΣ ΩΡΕΣ ΑΠΟ 18.00-22.00.ΤΗΛ.6940155704
Καλησπέρα! Μεταξουργείο Ηλιουπολη, Νέο Φάληρο , Παγκρατι. Πάω και Γλυφάδα .Σε ποιά περιοχή κινείσαι; Βόρεια, Νότια;
Μονικα δίνει φιλία ποιον γουστάρει . Νομίζω λογικό είναι αυτό. Εγω δεν δίνω φιλία. Αυτό δεν λέει ότι εγω δεν γουστάρω κανένα .Σας αγαπώ!!!Η φίλη σου η Μονικα δίνει φιλιά τουλάχιστον ή και αυτή όχι ?