!!!Marta!!!
Call-Girl
- Εγγρ.
- 14 Μαρ 2014
- Like
- 1.786
η κωλοτρυπιδα ειναι δουλεμενη ρε μαρτα.δωστην να πα να χαθει.Καλησπέρα!
Τι άλλο είδες ;η κωλοτρυπιδα ειναι δουλεμενη ρε μαρτα.δωστην να πα να χαθει.
γιατι ρωτας?δεν ειδα κατι .αλλα σαν τι να ειδα?τα κουλουρακια με ενδιαφερουν!!!!!!!!!!!Τι άλλο είδες ;
Θεά είσαι!!Καλησπέρα!
Είδα και ένα παλαμάρι με δύο αυγά από κάτω ...τρανς είσαι ????????????Τι άλλο είδες ;
Όχι μωρό μου! Γυναίκα είμαι , αλλά με δόντια και με πουτσο!Είδα και ένα παλαμάρι με δύο αυγά από κάτω ...τρανς είσαι ????????????
Άρα στα λόγια για μου έρχεσαι...έχεις πουλί ...άρα τρανς...οκ απλά να ξέρω ????Όχι μωρό μου! Γυναίκα είμαι , αλλά με δόντια και με πουτσο!
Όχι ρε...σε δουλεύει... γυναίκα ? τα ? απλά τα χει τα χρονακια της...αν δεν έχεις πρόβλημα Μ αυτό...Άρα στα λόγια για μου έρχεσαι...έχεις πουλί ...άρα τρανς...οκ απλά να ξέρω
Ποιος δουλεύει ποιον ....λες να μην ξέρω την Mαρτα εδώ και 5 χρόνια τις ίδιες φωτογραφίες βάζειΌχι ρε...σε δουλεύει... γυναίκα ? τα ? απλά τα χει τα χρονακια της...αν δεν έχεις πρόβλημα Μ αυτό...
Κ λίγα λές...Ποιος δουλεύει ποιον ....λες να μην ξέρω την Mαρτα εδώ και 5 χρόνια τις ίδιες φωτογραφίες βάζει
10 χρονια ειμαι μελος στο μπου με αυτες τις φωτο την γνωρισα.Ποιος δουλεύει ποιον ....λες να μην ξέρω την Mαρτα εδώ και 5 χρόνια τις ίδιες φωτογραφίες βάζει
Ορμονοθεραπεία γρήγορα... Κούκλα μου όμορφη τι τρίχα είναι αυτή που έβγαλες;;; Που πήγαν οι βυζάρες σου οι όμορφες;;;Καλησπέρα !!!
Τί φάση???Καλησπέρα !!!
Κακός φωτισμόςΚαλησπέρα!