- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.089
- Πόντοι
- 42.697
Μία η δύο πιστολιές σε αυτή την τιμή???
στην δικη μου περιπτωση μια
Μία η δύο πιστολιές σε αυτή την τιμή???
στην δικη μου περιπτωση μια
Ναταλία 6948***917Την ναταλια πως μπορουμε να την βρουμε?
Αρτι αφιχθείς από συνάντηση με την Marta. Ενα όμορφο δύωρο όπου ο ένας περιποιήθηκε τον αλλον. Σαν σώμα είναι ότι βλέπετε και στις φωτογραφίες, μακριά πόδια , πλούσιο φυσικό στήθος λιγο στενή πρός τα κάτω. Αυτό που δεν φαίνεται είναι το όμορφο απαλό της δέρμα, η καθαριοτητά της και η όμορφη διαθεσή της. Ευγενέστατη από την αρχή της συνάντησης με λίγο άγχος λόγω της πρώτης συνάντησης που φυσικά ο ένας δεν ξέρει τον άλλο και το τι θέλει. Ακουλούθησε όμως σε όλα σε σημείο να αισθάνομαι ότι το δύωρο δεν μου έφτασε.
Τώρα στα του σεξ δεν με άφησε με παράπονο και πιστευω ότι η επόμενη φορά θα είναι ακόμα καλύτερη.
Στο χρηματικό τώρα όλα είναι σχετικά με το πορτοφόλι του καθένα και με το πώς δένει με την κάθε κοπέλλα. Εχω πληρώσει και λιγότερα αλλά και πολύ περισσότερα και έχω περάσει χάλια. Εδώ δεν μου συνέβει.
Ελπίζω να βοήθησα
Και η επόμενη συνάντηση επιβεβαίωσε την προηγούμενη κριτική. Με ακόμα καλύτερη διάθεση και ενα μόνιμο χαμόγελο , περάσαμε καταπληκτικά.
Και όντως πάλι δεν μου έφτασαν οι δύο ώρες.
:-*Ναταλία
Μπορώ να έχω το τηλέφωνο της Ναταλίας σε πμ;Αναλ δεν κάνουμε.
:-*Ναταλία
Μάρτα έχεις και δικό σου χώρο ή μόνο παρέα με Ναταλία?Καλημέρα σε όλους! Σήμερα σας περιμένω στο χώρο μου από 11.00-21.00. :-*
Μάρτα έχεις και δικό σου χώρο ή μόνο παρέα με Ναταλία?