thecleverone
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Μαΐ 2012
- Κριτικές
- 2
- Like
- 157
- Πόντοι
- 1
Καλησπερα εχει κανεις εμπειρια με το συγκεκριμενο κομματι? ευχαριστω
Καλησπερα εχει κανεις εμπειρια με το συγκεκριμενο κομματι κρεας? ευχαριστω
Και σκαταπίνει...πολλα πινει.......
και αμα τα πιει τα βαζει και με τους πελατες καμμια φορα αμα την παιρνει ;)Και σκαταπίνει...
Και σκαταπίνει...
ετσι θα μπαινεται εδω κυριες θα λετε τα καλυτερα για τα παιδια και το σαιτθα συμφωνησω.
η κριτικη παντα μασ κανει καλυτερους. κ ειναι παντα ευπροδεχτη.
κανεις δεν ειναι τελειος ετσι κ αλλιως κ τα γουστα παντα ποικιλουν
μακια
μαρκελα τρ
θα συμφωνησω.
η κριτικη παντα μασ κανει καλυτερους. κ ειναι παντα ευπροδεχτη.
κανεις δεν ειναι τελειος ετσι κ αλλιως κ τα γουστα παντα ποικιλουν
μακια
μαρκελα τρ
στανταρκαλα κανουν και μπαινουν
μπας και βελτιωθουν
ασε τι λενε , γιατι να σαι σιγουρος οτι ολες μπαινουν ασχετα αν λιγες εμφανιζονται
ετσι κ αλλιως δεν εχω να πω τιποτα κακο για κανεναν ακομα κ για κοινους που λενε πραματα που δεν ισχυουν.
απλα ακουω το μελεταω κ διορθωνω.
να σται καλα ολοι κ αν με καποιον δεν τα βρηκα ισως να ταν η στιγμη η και η χημεια μας.
μακια!!!
μαρκελλα τρ
εισαι θεα.....αστους ν λεν
δε μου λετε κυρια μου μιας και σας βρηκαμε εδω τι εστι χειμεια για σας ακριβως?ετσι κ αλλιως δεν εχω να πω τιποτα κακο για κανεναν ακομα κ για κοινους που λενε πραματα που δεν ισχυουν.
να σται καλα ολοι κ αν με καποιον δεν τα βρηκα ισως να ταν η στιγμη η και η χημεια μας.
μακια!!!
μαρκελλα τρ
ετσι κ αλλιως δεν εχω να πω τιποτα κακο για κανεναν ακομα κ για κοινους που λενε πραματα που δεν ισχυουν.
μακια!!!
μαρκελλα τρ
κυρια μου εχεις ορθη αποψη για το θεμα μπραβο σου εισαι απο τις λιγες που λενε οτι για ολα δεν φταιει ο πελατηςχημεια εννοω το ταιριασμα δυο ανθρωπων κ ως χαρακτηρες κ ως σεξ.
δεν μπορει να ταιριαζουμε μ ολους πιστευω ακομα κ αν κανεις επαγγελμα.
ο ανταγωνισμος ειναι αθεμιτος κ εγω δεν μπορω να κανω κατι.
κατανοω οτι μπορει να πικρανα καποιους κ δεν λεω κατι διοτι εκεινοι εχουν δικιο. οταν καποιος δεχεται τη συμφωνια μας (πχ εγω χωρις προφυλακτικο ποτε κ για κανενα λογο) αν δεν περασει καλα εχω μεγαλο μεριδιο ευθυνης. οπως κ καθε κριση για την εμφαανιση μου κτλ ειναι δεκτη κ ασχολιαστη. το μονο που δεν μπορουν να καταλαβουν ομως πολοι ειναι οτι ειμαι κ γω ανθρωπος με ευαισθησιες κ ως τρανσεξουαλ στην ελλαδα ζω το δικο μου γολγοθα που ειναι δυσκολο να το καταλαβει καποιος που μαζι μου κανει το κεφι του κ καλα κανει.
αν σας κουρασα συγνωμη!!!
μακια
μαρκελλα τρ