TASSOS karipidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 24
- Like
- 39.192
- Πόντοι
- 8.646
αποκλειεται ποτε τον ποτων (βοτκα με λεμονι )παρακαλωαν είναι αρνητική θα την αναιρέσεις και αυτήν...?
αποκλειεται ποτε τον ποτων (βοτκα με λεμονι )παρακαλωαν είναι αρνητική θα την αναιρέσεις και αυτήν...?
...δεν νομίζω πως φτιάχτηκε γι αυτό...Το κορίτσι δεν δίνει τηλέφωνο και δημιουργεί αναμονή. Μπήκαν και 2-3 καλές κριτικές και οι τιμές κρατιούνται ψηλά. Καλό μάρκετινγκ δε λέω αλλά το site δημιουργήθηκε για να βρίσκουμε πιο εύκολα τα κορίτσια. ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ.
θα την φτιάξουν να μην είναι βρε κουτό!αν είναι αρνητική θα την αναιρέσεις και αυτήν...?
...δεν νομίζω πως φτιάχτηκε γι αυτό...
Μπορεί να κάνω και λάθος Τηλέφωνο δεν στέλνει όμως ούτε με αίτηση..
οι κριτικές σε τι σε κανουν αξιόπιστο....?...σν είναι να περάσεις job evaluation day και συνέντευξη με τρεις αξιολογητές ,δεν πειράζει ,θα βρώ άλλη ,λιγότερο απαιτητική....ρε τυπε με τι φοντα να παρεις τηλ με μηδεν κριτικες???
αναξιοπιστος
οι κριτικές σε τι σε κανουν αξιόπιστο....?
.... ουτε λογος ,αν δεν μπορεις να το εξηγησεις και ειναι τόσο δυσνοητο...δεν θέλω να υποβληθεις σε υπερπροσπάθεια και δεν μπορείς να γραψεις μετά....εδω ειναι σαιτ για μπουρδελα
οι χρηστες οι σοβαροι γραφουν κριτικες και σχολια δεν κανουν περατζαδα εδω για χαβαλε
οσοι δεν γραφουν δεν εχουν λογω υπαρξης στο σαιτ
μην πιασουμε κουοχι .βεντα τωρα μεχρι εδω
.... ουτε λογος ,αν δεν μπορεις να το εξηγησεις και ειναι τόσο δυσνοητο...δεν θέλω να υποβληθεις σε υπερπροσπάθεια και δεν μπορείς να γραψεις μετά....
Καλημέρα και καλή βδομάδα
Ωραία φωτό! Δυό δυό στη μπανιέρα δυό δυό! Κουίζ ποια είναι η εξ'αριστερών σου;; Αν είναι φίλη σου που "παίζετε" μαζί αναβαίνει ο πήχης! Θα μου πεις από κοντά... ;)
Εχει κανένας νέο από το κορίτσι??? Εδώ και καμια δεκαριά μέρες δε σηκώνει τηλέφωνο.. Σταματησε άραγε???