iuakoya
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2015
- Like
- 24.294
Καλή χρονιά μεσιέ Είδα σας μπήκε καλά το 2020 ;)Καλή χρονιά να μπει και να μείνει ως το τέλος! Μιας και στο τέλος μπαίνουμε στη νέα δεκαετία!
Καλή χρονιά μεσιέ Είδα σας μπήκε καλά το 2020 ;)Καλή χρονιά να μπει και να μείνει ως το τέλος! Μιας και στο τέλος μπαίνουμε στη νέα δεκαετία!
Καλή χρονιά φίλεΝαι ρε ναμωτο το ξέρω..... Καλή χρονιά μαν
Καλή χρονιά μεσιέ Είδα σας μπήκε καλά το 2020 ;)
Καλη χρονια θερμα παρακαλω το τηλεφωνο σου ,για γρηγορο ραντεβου οταν θα εχεις χρονο, ευχαριστω !!!
Χρόνια πολλά καλή χρονιά καλά να μας μπει.
Έχει φίλε στις πίσω σελίδες του νήματος...εγω έχω το τηλ αλλά αξιζει να ασχοληθώ?? καμιά κριτική απο συναγωνιστή υπάρχει???
Καλημέρα και καλή βδομάδα
Πολλή καλημέρα στα κορίτσια...Καλημέρα και καλή βδομάδα
τι χρειάζεται για να στείλει το τηλέφωνο τής;;;Καλημέρα και καλή βδομάδα
ακουστε τωρα ρε,γιατι τα εχω πιει με τον ολυμπιακο μας.μονο αυτο θα πω.ολοι λετε μαλακιες εδω μεσα.και επιδει εχουν δει τα ματια μου πολλα και εχουν ακουσει τα αυτια μου αλλα τοσα,υποψιαζομαι αν οχι ξερω γιατι τις λετε.οσοι ειναι πραγματικοι παιχτες και οχι τιποτε αλλο ,θα καταλαβουν απο οσα θα πω ,τι γινεται.μην πολυ μαλακιζοσαστε ,γαματε κιολας,δεν κανει κακο.και μην ψαχνεται να τα βρειτε ολα τελεια σε ενα κοριτσι.σε ολες υπαρχει τουλαχιστον μια ατελεια.
θα την γραψω.εχουμε και δουλειες.και θα ειναι οπως πρεπει.θα κανουμε επαναληπτικη?σηκωσε το τηλεφωνο.Ακόμα περιμένουμε την κριτική σου...
φρανκιιιι,να γράψω εγώ πρώτος,η να σε περιμενω??θα την γραψω.εχουμε και δουλειες.και θα ειναι οπως πρεπει.θα κανουμε επαναληπτικη?σηκωσε το τηλεφωνο.
εχω ξεχασει μαστορα μου καποια βασικα και θελω να την ξαναγαμισω να τα θυμηθω.ομως μαν αν δεν κρατιεσαι γραψε εσυ πρωτος.φρανκιιιι,να γράψω εγώ πρώτος,η να σε περιμενω??
αν είναι αρνητική θα την αναιρέσεις και αυτήν...?Ακόμα περιμένουμε την κριτική σου...