Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Αν οντος το review ειναι έτσι τότε πρέπει να εισαι ή τζαμπατζής ή σαβουρογάμης για να πας με την τύπισα.
παιδια ολοι εχετε δικιο...
προσωπικα εγω της εκλεισα ραντεβου στην πλ.βικτοριας χτες.....λοιπον για μενα η τυπισα δεν ειναι για τιποτα.την εστειλα κατευθειαν....δεχομαι οτι πολλοι γουσταρουν καποια στιγμη να βρουν καποια ετσι (ασχημη)που να τα κανει ολα...αλλα αυτη ρε παιδια δεν ειναι για τετοια.....οχι να την πληρωνουν κιολασ....λιγο εγωισμος ρε παιδια δεν υπαρχει;;;μπορει να γαμιεται απιστευτα κ να κανει τα χειροτερα...αλλα αν δεν τα εκανε θα εμενε αγαμητη μια ζωη..αν ειναι ετσι υπαρχουν κ αλλα μπαζα εξω που κανουν τα χειροτερα χωρισ λεφτα....γιατι απλα δεν ειναι πουτανες..ειναι μονο μπαζα.....
α κ κατι αλλο ε....πιο παλια απο οτι διαβασα ηταν 50 ευρω το τριωρο...τςρα το εχει κανει το δυωρο ε.....
σε λλιγο τηα περνει 50 την ωρα....ελεος.....
ρε μαγκες..οσοι την εχετε παρει,μηπως ξερετε τι ωρες μπορει περιπου?
Διαβασα οτι ειναι μπαζο,αλλα αμα κανει τσο καλο γαμησι με ενδιαφερει...τωρα αν ειναι να ξερναει κανεις,την εχω στειλει!Αλλα νομιζω πως 50 ευρω για δυο ωρες μς τρελο γαμησι δε νομιζω να βρισκεις ευκολα!Προσωπικα με εξιταρει το ολο θεμα...θα δειξει!Αρχες του μηνα που θα πληρωθω λεω να την παρω!
Οποιος ξερει τι ωρες μπορει ας κανει τον κοπο να πληροφορησει!
φιλε nterior τι ωρα ειχεραντεβου χθεs΄;τωρα αυτο ειναι στην κριση του καθενα....
εγω την θεωρω χοντρη...οχι τπφαλος αλλα οχι ετσι να εχει πιασιματα μονο.....
αλλος μπορει να την θεωρει απλα γεματη...τι να σου πω...μωρε δεσ την κ εκεινη την στιγμη κρινε.....σιγα....κ να την γειωσεις δεν τρεχει τιποτα....