podolagnos_28
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαΐ 2006
- Like
- 33
- Πόντοι
- 16
Δεν μπορεί...κάποιος θα τό έχει....ΜΗΝ ΤΟ ΖΗΤΑΤΕ ΤΣΑΜΠΑ ΠΑΙΔΙΑ - ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΗΣ!!!
Η όλη συζήτηση είναι στον αέρα...
Δεν μπορεί...κάποιος θα τό έχει....ΜΗΝ ΤΟ ΖΗΤΑΤΕ ΤΣΑΜΠΑ ΠΑΙΔΙΑ - ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΗΣ!!!
Η όλη συζήτηση είναι στον αέρα...
Κλησπερα παιδια,εχω το τηλεφωνο της Μαρινας.Το στελνω σε οποιον το θελει.Δεν μπορεί...κάποιος θα τό έχει....
Μολις στο εστειλα.Προσωπικα επικοινωνισα μαζι της με μυνημα πριν 2 εβδομαδες,τοτε δεν με βολευαν οι ωρες της.Εστειλα σημερα μυνημα χωρις ομως απαντηση.Φίλε στείλε το τηλ της αν θες.και με λίγες πληροφορίες..
Ξερω μονο αυτα που εχω διαβασει στο forum για αυτην,δεν ειχα μεχρι τωρα προσωπικη εμπειρια.Ευχαριστω φίλε!Μπορείς να μου πεις και κάποια πράγματα γι' αυτήν;
Φίλε και όμως είναι αλήθεια...την έχω πάρει και είναι όντως μπάζο...είναι χοντρούλα,κοντή,με τεράστιο στήθος...αλλά επειδή όμως είμαι της εντύπωσης πως τα μπάζα κάνουν το καλύτερο γαμήσι είπα να δοκιμάσω...και φυσικά έπεσα μέσα...μάγκες τέτοιο γαμήσι δεν μου είχε ξανακάνει καμία πουτάνα...με τα 50 ? προσφέρει:ελεύθερο στοματικό,πρωκτικό,κάνει γλύψιμο παντού(μέχρι και κώλο για όσους γουστάρουν),τα παίρνει στο στόμα(τα φτύνει) και την χύνεις στην μάπα.Απ' ότι μου είπε κάνει και σαδομαζοχιστικά(δεν δοκίμασα) και μπορείς να την κατουρήσεις μέχρι και στο στόμα χωρίς να τα καταπιεί(ούτε αυτό δοκίμασα)...Τα 2 τελευταία με παραπάνω χρέωση...στο γαμήσι φωνάζει και το κωλαράκι της είναι αρκετά σφιχτό...άλλο 1 συν είναι ότι μπορείς να την γαμήσεις όσες φορές μπορείς μέσα στο 3ωρο....κατόπιν των παραπάνω όποιος θέλει έχω το τήλ....
Μάγκες,μην στέλνετε pm για το τηλ της εν λόγω κυρίας...πλέον δεν το έχω...
Μάγκες...μία χάρη....διαβάστε λίγο ποιό πάνω στα post....με έχετε ζαλίσει....
ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΠΛΕΟΝ....ρε τί με έχει βρεί εδώ μέσα.....
Μόνο τσουρέκια...μου τα έχουν κάνει...πεπόνια.....
ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ-ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ-ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ-ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ-ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ
Μάθετε ελληνικά..........
φίλε podo,μήπως έχεις το τηλ της μαρίνας να μου το στείλεις και εμένα?....το ανταλλάσω επίσης με το τηλ του gayboy.......
O podolagnos28 το εχει στειλτου pmΠαιδιά όποιος έχει το τηλ της Μαρίνας θα το ήθελα πολύ.
Μην τους λές τέτοια....θα μου τα σπάσουν πάλι...εδώ κάποιοι διάβαζαν ότι ήθελαν....μόνο την κριτική....το ότι δεν το έχω δεν το έβλεπαν....O podolagnos28 το εχει στειλτου pm
Αμ...δεν σε ξέρω.....όλα τα μαχαιρώνεις εσύ......τόχω....τόχω....όλα τα έχω...διαλιέχτεεεεεεεε.........
Του...mamba28???Γιατί της Μαρίνας...τέλος!!!!!Αν μπορείς στειλτο με pm φιλε μου.
Thanx προκαταβολικά.