διομήδης
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2008
- Like
- 30.411
- Πόντοι
- 5.006
Ισως.Φέρνει λίγο στο πρόσωπο και στην δική μας η είναι απλά η ιδέα μου ??
Αλλωστε η ομορφιά δεν έχει ούτε ταυτότητα ούτε εθνικότητα.
Στην χαρίζει ο Θεός.
Ισως.Φέρνει λίγο στο πρόσωπο και στην δική μας η είναι απλά η ιδέα μου ??
Εθνικότητα όχι δεν έχει η ομορφιά. Αυτό στο λέει κάποιος που έφαγε τη ζωή του ταξιδεύοντας.Ισως.
Αλλωστε η ομορφιά δεν έχει ούτε ταυτότητα ούτε εθνικότητα.
Στην χαρίζει ο Θεός.
Θα το κρατήσει για τον εαυτό του λογικά...και καλά θα κάνει!Καλησπέρα φίλε Αντισθένη. Έχουμε τηλεφωνάκι της κοπέλας; Ευχαριστώ!
Παναγία μου, θα σκοτωθούμε!!!
οταν πετυχαινουν και οι σιλικονες επισης.Οταν ο θεός έχει κέφια, κάτι τέτοια φτιάχνει.
(σταμάτα ρε μαλάκα θα σε μπανάρει ο αντισθέ....)οταν πετυχαινουν και οι σιλικονες επισης.
εχουμε το ιδιο γουστο με το αφεντικο απο την εγγραφη μου κιολας, με αποδειξη που ακουει στο ονομα αννιτα μπλοντ.(σταμάτα ρε μαλάκα θα σε μπανάρει ο αντισθέ....)
(πάρτο πίσω και 3 φορές το πάτερ ημών.....σσσσσσσ)
εχουμε το ιδιο γουστο με το αφεντικο απο την εγγραφη μου κιολας, με αποδειξη που ακουει στο ονομα αννιτα μπλοντ.
Ο θεός δεν παίζει ζάρια... είπε κάποιος μεγάλος.οταν πετυχαινουν και οι σιλικονες επισης.
Μούναρος! Η απόλυτη καύλα!
Δεν έχεις άδικο! Προσεγγίζει, μοιάζει αρκετά...Φέρνει λίγο στο πρόσωπο και στην δική μας η είναι απλά η ιδέα μου ??
τα είχαμε κάποτε για κανένα 5μηνο ήταν όμως πρηξω κ την χώρισα.
Τι "άλογο" είναι αυτό; Παναγία μου, καθαρόαιμο...
ειμαι αθεος παιχτη σορρυΟ θεός δεν παίζει ζάρια... είπε κάποιος μεγάλος.
Και αυτός που το είπε στον θεό του Μαρκούζε πίστευε. Οπότε είστε ίδια κατηγορία.ειμαι αθεος παιχτη σορρυ
Ντούκι Ξεντούκι...μας τον έκανε παλούκι.Θεά είναι αλλά πρέπει να χαλαρώσει λίγο με τις γυμναστικές γιατί έχει γίνει ντούκι.
θα συμφωνησω σε αυτο μονο.Τα σλαβικά αλόγατα μας ενώνουν.