You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
ναι κ εγω ξερω οτι παει με την αδερφη της σε πελατη μαζι κ κανουνε λεσβιακα 100%.Κατάλαβα καλά;
Εννοεις λεσβιακά με την αδερφη; Αυτό δεν ακουγεται ωραιά!
ναι κ εγω ξερω οτι παει με την αδερφη της σε πελατη μαζι κ κανουνε λεσβιακα 100%.
Το λεσβιακό σε όλους μας αρέσει αλλά... αιμομειξία;
Ένας άνθρωπος που διαπράττει αιμομειξία για το χρήμα τι άλλο θα μπορουσε να κάνει για τα λεφτά;
Μόνο από το δικό μου μυαλό περνάει αυτή η τρομακτική σκέψη;
Μήπως πηγαινουν με τον ίδιο άνθρωπο απλώς; Όσο να 'ναι αυτό δεν είναι τόσο τραβηγμένο.
Περί των ανωμαλιών να σου θυμίσω πως κάποτε υπήρχε μία hardcore κάβλα που λεγοταν Δήμητρα Μαργέτη.
Όμως εκτός από το να είναι κάβλα ήταν μπλεγμένη και σε άλλες ασχημες καταστασεις! :S
Πιστεύω πως όταν το φορτηγό δεν έχει φρένα, είναι απίθανο να το σταματήσεις στην κατηφόρα!!
Έχω δει βίντεο με identical twins. Αυτό είναι ίσως ένα περίεργο βραχυκύκλωμα του μυαλού.
Είναι σαν να βλέπεις την ίδια κοπέλα δύο φορές και δεν το αντιλαμβανεται ευκολα καποιος ως αιμομειξία.
Ρε συ xerola, παίζει να είναι αδερφές μόνο για "εμπορικούς" λόγους. Μήπως απλώς μοιαζουν πολύ και το "πουλάνε" για ανωμαλία;
zeljko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2016
- Κριτικές
- 4
- Like
- 235
- Πόντοι
- 346
Είχα καιρό να δώ τόσο όμορφη γυναίκα!
Εγω οποτε παω σε εμπορικα η σε επιλεγμενες καφετεριες, βλεπω καθε φορα τουλαχιστον
5 ΜΟΥΝΑΡΕΣ. Πιθανον και παραπανω.Αγνωστες.
treliaris007
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Απρ 2016
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
δεν ειναι τοσο ωραια απο κοντα οπως στις φωτογραφιες απο τα πολλα σολαριουμ το δερμα της ειναι γερασμενο πολυ. την ειχα δει στον παλαιο φαληρο που μενει αρκετες φορες στο σουπερ μαρκετ.
efes
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2009
- Like
- 215
- Πόντοι
- 36
Εγω οποτε παω σε εμπορικα η σε επιλεγμενες καφετεριες, βλεπω καθε φορα τουλαχιστον
5 ΜΟΥΝΑΡΕΣ. Πιθανον και παραπανω.Αγνωστες.
Ειναι που θαχεις πολυ καιρο να γαμησεις και ολες τις βλεπεις μουναρες
apoc
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 31
- Like
- 393
- Πόντοι
- 3.115
πρόσφατα είχα μια παρόμοια συζήτηση για κονε...! Το η 500 αλλιώς Μεταξουργείο άλλαξε σε 500 η studio!Αυτό το να αμοίβεται ο νταβατζής έξτρα από τον πελάτη κι όχι από την βίζιτα είναι το κάτι άλλο δηλαδή!
Και το ωραίο είναι ότι το κάνουν και διάφορες πουτάνες για άλλες φίλες τους επίσης πουτάνες! Και καλά δηλαδή τα κορίτσια δεν είναι φτηνοπουτάνες, είναι celebrities.
Bρε ουστ από δώ με το κάθε τσόλι που την έχει δει κάπως!
Υ.Γ. Αυτό το "Ή 500 στην κάθε ψωνισμένη ή στο μεταξουργείο!" είναι προφανέστατα ανόητο. Και με 100 ευρώ μια χαρά βίζιτες βρίσκεις...
apoc
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 31
- Like
- 393
- Πόντοι
- 3.115
κοντά στο 1000ευρω ήθελε ένας να μου την κανονίσει και καλα φίλος...αλλα διαβάζοντας εδω μάλλον ήθελε να πάρει κ αυτός κάτι στην τσεπα του και καλα κάνοντας μου χάρη που θα του κάνω εγω άλλη χάρη στο μέλλον! Ε ρε κάτι παπατζες που κυκλοφορούνΕμαθα απο συναγωνιστη οτι η τιμη λιγο χαμηλωσε λογω αδυναμιας. Αλλα ειναι τρελο μουνακι
chicharito
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2014
- Κριτικές
- 24
- Like
- 3.939
- Πόντοι
- 2.846
Και αυτη και η Μαρια Λιαγουροπουλου βιζιταρουν κανονικοτατα , αν βρεις το κονε και τον και καλα καλοθελητη που και καλα θα σε βοηθησει να κλεισεις ραντεβου μαζι τους , παντα 1000αρικο ζητανε βεβαια η Λιαγουροπουλου μπορει και να της το ρειξεις στα 800 η και 700 διοτι τρωει τρελες πεινες τωρα τελευταια , εγω δεν εχω θυμαμε κατι οταν την ειχα παρει οταν ξεκινησε το 2008 σαν Λυδιαgr μετρια προς καλη πιπα ψιλο μετριο γαμησι , αγγουρι εντελως στο κρεβατι καθοτι ειναι ψηλεγκο , αλλα ειχε ωραιο νενανικο σωμα και μονο αυτο , αλλα πραγματικα δεν αξιζει διοτι ειναι μεγαλη Λυκοπαρεα ολο αυτο το παρεακι του Τασου του φωτογραφου που κανονιζει τα ραντεβου και καλα αν εισαι γνωστος του , και παντα περνουν και την προμηθεια τους κι αυτοι οι αρχιμαλακες που και καλα σου κανουν το κονε .κοντά στο 1000ευρω ήθελε ένας να μου την κανονίσει και καλα φίλος...αλλα διαβάζοντας εδω μάλλον ήθελε να πάρει κ αυτός κάτι στην τσεπα του και καλα κάνοντας μου χάρη που θα του κάνω εγω άλλη χάρη στο μέλλον! Ε ρε κάτι παπατζες που κυκλοφορούν
Μαυρο και παλι μαυρο σε αυτα τα ερπετα , που μοσχοπουλανε τις Ψοφιες και τελειωμενες κοκουδες για Vip call-girls , για τον πουτσο καβαλα δεν τους δεινω ουτε τυροπιτα στα φαναρια , σιχαματα εντελως
Το μονο ωραιο καυλακι που θα της εσκαγα ενα λογικο χαρτζιλικι , αλλα ακομα δεν κανει επισημα βιζιτες παρα μονο αρπαχτες , ειναι η αδερφη της Μαρινας Σαζη η Μαργαριτα Μεη , που ειναι ενα μπουμπουκι απιστευτο με μουτρακι ωραιο και κορμακι ζαχαρη χωρις λιπαρα 0% που επειδη την εχω δει live σε γνωστο κοκομαγαζο στο κολωνακι ειναι τρελο καυλετο η νεαρα , αυτη μαλιστα να της τα εσκαγα για ενα ραντεβουδακι , Ολα τα υπολοιπα παρταλια ουτε για πλακα , στην πυρα ολα αυτα τα wannabe celebritie κοινως λεσια
olotyxeros
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2011
- Κριτικές
- 21
- Like
- 2.222
- Πόντοι
- 1.796
Και αυτη και η Μαρια Λιαγουροπουλου βιζιταρουν κανονικοτατα , αν βρεις το κονε και τον και καλα καλοθελητη που και καλα θα σε βοηθησει να κλεισεις ραντεβου μαζι τους , παντα 1000αρικο ζητανε βεβαια η Λιαγουροπουλου μπορει και να της το ρειξεις στα 800 η και 700 διοτι τρωει τρελες πεινες τωρα τελευταια , εγω δεν εχω θυμαμε κατι οταν την ειχα παρει οταν ξεκινησε το 2008 σαν Λυδιαgr μετρια προς καλη πιπα ψιλο μετριο γαμησι , αγγουρι εντελως στο κρεβατι καθοτι ειναι ψηλεγκο , αλλα ειχε ωραιο νενανικο σωμα και μονο αυτο , αλλα πραγματικα δεν αξιζει διοτι ειναι μεγαλη Λυκοπαρεα ολο αυτο το παρεακι του Τασου του φωτογραφου που κανονιζει τα ραντεβου και καλα αν εισαι γνωστος του , και παντα περνουν και την προμηθεια τους κι αυτοι οι αρχιμαλακες που και καλα σου κανουν το κονε .
Μαυρο και παλι μαυρο σε αυτα τα ερπετα , που μοσχοπουλανε τις Ψοφιες και τελειωμενες κοκουδες για Vip call-girls , για τον πουτσο καβαλα δεν τους δεινω ουτε τυροπιτα στα φαναρια , σιχαματα εντελως
Το μονο ωραιο καυλακι που θα της εσκαγα ενα λογικο χαρτζιλικι , αλλα ακομα δεν κανει επισημα βιζιτες παρα μονο αρπαχτες , ειναι η αδερφη της Μαρινας Σαζη η Μαργαριτα Μεη , που ειναι ενα μπουμπουκι απιστευτο με μουτρακι ωραιο και κορμακι ζαχαρη χωρις λιπαρα 0% που επειδη την εχω δει live σε γνωστο κοκομαγαζο στο κολωνακι ειναι τρελο καυλετο η νεαρα , αυτη μαλιστα να της τα εσκαγα για ενα ραντεβουδακι , Ολα τα υπολοιπα παρταλια ουτε για πλακα , στην πυρα ολα αυτα τα wannabe celebritie κοινως λεσια
Πόσα έσκαγες δηλαδή για πάρτη της???
chicharito
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2014
- Κριτικές
- 24
- Like
- 3.939
- Πόντοι
- 2.846
Μεχρι 2 πρασινα , ευρω παραπανω , αιντε και ενα κομματι πιτσα απο τον piloforiΠόσα έσκαγες δηλαδή για πάρτη της???
fidaki o diamantis
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 14
- Like
- 265
- Πόντοι
- 31
Και αυτη και η Μαρια Λιαγουροπουλου βιζιταρουν κανονικοτατα , αν βρεις το κονε και τον και καλα καλοθελητη που και καλα θα σε βοηθησει να κλεισεις ραντεβου μαζι τους , παντα 1000αρικο ζητανε βεβαια η Λιαγουροπουλου μπορει και να της το ρειξεις στα 800 η και 700 διοτι τρωει τρελες πεινες τωρα τελευταια , εγω δεν εχω θυμαμε κατι οταν την ειχα παρει οταν ξεκινησε το 2008 σαν Λυδιαgr μετρια προς καλη πιπα ψιλο μετριο γαμησι , αγγουρι εντελως στο κρεβατι καθοτι ειναι ψηλεγκο , αλλα ειχε ωραιο νενανικο σωμα και μονο αυτο , αλλα πραγματικα δεν αξιζει διοτι ειναι μεγαλη Λυκοπαρεα ολο αυτο το παρεακι του Τασου του φωτογραφου που κανονιζει τα ραντεβου και καλα αν εισαι γνωστος του , και παντα περνουν και την προμηθεια τους κι αυτοι οι αρχιμαλακες που και καλα σου κανουν το κονε .
Σωστό σε βρίσκω ...
ntelikanis
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Σεπ 2009
- Like
- 198
- Πόντοι
- 6
γρρρρρρρρρρρρ νιαου.....
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 13
- Εμφανίσεις
- 5K