Νέα

Μαρίνα Σάζη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 481
  • Εμφανίσεις 138K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Gabr1el8

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2014
Like
10
Πόντοι
0
:fuck2: :kissass2: :kissass: :fuck1:

Συνημμένα

• Sazi ass.JPG
    Sazi ass.JPG
    27 KB · Εμφανίσεις: 52

kvent6

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2014
Like
60
Πόντοι
1
υπάρχει ακόμα κάποιο κονέ εδω μέσα ή έστω κάποιος που να ξέρει ?

seasunsex

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2010
Like
262
Πόντοι
26
ναι κ εγω ξερω οτι παει με την αδερφη της σε πελατη μαζι κ κανουνε λεσβιακα  100%.

Το λεσβιακό σε όλους μας αρέσει αλλά... αιμομειξία;

Ένας άνθρωπος που διαπράττει αιμομειξία για το χρήμα τι άλλο θα μπορουσε να κάνει για τα λεφτά;
Μόνο από το δικό μου μυαλό περνάει αυτή η τρομακτική σκέψη;
Μήπως πηγαινουν με τον ίδιο άνθρωπο απλώς; Όσο να 'ναι αυτό δεν είναι τόσο τραβηγμένο.

Περί των ανωμαλιών να σου θυμίσω πως κάποτε υπήρχε μία hardcore κάβλα που λεγοταν Δήμητρα Μαργέτη.
Όμως εκτός από το να είναι κάβλα ήταν μπλεγμένη και σε άλλες ασχημες καταστασεις! :S

Πιστεύω πως όταν το φορτηγό δεν έχει φρένα, είναι απίθανο να το σταματήσεις στην κατηφόρα!!

Έχω δει βίντεο με identical twins. Αυτό είναι ίσως ένα περίεργο βραχυκύκλωμα του μυαλού.
Είναι σαν να βλέπεις την ίδια κοπέλα δύο φορές και δεν το αντιλαμβανεται ευκολα καποιος ως αιμομειξία.

Ρε συ xerola, παίζει να είναι αδερφές μόνο για "εμπορικούς" λόγους. Μήπως απλώς μοιαζουν πολύ και το "πουλάνε" για ανωμαλία;

Kotopoulo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2011
Like
93
Πόντοι
1
Την είδα από κοντά εχθές....δε θέλω να την πω μουνάρα γιατι θα την προσβάλλω αλλά η γυναίκα ήταν πανέμορφη και του γούστου μου. Είχα καιρό να δώ τόσο όμορφη γυναίκα!

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
Είχα καιρό να δώ τόσο όμορφη γυναίκα!

Εγω οποτε παω σε εμπορικα η σε επιλεγμενες καφετεριες, βλεπω καθε φορα τουλαχιστον
5 ΜΟΥΝΑΡΕΣ. Πιθανον και παραπανω.Αγνωστες.

treliaris007

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2016
Like
0
Πόντοι
0
δεν ειναι τοσο ωραια απο κοντα οπως στις φωτογραφιες απο τα πολλα σολαριουμ το δερμα της ειναι γερασμενο πολυ. την ειχα δει στον παλαιο φαληρο που μενει αρκετες φορες στο σουπερ μαρκετ.

efes

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2009
Like
215
Πόντοι
36
Εγω οποτε παω σε εμπορικα η σε επιλεγμενες καφετεριες, βλεπω καθε φορα τουλαχιστον
5 ΜΟΥΝΑΡΕΣ. Πιθανον και παραπανω.Αγνωστες.

Ειναι που θαχεις πολυ καιρο να γαμησεις και ολες τις βλεπεις μουναρες :grin:

Gabr1el8

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2014
Like
10
Πόντοι
0
Πριν ξεκινήσει αυτόν το μαραθώνιο πλαστικών κι αδυνατίσει τόσο, πού αν την διπλώσεις, χωράει σε φάκελο, ήταν πολύ όμορφη....

Συνημμένα

• Sazi young.JPG
    Sazi young.JPG
    45,1 KB · Εμφανίσεις: 50

Gabr1el8

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2014
Like
10
Πόντοι
0
:huh: :huh: :huh:

Πόσο διαφορετική???

Συνημμένα

• Marina Sazi pool.JPG
    Marina Sazi pool.JPG
    31,4 KB · Εμφανίσεις: 55

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
Αυτό το να αμοίβεται ο νταβατζής έξτρα από τον πελάτη κι όχι από την βίζιτα είναι το κάτι άλλο δηλαδή!
Και το ωραίο είναι ότι το κάνουν και διάφορες πουτάνες για άλλες φίλες τους επίσης πουτάνες! Και καλά δηλαδή τα κορίτσια δεν είναι φτηνοπουτάνες, είναι celebrities. :)
Bρε ουστ από δώ με το κάθε τσόλι που την έχει δει κάπως!

Υ.Γ. Αυτό το "Ή 500 στην κάθε ψωνισμένη ή στο μεταξουργείο!" είναι προφανέστατα ανόητο. Και με 100 ευρώ μια χαρά βίζιτες βρίσκεις...
πρόσφατα είχα μια παρόμοια συζήτηση για κονε...! Το η 500 αλλιώς Μεταξουργείο άλλαξε σε 500 η studio!

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
Εμαθα απο συναγωνιστη οτι η τιμη λιγο χαμηλωσε λογω αδυναμιας.  :knockinb: :fuck2: :orchestra: Αλλα ειναι τρελο μουνακι
κοντά στο 1000ευρω ήθελε ένας να μου την κανονίσει και καλα φίλος...αλλα διαβάζοντας εδω μάλλον ήθελε να πάρει κ αυτός κάτι στην τσεπα του και καλα κάνοντας μου χάρη που θα του κάνω εγω άλλη χάρη στο μέλλον! Ε ρε κάτι παπατζες που κυκλοφορούν

globeman

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2014
Like
0
Πόντοι
0
:tits2: :knockinb: τα καλα μουνια φιλε πληρωνονται και μαλιστα πολλες φορες ακριβα, η συγκεκριμενη στο θεμα της ειναι απιθανη, ειδικα στην πιπα και στο αγριο γαμησι :pipa1:

chicharito

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2014
Κριτικές
24
Like
3.939
Πόντοι
2.846
κοντά στο 1000ευρω ήθελε ένας να μου την κανονίσει και καλα φίλος...αλλα διαβάζοντας εδω μάλλον ήθελε να πάρει κ αυτός κάτι στην τσεπα του και καλα κάνοντας μου χάρη που θα του κάνω εγω άλλη χάρη στο μέλλον! Ε ρε κάτι παπατζες που κυκλοφορούν
  Και  αυτη  και η Μαρια  Λιαγουροπουλου  βιζιταρουν κανονικοτατα , αν  βρεις το  κονε και τον και καλα  καλοθελητη που και καλα θα σε βοηθησει να κλεισεις ραντεβου μαζι τους , παντα 1000αρικο  ζητανε  βεβαια η  Λιαγουροπουλου  μπορει  και να της το  ρειξεις στα  800  η και 700  διοτι  τρωει  τρελες  πεινες  τωρα  τελευταια , εγω  δεν εχω θυμαμε  κατι  οταν  την ειχα παρει οταν ξεκινησε  το 2008  σαν Λυδιαgr μετρια προς  καλη πιπα  ψιλο μετριο  γαμησι ,  αγγουρι  εντελως  στο κρεβατι καθοτι  ειναι  ψηλεγκο  , αλλα ειχε ωραιο  νενανικο σωμα και  μονο  αυτο ,  αλλα  πραγματικα δεν αξιζει  διοτι ειναι μεγαλη  Λυκοπαρεα ολο  αυτο  το παρεακι  του Τασου του φωτογραφου που κανονιζει τα ραντεβου και καλα αν εισαι  γνωστος του ,  και παντα περνουν  και την προμηθεια τους κι αυτοι οι αρχιμαλακες  που και καλα σου κανουν το κονε .
  Μαυρο και παλι μαυρο  σε αυτα τα  ερπετα , που μοσχοπουλανε  τις Ψοφιες και τελειωμενες  κοκουδες  για  Vip  call-girls , για τον πουτσο  καβαλα δεν τους  δεινω  ουτε  τυροπιτα στα φαναρια , σιχαματα  εντελως  :vomit: :vomit:
  Το  μονο  ωραιο  καυλακι  που θα της εσκαγα  ενα λογικο  χαρτζιλικι , αλλα ακομα  δεν κανει  επισημα  βιζιτες παρα μονο  αρπαχτες  , ειναι  η  αδερφη  της  Μαρινας  Σαζη  η  Μαργαριτα  Μεη , που  ειναι  ενα μπουμπουκι  απιστευτο  με μουτρακι  ωραιο και κορμακι  ζαχαρη  χωρις  λιπαρα 0%  που επειδη  την  εχω  δει live σε γνωστο κοκομαγαζο  στο κολωνακι ειναι  τρελο  καυλετο  η νεαρα ,  αυτη  μαλιστα να της  τα  εσκαγα  για  ενα  ραντεβουδακι , Ολα  τα  υπολοιπα  παρταλια  ουτε για πλακα , στην πυρα ολα  αυτα τα  wannabe  celebritie κοινως  λεσια  :hi: :hi: :hi: :hi: :hi:

olotyxeros

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Δεκ 2011
Κριτικές
21
Like
2.222
Πόντοι
1.796
  Και  αυτη  και η Μαρια  Λιαγουροπουλου  βιζιταρουν κανονικοτατα , αν  βρεις το  κονε και τον και καλα  καλοθελητη που και καλα θα σε βοηθησει να κλεισεις ραντεβου μαζι τους , παντα 1000αρικο   ζητανε   βεβαια η  Λιαγουροπουλου  μπορει  και να της το  ρειξεις στα  800  η και 700  διοτι  τρωει  τρελες  πεινες  τωρα  τελευταια , εγω  δεν εχω θυμαμε  κατι  οταν  την ειχα παρει οταν ξεκινησε  το 2008  σαν Λυδιαgr μετρια προς  καλη πιπα  ψιλο μετριο  γαμησι ,  αγγουρι  εντελως  στο κρεβατι καθοτι  ειναι  ψηλεγκο  , αλλα ειχε ωραιο  νενανικο σωμα και  μονο  αυτο ,   αλλα  πραγματικα δεν αξιζει  διοτι ειναι μεγαλη  Λυκοπαρεα ολο  αυτο  το παρεακι  του Τασου του φωτογραφου που κανονιζει τα ραντεβου και καλα αν εισαι  γνωστος του ,  και παντα περνουν  και την προμηθεια τους κι αυτοι οι αρχιμαλακες  που και καλα σου κανουν το κονε .
  Μαυρο και παλι μαυρο  σε αυτα τα  ερπετα , που μοσχοπουλανε  τις Ψοφιες και τελειωμενες  κοκουδες  για  Vip  call-girls , για τον πουτσο  καβαλα δεν τους  δεινω  ουτε  τυροπιτα στα φαναρια , σιχαματα  εντελως  :vomit: :vomit:
   Το  μονο  ωραιο  καυλακι  που θα της εσκαγα  ενα λογικο  χαρτζιλικι , αλλα ακομα  δεν κανει  επισημα  βιζιτες παρα μονο  αρπαχτες  , ειναι  η  αδερφη  της  Μαρινας  Σαζη  η  Μαργαριτα  Μεη , που  ειναι  ενα μπουμπουκι  απιστευτο  με μουτρακι  ωραιο και κορμακι  ζαχαρη  χωρις  λιπαρα 0%  που επειδη  την  εχω  δει live σε γνωστο κοκομαγαζο  στο κολωνακι ειναι  τρελο  καυλετο  η νεαρα ,  αυτη  μαλιστα να της  τα  εσκαγα  για  ενα  ραντεβουδακι , Ολα  τα  υπολοιπα  παρταλια  ουτε για πλακα , στην πυρα ολα  αυτα τα  wannabe  celebritie κοινως  λεσια  :hi: :hi: :hi: :hi: :hi:

Πόσα έσκαγες δηλαδή για πάρτη της???  :grin: :grin:

Gabr1el8

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2014
Like
10
Πόντοι
0
Ωραίος τρόπος για καληνύχτα.....

:erection: :erection: :pipa2: :wanker: :wanker: :wanker:

Συνημμένα

• Marina Sazi nude on the bed.JPG
    Marina Sazi nude on the bed.JPG
    47,4 KB · Εμφανίσεις: 78

fidaki o diamantis

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2008
Κριτικές
14
Like
265
Πόντοι
31
  Και  αυτη  και η Μαρια  Λιαγουροπουλου  βιζιταρουν κανονικοτατα , αν  βρεις το  κονε και τον και καλα  καλοθελητη που και καλα θα σε βοηθησει να κλεισεις ραντεβου μαζι τους , παντα 1000αρικο   ζητανε   βεβαια η  Λιαγουροπουλου  μπορει  και να της το  ρειξεις στα  800  η και 700  διοτι  τρωει  τρελες  πεινες  τωρα  τελευταια , εγω  δεν εχω θυμαμε  κατι  οταν  την ειχα παρει οταν ξεκινησε  το 2008  σαν Λυδιαgr μετρια προς  καλη πιπα  ψιλο μετριο  γαμησι ,  αγγουρι  εντελως  στο κρεβατι καθοτι  ειναι  ψηλεγκο  , αλλα ειχε ωραιο  νενανικο σωμα και  μονο  αυτο ,   αλλα  πραγματικα δεν αξιζει  διοτι ειναι μεγαλη  Λυκοπαρεα ολο  αυτο  το παρεακι  του Τασου του φωτογραφου που κανονιζει τα ραντεβου και καλα αν εισαι  γνωστος του ,  και παντα περνουν  και την προμηθεια τους κι αυτοι οι αρχιμαλακες  που και καλα σου κανουν το κονε .

Σωστό σε βρίσκω ... :rockon:

enplo

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2013
Like
9
Πόντοι
1
Εγω παντως εχω δηλωσει για τη συγκεκριμενη οτι τα νουμερα που ειπωθηκαν τα εδινα (οχι το χ-λιαρικο)
Απωθημενα ειναι αυτα ρε πστη μου!

ntelikanis

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2009
Like
198
Πόντοι
6

γρρρρρρρρρρρρ νιαου.....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom