tsakalakos(1)
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2015
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Ψηλέ να υποθέσω έχεις δοκιμάσει; Ξέρεις μήπως σε τι τιμές παίζει αυτή την εποχή;
Ψηλέ να υποθέσω έχεις δοκιμάσει; Ξέρεις μήπως σε τι τιμές παίζει αυτή την εποχή;
Να σου πω εγώ χωρίς να έχω δοκιμάσει. Από 500 ξεκινάει κι από εκεί και μετά όπου σε πιάσει.
Οι κριτικές είναι μάλλον κακές όμως. Και 500 ρε παιδί μου τέτοιες εποχές!
Να σου πω εγώ χωρίς να έχω δοκιμάσει. Από 500 ξεκινάει κι από εκεί και μετά όπου σε πιάσει.
Οι κριτικές είναι μάλλον κακές όμως. Και 500 ρε παιδί μου τέτοιες εποχές!
500 συν όσα ζηταει αυτός που στην κάνει πάσα. Οποιος δεν εχει πάει στο Μεταξι.
πριν μερικα χρόνια την πλάσαρε και μια παιχτούρα απο δω μέσα ο διπλογιωργης με 800 και έβαζε την 300αρα τσέπη...ο βλαξ νόμιζε πως είχαμε τσιμπήσει και δεν ξέραμε το πραγματικό του όνομα τότε ,ούτε το ότι είναι ακόμα εδώ με άλλο προφίλ
Αυτό το να αμοίβεται ο νταβατζής έξτρα από τον πελάτη κι όχι από την βίζιτα είναι το κάτι άλλο δηλαδή!
Και το ωραίο είναι ότι το κάνουν και διάφορες πουτάνες για άλλες φίλες τους επίσης πουτάνες! Και καλά δηλαδή τα κορίτσια δεν είναι φτηνοπουτάνες, είναι celebrities.
Bρε ουστ από δώ με το κάθε τσόλι που την έχει δει κάπως!
Υ.Γ. Αυτό το "Ή 500 στην κάθε ψωνισμένη ή στο μεταξουργείο!" είναι προφανέστατα ανόητο. Και με 100 ευρώ μια χαρά βίζιτες βρίσκεις...
στα ποσα?Εμαθα απο συναγωνιστη οτι η τιμη λιγο χαμηλωσε λογω αδυναμιας. Αλλα ειναι τρελο μουνακι
Ναι ρε θα το εριξε 420, να ταιριάζει και με τα capital controls. Ρε μαλακες που (συνεχίζουν να) υπάρχουν τη σήμερον ημέρα..
Τιποτα ρε μοναχοφαηδες?