Νέα

Μαρίνα Σάζη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 481
  • Εμφανίσεις 138K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

tsakalakos(1)

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2015
Like
0
Πόντοι
0
Ψηλέ να υποθέσω έχεις δοκιμάσει; Ξέρεις μήπως σε τι τιμές παίζει αυτή την εποχή;

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.782
Πόντοι
1.206
Ψηλέ να υποθέσω έχεις δοκιμάσει; Ξέρεις μήπως σε τι τιμές παίζει αυτή την εποχή;

Να σου πω εγώ χωρίς να έχω δοκιμάσει. Από 500 ξεκινάει κι από εκεί και μετά όπου σε πιάσει.
Οι κριτικές είναι μάλλον κακές όμως. Και 500 ρε παιδί μου τέτοιες εποχές!

fotiakaikaula

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2015
Like
0
Πόντοι
0
500 συν όσα ζηταει αυτός που στην κάνει πάσα. Οποιος δεν εχει πάει στο Μεταξι.

Skinias

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Like
60
Πόντοι
0
Η γκόμενα ειναι στα πρόθυρα νευρικής ανορεξίας.. :vomit:

tsakalakos(1)

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2015
Like
0
Πόντοι
0
Να σου πω εγώ χωρίς να έχω δοκιμάσει. Από 500 ξεκινάει κι από εκεί και μετά όπου σε πιάσει.

Αδερφέ, δύο κριτικές που είχαν φτάσει στ'αυτιά μου προ διετίας - τριετίεας ήταν καλές, αλλά η πεντακοσάρα πλέον δεν είναι για την τσέπη μου για καμιά ... Είπαμε να κάνουμε την καύλα μας, αλλά μέχρι ενός σημείου .. Ευχαριστώ πάντως για την πληροφόρηση

NITRO

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Κριτικές
151
Like
5.832
Πόντοι
37.127

πριν μερικα χρόνια την πλάσαρε και μια παιχτούρα απο δω μέσα ο διπλογιωργης με 800 και έβαζε την 300αρα τσέπη...ο βλαξ νόμιζε πως είχαμε τσιμπήσει και δεν ξέραμε το πραγματικό του όνομα τότε ,ούτε το ότι είναι ακόμα εδώ με άλλο προφίλ  :erection:

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.782
Πόντοι
1.206
500 συν όσα ζηταει αυτός που στην κάνει πάσα. Οποιος δεν εχει πάει στο Μεταξι.

Αυτό το να αμοίβεται ο νταβατζής έξτρα από τον πελάτη κι όχι από την βίζιτα είναι το κάτι άλλο δηλαδή!
Και το ωραίο είναι ότι το κάνουν και διάφορες πουτάνες για άλλες φίλες τους επίσης πουτάνες! Και καλά δηλαδή τα κορίτσια δεν είναι φτηνοπουτάνες, είναι celebrities. :)
Bρε ουστ από δώ με το κάθε τσόλι που την έχει δει κάπως!

Υ.Γ. Αυτό το "Ή 500 στην κάθε ψωνισμένη ή στο μεταξουργείο!" είναι προφανέστατα ανόητο. Και με 100 ευρώ μια χαρά βίζιτες βρίσκεις...

tsakalakos(1)

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2015
Like
0
Πόντοι
0
πριν μερικα χρόνια την πλάσαρε και μια παιχτούρα απο δω μέσα ο διπλογιωργης με 800 και έβαζε την 300αρα τσέπη...ο βλαξ νόμιζε πως είχαμε τσιμπήσει και δεν ξέραμε το πραγματικό του όνομα τότε ,ούτε το ότι είναι ακόμα εδώ με άλλο προφίλ  :erection:

Αυτό το διπλογιώργη ομολογώ δεν τον ξέρω, αλλά αν κάποιος έσκασε 800 τι να πω  :think: ... ή το φύσαγε πολύ ή ήταν το απωθημένο του. Εγώ δεν είμαι σε καμία από τις δύο κατηγορίες, οπότε θα πάω πάσο ..

tsakalakos(1)

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2015
Like
0
Πόντοι
0
Αυτό το να αμοίβεται ο νταβατζής έξτρα από τον πελάτη κι όχι από την βίζιτα είναι το κάτι άλλο δηλαδή!
Και το ωραίο είναι ότι το κάνουν και διάφορες πουτάνες για άλλες φίλες τους επίσης πουτάνες! Και καλά δηλαδή τα κορίτσια δεν είναι φτηνοπουτάνες, είναι celebrities. :)
Bρε ουστ από δώ με το κάθε τσόλι που την έχει δει κάπως!

Υ.Γ. Αυτό το "Ή 500 στην κάθε ψωνισμένη ή στο μεταξουργείο!" είναι προφανέστατα ανόητο. Και με 100 ευρώ μια χαρά βίζιτες βρίσκεις...

Στο ΥΓ τα'πες όλα

Gabr1el8

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2014
Like
10
Πόντοι
0
Για να μην ξεχνιόμαστε....  :erection: :erection: :cum: :cum: :kissass:

Συνημμένα

• Sazi beach.JPG
    Sazi beach.JPG
    92,3 KB · Εμφανίσεις: 46

globeman

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2014
Like
0
Πόντοι
0
Εμαθα απο συναγωνιστη οτι η τιμη λιγο χαμηλωσε λογω αδυναμιας.  :knockinb: :fuck2: :orchestra: Αλλα ειναι τρελο μουνακι

enplo

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2013
Like
9
Πόντοι
1
Τιποτα ρε μοναχοφαηδες?  :tickedoff:

Gatekeeper

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2015
Like
1.780
Πόντοι
216
Ναι ρε θα το εριξε 420, να ταιριάζει και με τα capital controls. Ρε μαλακες που (συνεχίζουν να) υπάρχουν τη σήμερον ημέρα..

enplo

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2013
Like
9
Πόντοι
1
Ναι ρε θα το εριξε 420, να ταιριάζει και με τα capital controls. Ρε μαλακες που (συνεχίζουν να) υπάρχουν τη σήμερον ημέρα..

Τυπε, για καποιους δε λεγετε "μαλακες".. Λεγετε απωθημενο!!!

Οποτε...
Τιποτα ρε μοναχοφαηδες?  :tickedoff:

Gabr1el8

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2014
Like
10
Πόντοι
0
:erection: :erection: :fuck1: :wanker: :wanker:

Συνημμένα

• Sazi and guy on the bed.JPG
    Sazi and guy on the bed.JPG
    26,7 KB · Εμφανίσεις: 41

kkoutsoboll69

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
0
Πόντοι
0
ποσο χρονων ειναι αυτη 35 πηγε λογικα. απο οσο λενε με την αδερφη της την μαργαριτα τα κανουνε μαζι. θυμαμαι την εσπρωχνε  η βερονικα βασιλειου φιλη της  σε πελατακια. :pipa2: 

seasunsex

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2010
Like
262
Πόντοι
26
Κατάλαβα καλά;

Εννοεις λεσβιακά με την αδερφη; Αυτό δεν ακουγεται ωραιά!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom