argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 46.408
- Πόντοι
- 9.297
Δεν με ενδιαφέρει αυτή,προτιμώ το ξανθό μωρό που έβγαλες πιο πριν.
Δεν με ενδιαφέρει αυτή,προτιμώ το ξανθό μωρό που έβγαλες πιο πριν.
ΞανθοοοοΜπαίνατε σάττι ή στο ξανθο
Εμένα μου φέρνει σαν μια αναρχοκουμουνιστρια γκομενα των Εξαρχείων που έχει να κάνει μπάνιο από την εποχή του κατακλυσμου του ΝώεΜαλακές η σαττι δεν έχει φάτσα που αν πας να τη γλείψεις, το μουνι της θα μυρίζει κάρι και διάφορα άλλα εξωτικά μπαχαρικά;;;
Στο ξανθό γιατι εκτος του οτι εχει βυζαρες δεν βρωμάει κιόλας.Μπαίνατε σάττι ή στο ξανθο
Σιγουρα θα εχει θαμνακι εκει κατω...και μια ελαφρια μυρωδια ρεγγαςΕμένα μου φέρνει σαν μια αναρχοκουμουνιστρια γκομενα των Εξαρχείων που έχει να κάνει μπάνιο από την εποχή του κατακλυσμου του Νώε
Μετά θα πρέπει να μπεις εντος θερμαινομενου κλιβανου αποστείρωσης ιατρικών εργαλείων ..Εγώ θα την έσκιζα ευχαρίστως και ας είναι όσο αριστερό ταγαρι θέλει
Σχεδόν την ερωτεύτηκα...
Αν έχει και υγρά με γεύση φακής κόβω και λίγο κρεμμυδάκι και την βγάζω υπέροχα.Σιγουρα θα εχει θαμνακι εκει κατω...και μια ελαφρια μυρωδια ρεγγας
Για το πρώτο συμφωνώ (κλασσική Ελλεινίδα), για μεγάλο μπάζο, αυτό είναι σχετικό... Υπάρχουν και χειρότερα... Δηλαδή πολλοί που την λένε μπάζο εδώ μέσα, άμα τους καθόταν (λέμε τώρα), δεν θα την ;Κλασική ελλεινιδα σε φάτσα και τρόπους..μεγάλο μπαζο..
Τρελό πέσιμο στην Σάττι (στα σχόλια) από τα αστέρια του Δαβίδ. Προφανώς κανένας λόγος για το ότι θα έπρεπε να αρχίζουν τα κράτη να αποκλείουν το Ισραήλ όπως κάνουν ήδη την Ρωσία. Στο τέλος μπορεί να αποκλύσουν την Σάττι κιόλας, που μπορεί κι ο πατέρας της να ήταν και Άραβας, με την γνωστή 'αγάπη' που έχουν οι Αραβες για το Ισραήλ. Αλήθεια τον Έλληνα διπλωματικό φρουρό το Πάσχα γιατί τελικά τον πήραν σηκωτό 4-5 Ισραηλίτες αστυνομικοί;όπως και οι λοιποί θαμώνες ΨΨ @kontolagnos του θέματος
Έχει πάρει κανείς γύφτισσα; - bourdela.com forum
Έχετε πάει ποτέ με γυφτάκι???Οποιος έχει ας μεταφέρει εμπειρία και επίσης αν γνωρίζει κανείς μαγαζί που να μπορούμε να βρούμε ή πιάτσα που να ψωνίζονται....www.bourdela.com
(στο συμπλήρωσα)
Πάντως κι εγώ θα την καβάλαγα στημένη στα 4ρα και να τον χώνω εναλλάξ στις 2 τρύπες μουγκρίζοντας ως χαρμανιασμένος ταύρος.
Προχωρούμε παρακαλώ...
Κλαίω
Για να ξεκαθαρίσω (σε όσους δεν με έχουν παρακολουθήσει και να υπενθυμίσω (σε όσους ξεχνούν) προσωπικά να πάνε να γαμηθούνε άπαντες εκτός συνόρων είτε λέγονται Οβραίοι, είτε ΟυΓΚρανοί, είτε Ρώσσοι και λοιποί...
Όμως τέτοιες συμπεριφορές δεν μένουν στα χαρτιά από τους Οβραίους, θα κοιτάξουν να στη φέρουν με κάθε τρόπο. Αν λοιπόν ένα πράγμα που παραδέχομαι για το Ισραήλ είναι η εσωτερική τους ομοιογένεια με τον πατριωτισμό.
Προστατης των Λαθρο εισαι τυπε?Πάρε κόσμε! Έχω χαλιά, αρχαία Ελλάδα, κι άσπρες σκόνες έχω...