Michael Scott
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2021
- Κριτικές
- 20
- Like
- 27.651
- Πόντοι
- 8.346
Το Νεμο τυπε.Κυνηγοί...αν το δείτε μη το τουφεκίσετε. Ο Nemo είναι.
Did you just assume it's gender?!
Το Νεμο τυπε.Κυνηγοί...αν το δείτε μη το τουφεκίσετε. Ο Nemo είναι.
Κυνηγοί...αν το δείτε μη το τουφεκίσετε. Ο Nemo είναι.
Κυνηγοί...αν το δείτε μη το τουφεκίσετε. Ο Nemo είναι.
Όταν το Τζέισον Αντιγόνη είχε πάρει παραμάζωμα όλες τις εκπομπές της Πάνια και μετά αποφάσισε να κατέβει και στην πολιτική.Σε παρακαλώ.
Το Νέμο !!!
τουλαχιστον το δικο μας "ζωο" ειχε φυλλο τυπεΔεν παρακολουθω eurovision,τη θεωρω ενα γελοιο ευρωπαϊκό πανηγυρι. Ειδα στο youtube οτι πηραμε 11η θεση.Και μια χαρα ειναι,με το ζωον που εστειλαν και τη μαλακια που τραγουδησε.
Φυλο γραφεται τυπετουλαχιστον το δικο μας "ζωο" ειχε φυλλο τυπε
Από τον πούστη που κέρδισε καλύτερη ήταν πάντωςΔεν παρακολουθω eurovision,τη θεωρω ενα γελοιο ευρωπαϊκό πανηγυρι. Ειδα στο youtube οτι πηραμε 11η θεση.Και μια χαρα ειναι,με το ζωον που εστειλαν και τη μαλακια που τραγουδησε.
Οπως ανεφερα παραπανω,δε βλεπω ευρωπαικα γυφτοπανηγυρια. Δυστυχως στις μερες μας υποστηριζονται απο παντου οι γκει τα αφυλα τα τραβελια κοκ,οποτε δε μου φαινεται περίεργο.Από τον πούστη που κέρδισε καλύτερη ήταν πάντως
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Αντικειμενικά πάντως από τον πούστη που κέρδισε καλύτερη ήταν η δικιά μας τουλάχιστον δεν είναι ανώμαλη
Μοιάζει να είχε επηρεαστεί από Kraftwerk ρομποτική παρουσία και 80s Synthpop o Ρακιντζής για αυτό το κομμάτιΑν πήγαινε φέτος, θα έβγαινε πρώτο.
Aκόμη βαρώ μαλακία με το τραγούδι αυτό.
20 χρόνια μπροστά ο μάγκας.
Όσο πιθανό αυτοί εδώ να επηρεάστηκαν από τους Guns N' RosesΠιο πιθανό ο kraftwerk πώς τον λένε να επηρεάστηκε από το Ρακιτζή
πως να πηγαίναμε καλά μωρε αφού δεν έχει ούτε φωνή σα μύγα τραγουδάει, ουτε εμφάνιση είναι σα καχεχτικο 12χρονο σώμα κ ούτε σκηνική παρουσία, το χορευτικό χαλι σα παρτσακλο. το τραγούδι μια αηδία κ μισή χωρίς μελωδία και επίσης η συμπεριφορά της σαν ψωναρα φεμιναζι με ψευτοναζι και δεν ξέρω τι άλλα ξεφτιλίκια…. παρακμή όλη η φετινη αποστολήΞαναλέγοντας, με γνώμονα ότι πρώτο βγαίνει η μεγαλύτερη μαλακία , περίμενα καλύτερη θέση.
Υ.Γ: δεν έχω ακούσει ακόμη το δικό μας
Μετά από αυτόν τον βιολιστή πότε ήταν, το 2009, δεν αξιζε.. με κάτι εξαιρέσεις τους maneskin κτλ που έβγαινε όντως κάτι που ξεχώριζε, από τότε που μπήκε η επιτροπή δεν βγαίνει αυτό που θέλει ο κόσμος και αυτό φαίνεται διότι μπορεί να κερδίσει μια καλη φωνή ο νικητης αλλά δν έχει την προσωπικότητα πλέον ή το κάτι παραπάνω, όπως γινόταν παλαιοτερα, που οι νικητές είχαν κάτι διαφορετικό. Τα τελευταία 10’χρονια η όλη φάση είναι πολύ ξενερωτη. των 00’ eurovision ήταν αυτή που αξιζεΠρέπει να σταματήσει άμεσα η γιουροβίσιον. Είναι η μεγαλύτερη πίπα που διοργανώνεται σε πανευρωπαϊκό επίπεδο.
Διαγωνισμός άθλιας αισθητικής, τραγικής αταλαντοσύνης και μαλακίας που δέρνει τον καθένα. Η δε διάκριση του εκάστοτε νικητή, με ποια κριτήρια βγαίνει και από που έρχονται οι ψήφοι δεν θα καταλάβει ποτέ κανένας. Έχω την εντύπωση ότι μετά από ένα σημείο η eurovision άφηνε ένα πολύ μουντό και σκοτεινό vibe, κάτι ψιλο αρρωστιάρικο μου μοιάζει η όλη φάση δεν ξέρω γιατί. Δεν ασχολούμαι καν εδώ και 10 χρόνια.