Νέα

Marina Satti

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nikmech
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 588
  • Εμφανίσεις 197K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Michael Scott

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2021
Κριτικές
20
Like
27.651
Πόντοι
8.346
Κυνηγοί...αν το δείτε μη το τουφεκίσετε. Ο Nemo είναι.
:confused:
FB_IMG_1715453841462.jpg
Το Νεμο τυπε.
Did you just assume it's gender?!

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
171
Like
92.843
Πόντοι
46.423
Είχαμε γράψει από την αρχή ότι το Ζάρι ... :jerking: ... ήταν μια μπούρδα και μισή.

Ούστ από εδώ με τις βλακείες που προωθούνται.

Νιμουπαγίδας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2024
Like
2.777
Πόντοι
456
Σε παρακαλώ.

Το Νέμο !!!

:woldman:
Όταν το Τζέισον Αντιγόνη είχε πάρει παραμάζωμα όλες τις εκπομπές της Πάνια και μετά αποφάσισε να κατέβει και στην πολιτική.
Το Νέμο έτρωγε ακόμη βελανίδια με ελβετικές επιχρυσωμένες σοκολάτες.

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.400
Πόντοι
786
Το Τζέισον είναι το Νέμεσις των απανταχού Νέμο. Είναι τριχερό και βαρβάτο απειλητικό σε φτερωτά ψάρια.

chris drs

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Απρ 2009
Κριτικές
30
Like
21.257
Πόντοι
8.815
Δεν παρακολουθω eurovision,τη θεωρω ενα γελοιο ευρωπαϊκό πανηγυρι. Ειδα στο youtube οτι πηραμε 11η θεση.Και μια χαρα ειναι,με το ζωον που εστειλαν και τη μαλακια που τραγουδησε.

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.078
Πόντοι
6.515
Δεν παρακολουθω eurovision,τη θεωρω ενα γελοιο ευρωπαϊκό πανηγυρι. Ειδα στο youtube οτι πηραμε 11η θεση.Και μια χαρα ειναι,με το ζωον που εστειλαν και τη μαλακια που τραγουδησε.
τουλαχιστον το δικο μας "ζωο" ειχε φυλλο τυπε :confused:

Σαλονικιος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2023
Like
1.994
Πόντοι
206
Από τον πούστη που κέρδισε καλύτερη ήταν πάντως
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Αντικειμενικά πάντως από τον πούστη που κέρδισε καλύτερη ήταν η δικιά μας τουλάχιστον δεν είναι ανώμαλη

chris drs

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Απρ 2009
Κριτικές
30
Like
21.257
Πόντοι
8.815
Από τον πούστη που κέρδισε καλύτερη ήταν πάντως
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Αντικειμενικά πάντως από τον πούστη που κέρδισε καλύτερη ήταν η δικιά μας τουλάχιστον δεν είναι ανώμαλη
Οπως ανεφερα παραπανω,δε βλεπω ευρωπαικα γυφτοπανηγυρια. Δυστυχως στις μερες μας υποστηριζονται απο παντου οι γκει τα αφυλα τα τραβελια κοκ,οποτε δε μου φαινεται περίεργο.

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.400
Πόντοι
786
Αν πήγαινε φέτος, θα έβγαινε πρώτο.

Aκόμη βαρώ μαλακία με το τραγούδι αυτό.
20 χρόνια μπροστά ο μάγκας.
Μοιάζει να είχε επηρεαστεί από Kraftwerk ρομποτική παρουσία και 80s Synthpop o Ρακιντζής για αυτό το κομμάτι

Τελευταία τροποποίηση:
Εγγρ.
13 Απρ 2024
Like
25
Πόντοι
0
Ξαναλέγοντας, με γνώμονα ότι πρώτο βγαίνει η μεγαλύτερη μαλακία , περίμενα καλύτερη θέση.
Υ.Γ: δεν έχω ακούσει ακόμη το δικό μας :confused:
πως να πηγαίναμε καλά μωρε αφού δεν έχει ούτε φωνή σα μύγα τραγουδάει, ουτε εμφάνιση είναι σα καχεχτικο 12χρονο σώμα κ ούτε σκηνική παρουσία, το χορευτικό χαλι σα παρτσακλο. το τραγούδι μια αηδία κ μισή χωρίς μελωδία και επίσης η συμπεριφορά της σαν ψωναρα φεμιναζι με ψευτοναζι και δεν ξέρω τι άλλα ξεφτιλίκια…. παρακμή όλη η φετινη αποστολή

Εγγρ.
13 Απρ 2024
Like
25
Πόντοι
0
Πρέπει να σταματήσει άμεσα η γιουροβίσιον. Είναι η μεγαλύτερη πίπα που διοργανώνεται σε πανευρωπαϊκό επίπεδο.
Διαγωνισμός άθλιας αισθητικής, τραγικής αταλαντοσύνης και μαλακίας που δέρνει τον καθένα. Η δε διάκριση του εκάστοτε νικητή, με ποια κριτήρια βγαίνει και από που έρχονται οι ψήφοι δεν θα καταλάβει ποτέ κανένας. Έχω την εντύπωση ότι μετά από ένα σημείο η eurovision άφηνε ένα πολύ μουντό και σκοτεινό vibe, κάτι ψιλο αρρωστιάρικο μου μοιάζει η όλη φάση δεν ξέρω γιατί. Δεν ασχολούμαι καν εδώ και 10 χρόνια.
Μετά από αυτόν τον βιολιστή πότε ήταν, το 2009, δεν αξιζε.. με κάτι εξαιρέσεις τους maneskin κτλ που έβγαινε όντως κάτι που ξεχώριζε, από τότε που μπήκε η επιτροπή δεν βγαίνει αυτό που θέλει ο κόσμος και αυτό φαίνεται διότι μπορεί να κερδίσει μια καλη φωνή ο νικητης αλλά δν έχει την προσωπικότητα πλέον ή το κάτι παραπάνω, όπως γινόταν παλαιοτερα, που οι νικητές είχαν κάτι διαφορετικό. Τα τελευταία 10’χρονια η όλη φάση είναι πολύ ξενερωτη. των 00’ eurovision ήταν αυτή που αξιζε

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596

Πιο τραγική και από τον Οιδίποδα :think::confused::confused::confused:

boobookies

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Δεκ 2006
Like
16.556
Πόντοι
2.256
37χρονη Λολίτα μου άστους να λένε.
Να στον έχωνα από πίσω μόνο την ώρα που γλείφεις το ακροφύσιο της παγωτομηχανής με την παιχνιδιάρα γλωσσίτσα σου !

Συνημμένα

• YouCut_20240516_100854808.mp4
    5,8 MB · Εμφανίσεις: 0

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom