Οταν τα εγραψα αυτα εγω για τη ΜΑΡΙΝΑ και επειδη και εμενα δε μου αρεσε το ΘΕΑΤΡΟ το ΨΕΥΤΙΚΟ
με πηραν στο κυνηγι καμμια 50ρια απο εδω μεσα..
Αλλα να μου πεις και στο θεατρο να πας ΛΕΦΤΑ χειαζονται..
Τελως παντων σε κατι που δεν αρεσει σε μενα αλλος τρελαινεται.. και το αντιθετο
οκ !
¨Οσο καιρό μπαινω στο μπου μια απο τα ίδια!
Λένε κάποιοι :
Εμενα δεν μου αρέσει,...και δεν καταλαβαίνω τι της βρισκουν μπλα μπλα- και μιλαω
για όλες ,όχι μονο για την Μαρινα.
Σε αυτη την παγίδα εχω πεσει και'γω. και μιά και μιλάμε για ανθρώπους και όχι για μηχανηματα ή προιοντα να πω ότι οι κοπέλες όπως και εμεις οι πελάτες, εχουμε τις ώρες μας ,τα γούστα μας , τις προτιμησεις μας βρε αδερφέ! Ή ακόμα και τις ανωμαλίες κάποιοι απο μας!
Το 99% απο τις εκδιδόμενες παιζει εναν ρόλο. Άλλες μαπίνουν στο πετσί του ρόλου άλλες παντως όχι.
Διότι αν πιστευει κάποιος ,ότι μπορουν αυτες οι γυναικες να γαμιούνται διχως αυριο , με τον κάθε πικραμένο ίσως χοντρό ,ή γέρο ή κακομουτσουνο ,ή δεν ξερω εγώ πως ,με την ιδια θερμη πάντα......!! τι να πω. δεν ξερετε κύριοι τι σας γινεται!
Το λιγότερο που μπορω να εκστομισω για να μην πω κατι βαρύ.
Εκτός και αν πιστευετε ολοι εσεις ή εγώ ,ότι ειμαστε οι πρωτοι στην εμφάνιση και βεβαια και οι πρώτοι εραστες!
Ακομα και η εμφανιση - αν και το όμορφο είναι όμορφο! πως να το κανουμε!- εχει υποκειμενικοτητα.
Και οι γυναίκες λοιπον, έχουν και αυτες προτιμησεις όπως άλλωστε και 'μεις. και αυτές έχουν άλλες μερες όρεξη άλλες δεν έχουν ή μπορει ο προηγούμενος πελάτης να ήταν χαλιας.
Αυτά!!... τα λιγο πολύ γνωστά.