ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 31.247
- Πόντοι
- 5.006
ε μα πεστα.αμ πως? αδικο εχω? ολοι την ψαχνουν και κανεις δεν κανει λιγα κλικ πιο πισω.
καλησπερα φιλε.
ε μα πεστα.αμ πως? αδικο εχω? ολοι την ψαχνουν και κανεις δεν κανει λιγα κλικ πιο πισω.
καλησπερα φιλε.
ε μα πεστα.
Η Μαρινα ειναι τιμια στα λεφτα που περνει και ειναι και τσοντα στο γαμησι η τυπισσα , βεβαια γουστα ειναι αυτα και μπορει και καποιοι να την βρουν πολυ Μιλφ για τα γουστα τους( αν και εχει τοπ κορμι και κωλαρα καλυτερη κι απο 20αρας που χτυπιεται στα γυμναστηρια ) , αν δεν τρελενεται καποιος δεν την ξαναπερνει απλα πραγματα δεν χρειαζονται αναλυσεις , επισης να ξαναυπογραμμισω οτι αρκετες κοπελες ειναι τι χημεια τους βγαινει με τον καθενα μας ... δεν εχουν ολες την ιδια αποδοση με ολους μας , αν και η συγκεκριμενη δινει πολυ ενεργεια και πονο στα περισσοτερα της ραντεβου , κι οταν δεν εχει ορεξη να γαμηθει απλα δεν σηκωνει τηλεφωνο και το εχει κλειστο , ειναι και με την ψυχολογια που εχει μες τον μηνα , παντως ειναι σωστοτατη και ορεξατη τις περισσοτερες φορες που την εχω συναντησει αυτο δεν μπορω να μην το πω
επειδη εχει μονο 7 σελιδες να μπει ξανα κι ορισμενοι βλεπω οτι ψαχνονται
Το σεξ ειναι ΧΗΜΕΙΑ.Η Μαρινα ειναι τιμια στα λεφτα που περνει και ειναι και τσοντα στο γαμησι η τυπισσα , βεβαια γουστα ειναι αυτα και μπορει και καποιοι να την βρουν πολυ Μιλφ για τα γουστα τους( αν και εχει τοπ κορμι και κωλαρα καλυτερη κι απο 20αρας που χτυπιεται στα γυμναστηρια ) , αν δεν τρελενεται καποιος δεν την ξαναπερνει απλα πραγματα δεν χρειαζονται αναλυσεις , επισης να ξαναυπογραμμισω οτι αρκετες κοπελες ειναι τι χημεια τους βγαινει με τον καθενα μας ... δεν εχουν ολες την ιδια αποδοση με ολους μας , αν και η συγκεκριμενη δινει πολυ ενεργεια και πονο στα περισσοτερα της ραντεβου , κι οταν δεν εχει ορεξη να γαμηθει απλα δεν σηκωνει τηλεφωνο και το εχει κλειστο , ειναι και με την ψυχολογια που εχει μες τον μηνα , παντως ειναι σωστοτατη και ορεξατη τις περισσοτερες φορες που την εχω συναντησει αυτο δεν μπορω να μην το πω
Ευχαριστω φιλε
Φωτο δεν εχουμε αυτουσια δει πουθενα, αν και παρ ολα οσα γραφονται και εδω και στην αξιολογηση της, εγω πιστευω οτι ειναι η ιδια στην φωτο των αξιολογησεων....Γενικως ψιλολιγνη, λεπτα ολα εκτος απο το ψευτικο βυζι, προσωπο λεπτεπιλεπτο, και γαμιεται σαν τρελη....Καμια φωτο της παίζει κάπου?
Εγω την συναντουσα το πρωι πριν τη βαρδια μου...κατα τις 7πμ...Τι ωρα τη πετυχενεται στο τηλ?Έχω προσπαθήσει διάφορες ώρες αλλά τίποτα.
Εγω την συναντουσα το πρωι πριν τη βαρδια μου...κατα τις 7πμ...
Εχει μπει σε προγραμμα διατροφης τωρα.....Απο τον Αγιο Πασχο και βλεπουμε!Την αντιγονη εχω πεθυμησει
Ειναι στην γραμμωση...Εχει μπει σε προγραμμα διατροφης τωρα.....Απο τον Αγιο Πασχο και βλεπουμε!
Εχει μπει σε προγραμμα διατροφης τωρα.....Απο τον Αγιο Πασχο και βλεπουμε!
Καλησπερα ξερει κανεις αν δουλευει Σαββατοκυριακα και αν ερχεται σε σπιτι?Το τηλ της τελιωνει σε 089?
ναι και στα δυο υπο προυποθέσεωνΚαλησπερα ξερει κανεις αν δουλευει Σαββατοκυριακα και αν ερχεται σε σπιτι?Το τηλ της τελιωνει σε 089?