yanakis
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Μαρ 2015
- Κριτικές
- 2
- Like
- 86
- Πόντοι
- 1
Φίλε μην μασας . Πλάκα θα κάνει. Οι κριτικές είναι προγενέστερου χρόνου. Το κορίτσι δεν είναι εδωσιγα ρε εχει δυο κριτικες χτεσινες.
Σημερα το πρωι το ανακαλυψε
Φίλε μην μασας . Πλάκα θα κάνει. Οι κριτικές είναι προγενέστερου χρόνου. Το κορίτσι δεν είναι εδωσιγα ρε εχει δυο κριτικες χτεσινες.
Σημερα το πρωι το ανακαλυψε
Φίλε μην μασας . Πλάκα θα κάνει. Οι κριτικές είναι προγενέστερου χρόνου. Το κορίτσι δεν είναι εδω
Πλάκα κάνεις, ε;
Εγω θα ειμαι ο νονος...Πλάκα κάνεις, ε;
Εγω θα ειμαι ο νονος...
Φίλε μην μασας . Πλάκα θα κάνει. Οι κριτικές είναι προγενέστερου χρόνου. Το κορίτσι δεν είναι εδω
Το κορίτσι είναι ακόμη στις επάλξεις μην ανησυχείςΕλπιζω να μη σταματησε. Εχω διαβασει οτι τα σπαει και πολυ θα ηθελα να την προλαβω.
Εξαφανισμενη φετος ομως η εμενα δεν μου καθεται? Οποιος γνωριζει ας ενημερωσει.Το κορίτσι είναι ακόμη στις επάλξεις μην ανησυχείςΤο κορίτσι είναι ακόμη στις επάλξεις μην ανησυχείς
Συνεχισε τυπε...Παιδια απλα δε μπορώ να τη βρω με τπτ στο τηλ....μάλλον εχουμε διαφορετικές ΄ςρες εργασίας
Ρε παιδια πολλες οι καλες κριτικες για τη Μαρινα αλλα εμενα δεν μου αρεσε
για μια φορα καλη ειναι ενα show δινει ολα ειναι προσποιτα καλη τιμη, αλλα δεν θα ξαναπαρω.
Η Γυναικα η αρεσει σε καποιους πολυ η δεν αρεσει-
εμενα δεν με τρελανε !
Φιλαράκο σου έριξε 4-5 συντριβάνια?? Αν όχι πως θα ευχαριστηθείς?? Τώρα περί ορεξεως κολοκυθόπιτα!
..η δουλεια της ειναι να δινει show.. και οι εμπειροι να νομιζουν οτι θελουν..Ρε παιδια πολλες οι καλες κριτικες για τη Μαρινα αλλα εμενα δεν μου αρεσε
για μια φορα καλη ειναι ενα show δινει ολα ειναι προσποιτα καλη τιμη, αλλα δεν θα ξαναπαρω.
Η Γυναικα η αρεσει σε καποιους πολυ η δεν αρεσει-
εμενα δεν με τρελανε !
Δεν σταματαει η Μαρινα τυπε μου , ειναι σαν να πει καποιος θα σταματησει η Coca Colo να βγαζει CoCa Coles ... δεν παιζει ποτε να γινει διοτι 1ον κονομαει καλα , 2ον εχει σταθερη πελατια που την προτειμουν , και 3ον βγαινει και σε συσκευασια green Cola για οικολογους και μη μπορει να σου πω και καν 4-5 ακομα λογους αλλα βαριεμε να γραφω > > >Ελπιζω να μη σταματησε. Εχω διαβασει οτι τα σπαει και πολυ θα ηθελα να την προλαβω.