gasper
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Σεπ 2013
- Like
- 1.016
- Πόντοι
- 96
σε προηγουμενες σελιδες της το βρισκειςΦιλε παιζει να μου στειλεις τηλ?
σε προηγουμενες σελιδες της το βρισκειςΦιλε παιζει να μου στειλεις τηλ?
σε προηγουμενες ΠΟΛΛΕΣ σελιδες της το βρισκεις
Καλησπέρα έχουν γραφτεί τόσα πολλά πολλά θετικά αλλα και κάποια αρνητικά έχω ψηθεί να δοκιμασω μαζι της αλλά δυστυχώς δεν υπάρχει καμία φωτό της πουθενά αξίζει τον κοπο κρατιέται ακόμα εμφανισιακά σωματικά ή έχει γίνει κρεμανταλας ή θα είναι λογω60€ καμία σαν αυτές της πλατείας Λαυρίου, Χαλκοκονδύλη εντάξει με 60€ δεν περιμένω κανένα σουπερμοντελ Escord girl αλλά έστω ένα αξιοπρεπές μιλφ που αξίζει να δοκιμαστεί παρακαλώ τα φώτα σας όσοι έχετε εμπειρία μαζί της και περιγραφή αν είναι εύκολο.Ευχαριστω
Δηλαδή μιλάμε για πάλη υποταγής που γουσταρουν μερικές λαβές φουλ επίθεση και αλλά τέτοια για να ξέρω πως θα το χειριστωμαν παρα την ηλικια της στεκεται πολυ καλα τοσο εμφανισιακα οσο και σωματικα και γαμιεται ακομα καλυτερα.
για μενα αξιζει να δοκιμασεις.μονο που θα σε πεθανει. ειναι για pse μονο κι οχι για αγκαλιτσες και χαδακια.
Εγώ δεν έχω αντιληφθεί αυτό από τα τόσα ραντεβού μαζί της, απλα γουστάρει το πήδημα και είναι πολύ εκδηλωτική. Βέβαια δεν ξερω τι γούστα βγάζει με τον κάθε πελάτη...Δηλαδή μιλάμε για πάλη υποταγής που γουσταρουν μερικές λαβές φουλ επίθεση και αλλά τέτοια για να ξέρω πως θα το χειριστω
Εγω μια φορα εχω βρει πιπινι απο γραφειο που δουλευε παλιοτερα 23 ετων και περναω καλα με ενα 90αρι για 1,5 ωρα ρωσακι αδυνατο γυμνασμενο
καμια φωτογραφια της μαρινας60 παιζει?
τυπε εσυ την εβγαλες την φωτο?
αυτη που εβαλες εσυ δεν ειναι η αληθινητυπε εσυ την εβγαλες την φωτο?
τυπε εσυ την εβγαλες την φωτο?
απο εδω την βρηκα ρε τυπε.ψευτικη ειναι αυτη?αυτη που εβαλες εσυ δεν ειναι η αληθινη
αυτη που εβαλε ο boros ειναι αληθινη
εαν ψαξεις στο θρεντ θα βρεις κανα δυο ακομα
ειναι μια φωτο απο αγγελια της , δεν ειναι αληθινηαπο εδω την βρηκα ρε τυπε.ψευτικη ειναι αυτη?
μοιαζει με την πραγματικοτητα ομωως?σκευτομουνα αυτο το διαστημα να την πααρωειναι μια φωτο απο αγγελια της , δεν ειναι αληθινη
ειναι πολυ κονταμοιαζει με την πραγματικοτητα ομωως?σκευτομουνα αυτο το διαστημα να την πααρω
κανενα προβλημα τοτε.θα την παρω με την πρωτη ευκαιριαειναι πολυ κοντα
καλο βολι τυπεκανενα προβλημα τοτε.θα την παρω με την πρωτη ευκαιρια