Nio16
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2007
- Like
- 3
- Πόντοι
- 66
ειμαστε φιλαρακια , δουλεια σουη σιωπή είναι χρυσός
ειμαστε φιλαρακια , δουλεια σουη σιωπή είναι χρυσός
Μικρό αρχείο το τηλεξηγησου
ειμαστε φιλαρακια , δουλεια σου
με την αποζημιωση τι παιζει ?απολύεσαι
σωστο αυτο με τα μεγαλα κb τα παει καλυτερα.Μικρό αρχείο το τηλ
με την αποζημιωση τι παιζει ?
εγω δεν ειμαι νεοπροσληφθεις , μπερδευεσαι.
Μαρίνα 60 η επιστροφή , για να θυμηθούν οι παλιοί και να μάθουν οι νεώτεροι ....
Ανακοίνωσε σήμερα πως επιστρέφει στα επάλξεις καθότι crisis ...
Ειναι ακυρο αυτο που λες φιλε μου... ΣΜΝ και pepsi δεν πανε μαζι...
Υγιενετε!!
oxi δεν το συμπερανα μονο απο αυτο ...της εριξα αδεια και επιασα γεματα ;) ;)Αυτο το συμπερανες απο την επιθετικοτητα που βγαζει και μονο?
επισης δεν βγαζω συμπερασματα ουτε βαζω ταμπελες..απλα το ανεφερα επειδη γνωριζω απο τετοια θεματα....οπως και πολλοι αλλοι εδω μεσα θελω να πιστευω για να μην φανω ξερολας... ..οπως ειπα και στο δικο μου μηνυμα εμενα προσωπικα δεν με ενδιαφερει...........αααα και να μην ξεχασω εχει και ενα θεμα με την τεκιλα ...αρρωσταινει...την ειχαμε παρει σε σπιτι μαζι με φιλο μου και κατεβασε μονη της ενα μπουκαλι σχεδον...ζωη να εχει .........και εμεις βεβαια δεν πηγαμε πισω.... ηταν μετα απο το καφε που δουλευε και ειχες ερθει φορτσατηΚαλο ειναι να μην βγαινουν συμπερασματα και ταμπελες απο μια υπονοια...
Μαλιστα.....κατατοπιστικοτατος! Προσπερναμε λοιπον...επισης δεν βγαζω συμπερασματα ουτε βαζω ταμπελες..απλα το ανεφερα επειδη γνωριζω απο τετοια θεματα....οπως και πολλοι αλλοι εδω μεσα θελω να πιστευω για να μην φανω ξερολας... ..οπως ειπα και στο δικο μου μηνυμα εμενα προσωπικα δεν με ενδιαφερει...........αααα και να μην ξεχασω εχει και ενα θεμα με την τεκιλα ...αρρωσταινει...την ειχαμε παρει σε σπιτι μαζι με φιλο μου και κατεβασε μονη της ενα μπουκαλι σχεδον...ζωη να εχει .........και εμεις βεβαια δεν πηγαμε πισω.... ηταν μετα απο το καφε που δουλευε και ειχες ερθει φορτσατη
Καλημερα...μου αρεσει που το τηλεφωνο της ειναι σαν επτασφραγιστο μυστικο εδω μεσα και ας το εχουν οι 9 στους 10 . Στους διπλα το τηλ.της κοπελας εχει γινει φειγ-βολαν..........και εγω το έχω αλλα το δίνω μόνο σε φίλους!
Καλημερα...μου αρεσει που το τηλεφωνο της ειναι σαν επτασφραγιστο μυστικο εδω μεσα και ας το εχουν οι 9 στους 10 . Στους διπλα το τηλ.της κοπελας εχει γινει φειγ-βολαν..........
Ναι,ναι...10.000 ατομα μεταξυ μαςΕδώ υπάρχει ομερτά.
Ναι,ναι...10.000 ατομα μεταξυ μας
Ναι,ναι...10.000 ατομα μεταξυ μας