Fitzpatrick
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 14
- Πόντοι
- 1
Ναι ρε παιδες...εχω και γω ψαξει παντου διχως επιτυχια.!!βοηθηστε...
Σου στελνω πμ.Καλησπερα ....συναγωνιστες!
Θα παρακαλουσα οποιον μπορει να μοθ στειλει με πμ το τηλεφωνο της Μαρινας.
Το παλεψα χωρις βοηθεια και......απετυχα!
Οκ αδελφε μου, δεν προσεξα. Δεν ξερω γι αυτην που λες.Οχι αυτη .....μπερδευτηκαμε.
Η ερωτηση αφορουσε μια ρωσο-ουκρανιδα μιλφ που αναφερθηκε δυο-τρεις σελιδες παρα-πισω.
Ευχαριστω παντως για την ...προσπαθεια.
Αν καποιος αλλος συναγωνιστης μπορει να βοηθησει .......
Οκ αδελφε μου, δεν προσεξα. Δεν ξερω γι αυτην που λες.
ean ginete k se mena !!!!!!καλησπέρα. μπορεί κάποιος να στείλει με πμ το τηλέφωνο απο Μαρίνα60... ;)
ean ginete k se mena !!!!!!
Με προλαβε ο Γ. Ξυδης !!!ean ginete k se mena !!!!!!
Οκ ,σορρυ παιδία δεν το γνώριζαΓράφε ελληνικά απαγορεύονται τα greeklish.
Δεν σε μαλωσαμε κιολας !!!Οκ ,σορρυ παιδία δεν το γνώριζα
οχι αγαπητε δεν ειμαι αλλου. μιλω πολυ σωστα και αυτος που απευθυνομαι το γνωριζει αριστα!!!! μην βιαζεσαι να δημιουργεισεις εντυπωσεις οταν εισαι πλημελως πληφορημενος....είσαι αλλού και μιλάς και ασχημα..
καλε παλι ζωγραφιζεις ???????????? στο επετρεψε ο δοκτωρ ?????????????καλη η ανακαλυψη σου
αλλα σε λιγο θα μας πεις οτι ειναι κ η τανα των τελευταιων ετων
Μαλλον εκανες λαθος,σε αλλον απευθυνοτανοχι αγαπητε δεν ειμαι αλλου. μιλω πολυ σωστα και αυτος που απευθυνομαι το γνωριζει αριστα!!!! μην βιαζεσαι να δημιουργεισεις εντυπωσεις οταν εισαι πλημελως πληφορημενος....
σε αυτη την περιπτωση οφειλω να ζητησω συγνωμην. ομως το ποστ του ηταν απαντηση σε δικο μου....Μαλλον εκανες λαθος,σε αλλον απευθυνοταν
ναι απολυτο δικαιο και οι δυο σας. ζητω δημοσια συγνωμη γιοα το λαθος μου.για κοιτα καλυτερα