daskaloss
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Σεπ 2012
- Κριτικές
- 14
- Like
- 39
- Πόντοι
- 246
υπομονη υπαρχει.. ελευ8ερος χρονος δεν υπαρχει..
η υπομονη ειναι αρετη
υπομονη υπαρχει.. ελευ8ερος χρονος δεν υπαρχει..
Γιατί δεν έλεγε τίποτα φίλε μου. Κάθε κριτική πρέπει να στέκει από μόνη της. Αν θες κάνε έναν κόπο να ξαναγράψεις με τα απαραίτητα στοιχεία που θα βοηθήσουν έστω και εν συντομία.μια κριτική που χα γράψει για την μαρίνα γιατί δεν δημοσιεύτηκε;
Χα Χα Χα Χα Καημενο μου παιδιιιι!!! που πας να μπλεξειςκαλα τορα αμα κανει το λαθος η μαρινα και απαντησει σε τηλεφωνημα μου την λυπαμαι πραγματικα.
θα φαει τοσο αγριο ξεσκισμα στο δωματιο που θα φυγει με πατεριτσες και οταν την χυσω στην μαπα και ειναι πτωμα
θα της πω ¨"αυτο ηταν για ολα τα τηλεφωνα που δεν απαντησες"" .
καλα τορα αμα κανει το λαθος η μαρινα και απαντησει σε τηλεφωνημα μου την λυπαμαι πραγματικα.
θα φαει τοσο αγριο ξεσκισμα στο δωματιο που θα φυγει με πατεριτσες και οταν την χυσω στην μαπα και ειναι πτωμα
θα της πω ¨"αυτο ηταν για ολα τα τηλεφωνα που δεν απαντησες"" .
Γιατί δεν έλεγε τίποτα φίλε μου. Κάθε κριτική πρέπει να στέκει από μόνη της. Αν θες κάνε έναν κόπο να ξαναγράψεις με τα απαραίτητα στοιχεία που θα βοηθήσουν έστω και εν συντομία.
Χα Χα Χα Χα Καημενο μου παιδιιιι!!! που πας να μπλεξεις
να γαμησεις η να κανεις τον ραμπο θα πας;;ναι φιλαρακι seminole ,24 ειμαι και εχω παρει απειρες milf. θα την βαλω κατω και θα φαει τρελο σκισιμο.
1.86 82 κιλα γυμνασμενος full. δεν βγαινει ζωντανη απο εκει μεσα.
να γαμησεις η να κανεις τον ραμπο θα πας;;
Αχχχχ....αυτοι οι νεοι.........η γυναικα ειναι νυμφομανης,εχει βγαλει μπιελα κοσμο και κοσμακιναι φιλαρακι seminole ,24 ειμαι και εχω παρει απειρες milf. θα την βαλω κατω και θα φαει τρελο σκισιμο.
ναι φιλαρακι seminole ,24 ειμαι και εχω παρει απειρες milf. θα την βαλω κατω και θα φαει τρελο σκισιμο.
κοτσο εδω βγηκε ζωντανη απο εμενα εσενα θα σε καταπιει για ορεκτικο
χαχααχχα κλαιω !! καλη φαση . αλλη μια προκληση λοιπον για να σε ξεπερασω !!
Αν θες ακουσε με.Οταν την πετυχεις κοιταξε να την ευχαριστηθεις και οχι να την εκδικηθεις και δεν θα χασειςχαχααχχα κλαιω !! καλη φαση . αλλη μια προκληση λοιπον για να σε ξεπερασω !!
Ευτυχως που κανει ραντεβου διπλα στο ΩΝΑΣΕΙΟκοτσο ετσι θα σε καταπιει
κοτσο ετσι θα σε καταπιει
κοτσο ειμαι 2.05 120 κιλα πολυ πολυ γυμνασμενος και δεν την εκανα καλα καποιες φορες οποτε μην κανεις δηλωσεις γιατι σε βλεπω να χανεις την ουσια του πραγματος δηλαδη να ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΑXAXAXAXAXAXAXAXA ελεοςς ρε !
κοτσο ειμαι 2.05 120 κιλα πολυ πολυ γυμνασμενος και δεν την εκανα καλα καποιες φορες οποτε μην κανεις δηλωσεις γιατι σε βλεπω να χανεις την ουσια του πραγματος δηλαδη να ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΑ
ρε το μαρινακι . εχε γουστο να με βγαλει κανενα νοκ-αουτ και να τρεχω αδιαβαστος μετα
αυτα ειναι. ενταξει mike μετα απο αυτη σου την διλωση τα αναθεωρω ολα τρελε. παμε για να περασουμε καλα και οχι για ramboκαταστασεις !