daskaloss
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Σεπ 2012
- Κριτικές
- 14
- Like
- 39
- Πόντοι
- 246
εχεις pm
εχεις pm
Γκοτ ιτ. Μερσι.
τηλέφωνο? Τηλέφωνο???? ΔΩΣΤΕ ΤΗΛΕΦΩΝΟ!!
(είναι τα 3 πρώτα comments στο άρθρο )
δεν υπάρχει σωτηρία
Στραβος εισαι???? Δεν μπορεις να διαβασεις το τηλεφωνο πανω στην φωτο??
ευτυχως δεν ανηκω σε καμια κατηγορια απο αυτες....απλα σχολιασα τα γραφομενα απο συναγωνιστες... ;)Δικό της είναι το μουνί ... όποτε γουστάρει το διαθέτει ... και το φιλοθεάμον κοινό περιμένει με τα σάλια να τρέχουν από τη λιγούρα..
Το βρίσκω λίγο οξύμωρο ... από τη μία να την βρίζετε διότι δεν απαντάει στα τηλέφωνα .... και από την άλλη να τηλεφωνείτε συνέχεια μήπως και το σηκώσει... Κάποια στιγμή πρέπει να αποφασίσετε ... νομίζω
ευτυχως δεν ανηκω σε καμια κατηγορια απο αυτες....απλα σχολιασα τα γραφομενα απο συναγωνιστες... ;)
Παιδια θα ηταν ευκολο το τηλεφωνο της εν λογω κυριας σε ενα p.m? Σας παρακαλω δηλαδη. (ξερω ακουγομαι απελπισμενος)
Ριχτε της κανα ακυρο να μην χτυπαει το τηλεφωνο για κανα μηνα να δεις πως θα απανταει...!ΕΛΕΟΣ ΔΛΔρε παιδιά την έχω πάρει 5-6 φορές τηλέφωνο, της έχω στείλει 2-3 sms..
αλλά τίποτα..
απαντάει στα sms?
να συνεχίσω να παίρνω ή μου δείχνει με τον τρόπο της ότι δεν δουλεύει με νέους πελάτες?
μη φανούμε και απελπισμένοι..
Oποιος εχει διαθεση ας το κανει..!Εγω σταματησα να ασχολουμε..!τέτοια επιμονή θέλει το θέμα ρε παιδιά;
εμ πως να γινει σε εφτιαξα με το μιλφακι και ξεχασαμε το μαρινακι...ειδες ο φιλος εχει το φαρμακο για ολα...καλησπερα φιλαρακι...Oποιος εχει διαθεση ας το κανει..!Εγω σταματησα να ασχολουμε..!
Oποιος εχει διαθεση ας το κανει..!Εγω σταματησα να ασχολουμε..!
Ριχτε της κανα ακυρο να μην χτυπαει το τηλεφωνο για κανα μηνα να δεις πως θα απανταει...!ΕΛΕΟΣ ΔΛΔ
Παιδια, καντε μου πασα το τηλεφωνακι της
Please!
θα δεχθείς (δικαιολογημένα) παρατήρηση απο τους παλαιούς συνάδελφε
δε πρέπει να υπάρχει ευκολότερο στην εύρεση τηλ