Darthlaser
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Οκτ 2021
- Like
- 20
- Πόντοι
- 0
Εχουμε κανα νεο απο τη Μαρινα; Ξερουμε αν δουλευει αυτον τον καιρο; Την εχει πετυχει κανεις;
Το να την πετύχεις είναι ανεξάρτητο με το αν δουλεύει..Εχουμε κανα νεο απο τη Μαρινα; Ξερουμε αν δουλευει αυτον τον καιρο; Την εχει πετυχει κανεις;
Τυπε αν την πετύχεις στο τηλ πήγαινε όπου σου πει..Καλησπέρα συναγωνιστές γνωρίζετε μήπως σε ποια ξενοδοχεία βολεύει την Μαρίνα να κάνει τα ραντεβού της.Θα είμαι Αθήνα από εβδομάδα για δουλειές και σκέφτομαι να κανονίσω μαζί της, εφόσον την πετύχω στο τηλέφωνο. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Εγώ ξέρω ότι την βολεύει στο Ολιμπικ στο Νέο Φάληρο και στο Ζεν στον Άλιμο, στα οποία είχαμε συνευρέσεις. Την βολεύει και σε άλλα όμως. Καλή επιτυχίαΚαλησπέρα συναγωνιστές γνωρίζετε μήπως σε ποια ξενοδοχεία βολεύει την Μαρίνα να κάνει τα ραντεβού της.Θα είμαι Αθήνα από εβδομάδα για δουλειές και σκέφτομαι να κανονίσω μαζί της, εφόσον την πετύχω στο τηλέφωνο. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Παντου ερχεται οπου της πεις εσυ!Καλησπέρα συναγωνιστές γνωρίζετε μήπως σε ποια ξενοδοχεία βολεύει την Μαρίνα να κάνει τα ραντεβού της.Θα είμαι Αθήνα από εβδομάδα για δουλειές και σκέφτομαι να κανονίσω μαζί της, εφόσον την πετύχω στο τηλέφωνο. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Μερικά τα εχει βάλει στην μαύρη λίστα της και δεν πηγαίνει , απο τα γνωστα θυμαμαι οτι ξεκινησε με το Κρεολη , αν και ηταν απο τα αγαπημένα της μαζι με το Λακομπα στο ξεκινημα της ... μετα ηρθε η σειρα του Λακομβα και του Bill ... ενω με το Prive παιζει και δεν εχει θεμα ...Παντου ερχεται οπου της πεις εσυ!
Νομίζω έπιασα τζόκερ..
Κάλεσα απάντησε κλείσαμε ραντεβού σήμερα. Ανυπομονώ για squirt... Πρώτη μου φορά μαζί της
Ωραίος! Να περάσεις όμορφα.Νομίζω έπιασα τζόκερ..
Κάλεσα απάντησε κλείσαμε ραντεβού σήμερα. Ανυπομονώ για squirt... Πρώτη μου φορά μαζί της
Θα το απολαύσεις το μόνο σίγουροΝομίζω έπιασα τζόκερ..
Εγώ ξέρω ότι την βολεύει στο Ολιμπικ στο Νέο Φάληρο και στο Ζεν στον Άλιμο, στα οποία είχαμε συνευρέσεις. Την βολεύει και σε άλλα όμως. Καλή επιτυχία
Πιο παλιά είχε μια ξαπλωμένη σε ένα κρεβάτι...Εκεί έχω μείνει...Παιζει καμια φοτο της?