astronautis@@@
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 9
- Like
- 168
- Πόντοι
- 296
μου το δινεις σε πμ?σε 821 εχω
μου το δινεις σε πμ?σε 821 εχω
ti les twra?????????σε όλους αυτούς με 5-10 posts,μην ζητάτε τηλέφωνα σας παρακαλώ..δεν δίνω τιποτα!
. Φίλε. έχεις το τηλ της Μαρίνας ;οποιος το θελει το εχω εγω
ποιός το έχει , να γράψει...
ti les twra?????????
εκτος απο το να ειστε ζήτουλες,ΔΕΝ εχετε προσφέρει τίποτα,ουτε τηλεφωνα,ουτε κριτικές,ουτε τίποτα και έχετε και την απαίτηση να σας δίνουν τηλεφωνά?σιγα ρε μεγαλε... πως κανεις ετσι.. ουτε γκομενα σου να ητανε...χαλαρωσε..!!!!
μην εισαι τοσο απολυτος....δεν χαλασε ο κόσμος να δόσουμε μια πληροφορία η ένα τηλέφωνο....και μενα μου το έχουν ζητησει,αλλα δεν το εχω πια.Την ειχα συναντησει πριν 2 χρόνια περίπου,καλή ηταν δε λεω,αλλά δεν ξαναασχολήθηκα και κάποια στιγμη εσβησα και το τηλέφωνο.
Εσεις που ζητάτε το τηλέφωνο,λαβετε υπ' όψιν σας οτι η κοπέλλα ισως δεν θελει να συναντηθει με αγνωστους,η εν πάσει περιπτώσει με μη συστημένα ατομα,διοτι φοβαται.....
Σιγα ρε τιμημενε!!!!!!!!!!!Λες και χαθηκαν τα μουνια.Απλως δεν υπαρχει χρημα και πασα παριπτωση vfm την κυνηγαει ο κοσμος......εκτος απο το να ειστε ζήτουλες,ΔΕΝ εχετε προσφέρει τίποτα,ουτε τηλεφωνα,ουτε κριτικές,ουτε τίποτα και έχετε και την απαίτηση να σας δίνουν τηλεφωνά?
έλα σοβαρευτητε....
είσαι κομπλεξικός?Σιγα ρε τιμημενε!!!!!!!!!!!Λες και χαθηκαν τα μουνια.Απλως δεν υπαρχει χρημα και πασα παριπτωση vfm την κυνηγαει ο κοσμος......