ioannisdebu
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2020
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3.561
- Πόντοι
- 456
oντως η Αντιγονη δινει σουφραΡ ναι, ο παλιός είναι πάντα αλλιώς και για να είμαι ειλικρινής δεν το βρίσκω κακό.
oντως η Αντιγονη δινει σουφραΡ ναι, ο παλιός είναι πάντα αλλιώς και για να είμαι ειλικρινής δεν το βρίσκω κακό.
Έχεις απόλυτο δίκιο φίλε. Σωματικά είναι πάρα πολύ όμορφη, έχει σωστές αναλογίες, εκπέμπει θηλυκότητα και όλα πάνω στο σώμα της είναι κατά την ταπεινή μου γνώμη άριστα. Στα του προσώπου ισχύει αυτό που λένε κάποιοι περί ορέξεως ουδείς λόγος, δηλαδή εκεί τα πράγματα είναι υποκειμενικά.Παιδακια λιγο κρατει με το "υπερμουναρος" ομως ετσι? Και γω γουσταρω Μαριναρα αλλα να ξερουμε τι λεμε
φυσικα και δεν ειναι κακο, κι απο την αλλη αυτο που ισχυει παντα!! ειναι οτι κανενας δεν παιρνει τις ιδιες υπηρεσιες με τους υπολοιπους...Ρ ναι, ο παλιός είναι πάντα αλλιώς και για να είμαι ειλικρινής δεν το βρίσκω κακό.
Παιδιά έχει κανείς το τηλέφωνο της Μαρίνας, να δοκιμάσω κι εγώ την τύχη μου?
Ξερεις οτι θα σκοραρεις πριν καν σουταρειςΈτσι πανυγηρίζω κάθε φορά που καταφέρνω να πετύχω τη Μαρίνα στο τηλέφωνο
ο τακτικός παλιός θες να πεις..Ρ ναι, ο παλιός είναι πάντα αλλιώς και για να είμαι ειλικρινής δεν το βρίσκω κακό.
Καμια φωτο της δεν παίζει κάπου?Το συναίσθημα μόλις σηκώνει τηλ η μαρίνα είναι φοβερό.. ειδικά σήμερα που την περιμένω χοτελ τρέμεις από καύλα γτ ξέρεις τι θα γίνει μόλις έρθει..!! σίγουρα η τοπ Βυζίτα τα πάντα όλα εμφάνιση σώμα κρεβάτι κ τέλειο που την βρίσκω σχετικα εύκολα αυτό το καιρό ειδικά μετά από κάτι παθιασμένα γαμησια που κάναμε
Καμια φωτο της δεν παίζει κάπου?
ελα ρε συ, τοσο χαλια?Όταν ξεκίνησε ανέβηκε μια φωτό που της εμοιαζευ. Από τότε τίποτα.
Oποτε ανεβαίνει αυτό το λινκ,βλέπω και το όνομα της Ελλης29......την θυμάστε?
κι η Κατερινα 40..Oποτε ανεβαίνει αυτό το λινκ,βλέπω και το όνομα της Ελλης29......την θυμάστε?
3 φυστίκια στο 50αρικο το Κατερινάκι και πολυ μπλα μπλα στο ενδιαμεσοκι η Κατερινα 40..