Διαγραμμένο μέλος 190700
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Μαΐ 2019
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.403
- Πόντοι
- 456
Για πολύ πουτσα η μαρίνα η καλύτερη πιπα
???ΣΟΧΟΒΙΤΣ εάν είναι τεσταρισμενη η κυρία από εσένα θα πάρω τηλέφωνο για ραντεβού..,.
Κάνει κανονικά με Αντιγόνη κ είναι πολύ δυνατό δυδιμο και vfmΞέρουμε αν κάνει ακόμη διπλό με Αντιγόνη?
Να ρε παιδιά, σίγουρα δουλεύει το κορίτσι? Έχω προσπαθήσει πολλές φορές για τουλάχιστον ένα χρόνο και δεν έχω καταφέρει να πετύχω επικοινωνία. Όσο για όσα γράφονται, η Μαρίνα είναι μακράν ότι καλύτερο στα 60 ευρώ. Κορμάρα, φοβερή περιποίηση και τρομερά φοβερή αίσθηση του χιούμορ???
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Κάνει κανονικά με Αντιγόνη κ είναι πολύ δυνατό δυδιμο και vfm
Βαθιά πίπα;Για εμένα μαρινα60 δοκιμάστε όλοι άφοβα! Πολύ καυλιαρα σωματαρα και πολύ καλή στο σεξ με διαστημική πιπαρα!
Φιλε η Μαριναρα είναι μία κατηγορία από μόνη της. Δεν την γαμας σου γαμαει τον πουτσο. Με την μουναρα της και το στόμα της. Οπότε τι βαθιά πίπα και τα συναφή. Τα πάντα βαθιά με την Μαρίνα.Βαθιά πίπα;
συμπαθητικο αν εξαιρεσεις τα χειλη τηςΠρόσωπο τι λέει;
Τύπε μην σε απασχολεί, έτσι κι αλλιώς δεν πρόκειται να την συναντήσεις...Πρόσωπο τι λέει;
Κι όμως! Ο επιμενων νικά!! Την συνάντησα σήμερα ύστερα από τουλάχιστον δύο χρόνια. Μια χαρά κορμάρα όπως πάντα και όσο για το πρόσωπο είναι συμπαθεστατη! Όντως λίγο τα χείλη είναι πιο φουσκωτά, αλλά είναι ωραία τσιμπουκοχειλα. Όσο για τα της συνάντησης, μου έριξε ένα μουνι!! Παραφράζοντας το γνωστό ρητό. Μέχρι μου μπλόκαρε τα χέρια με τα πόδια της για να μην της χαλάω τον Ρυθμό. Τι να πούμε ρε παιδιά, από τα καλύτερα call girl της αγοράς. Και σταθερά στα τίμια 60 ευρώ.Τύπε μην σε απασχολεί, έτσι κι αλλιώς δεν πρόκειται να την συναντήσεις...
πολύ σπασμένο!Πρόσωπο τι λέει;
Και ξανακολλημενοπολύ σπασμένο!
Λογικό αφού έχει πατήσει σχεδόν τα 50...πολύ σπασμένο!
οχι δεν παιζει τιποτα σε φωτοΠαιζει καμια φωτο να τσεκάρουμε περι τινος πρόκειται ;
Όχι δεν παίζειΠαιζει καμια φωτο να τσεκάρουμε περι τινος πρόκειται ;
διάβασε λιγες σελίδες πίσω και θα κατατοπιστείς!Παιζει καμια φωτο να τσεκάρουμε περι τινος πρόκειται ;
καλύτερα παίξε τζόκερΚαλησπέρα σε όλους. Το τηλέφωνό της μπορεί να μου το στείλει κάποιος; Έχω διαβάσει για το δίδυμο με την Αντιγόνη και το σκέφτομαι σοβαρά αν καταφέρω να τις βρω. Ευχαριστώ
Να είσαι καλαΕδώ είσαι φίλε μου τονυ 1927 http://cginfo.xlogs.org/?p=10 .Να είσαι καλά .