f21
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 23
- Like
- 3.614
- Πόντοι
- 4.060
όχι αδερφέΚαλησπέρα! Υπάρχει καμιά φωτογραφία της κοπέλας?
όχι αδερφέΚαλησπέρα! Υπάρχει καμιά φωτογραφία της κοπέλας?
τηλέφωνο έχεις?Καλησπέρα! Υπάρχει καμιά φωτογραφία της κοπέλας?
Καλησπέρα σε όλους τους χρήστες του site υπάρχει περίπτωση να έχω κάποιο τηλέφωνο της Μαρίνας εάν και ξέρετε επίσης άμα κάνει duo με κάποια φίλη της.
Τι νεκρά έχει πέσει εδω;;;;
Δεν έχει πάρει κανεις συναγωνιστής τώρα τελευταια;;;
Δεν έχει ανάγκη η Μαρίνα, είναι θρύλος του μπου πλέονΜαλλον βαριουνται να γραψουν
Δεν έχει ανάγκη η Μαρίνα, είναι θρύλος του μπου πλέον
Πριν λίγες μέρες την πήρε ο Πανάγος ;) Δεν θα αφήσει καμία αυτό το παιδί...Ε οκ
Αλλα καμια φρεσκια ενημερωση δεν βλαπτει
Πριν λίγες μέρες την πήρε ο Πανάγος ;) Δεν θα αφήσει καμία αυτό το παιδί...
28 πήρα την ουκρανη έκανα λαθοςΤο γραψε,??
Ε, τζάμπα δηλαδή τρέχαμε με τον Τάσο στα καταφύγια;28 πήρα την ουκρανη έκανα λαθος
28 πήρα την ουκρανη έκανα λαθος
Τη Μαρίνα28 λέει. Συχνά γίνεται αυτό το μπέρδεμα, αλλά δεν είναι σωστό να λέμε εδώ για άλλη κοπέλα...Ουκρανη???
Τη Μαρίνα28 λέει. Συχνά γίνεται αυτό το μπέρδεμα, αλλά δεν είναι σωστό να λέμε εδώ για άλλη κοπέλα...
Επιστροφή σε κανονική ροή λοιπόν: την τελευταία φορά είχα χτυπήσει αρκετά τηλέφωνα να τη βρω, αλλά τίποτα. Κάποια στιγμή παίρνω στο ξεκούδουνο και το σηκώνει. Δεν ήθελα ραντεβού αλλά λέω αφού τη βρήκα οκ. Ήρθε και έγινε το ΚούγκιΜπλεξαμε τις μαρινες
Επιστροφή σε κανονική ροή λοιπόν: την τελευταία φορά είχα χτυπήσει αρκετά τηλέφωνα να τη βρω, αλλά τίποτα. Κάποια στιγμή παίρνω στο ξεκούδουνο και το σηκώνει. Δεν ήθελα ραντεβού αλλά λέω αφού τη βρήκα οκ. Ήρθε και έγινε το Κούγκι
Δεν την πήρα ποτέ σόλο οπότε δεν έχω άποψη. Στο ντουέτο η Μαρίνα την εξαφάνισε, αν και ήταν πρόθυμη ομολογώ...
Εγω λεω να κλεισω με αντι σολο
Δεν την πήρα ποτέ σόλο οπότε δεν έχω άποψη. Στο ντουέτο η Μαρίνα την εξαφάνισε, αν και ήταν πρόθυμη ομολογώ...
Και δίνει και λώκο, φώναξε τον Άγιο ;)Την εχω πσρει 2 φορες σολο
Πολυ δυνατη κ αυτη