Δεν καταλαβες... "σκιζεται" να τελειωσεις στο τεταρτο και να φυγει...μας δουλευεις ρε τυπε. ποιος σου φταιει για το αν τελειωνεις γρηγορα ή αργα.
Αν δεν πας με τα νερα της στο θεμα αυτο και θες την ησυχια σου, θα σου σπασει τα αρχιδια!!
Δεν καταλαβες... "σκιζεται" να τελειωσεις στο τεταρτο και να φυγει...μας δουλευεις ρε τυπε. ποιος σου φταιει για το αν τελειωνεις γρηγορα ή αργα.
Δεν καταλαβες... "σκιζεται" να τελειωσεις στο τεταρτο και να φυγει...
Αν δεν πας με τα νερα της στο θεμα αυτο και θες την ησυχια σου, θα σου σπασει τα αρχιδια!!
Δεν καταλαβες... "σκιζεται" να τελειωσεις στο τεταρτο και να φυγει...
Καθεται αλλα βιαζεται να σε τελειωσει... και αν πεις για 2ο και δεν εισαι "πανετοιμος",
θα αρχισει να σου λεει οτι ταχα-μου δηθεν θελει χρνο να ντυθει, να κανει μπανιο... κλπ
Ενω με το που μπαινει σου την πεφτει αγρια, για να μη χασει το πελατη... μετα
Ειναι αυτο που λενε οτι "στη αναβροχια, καλο ειναι και το χαλαζι..."
φίλε μου, κι εγώ δεν μπορώ να καταλάβω τι ακριβώς θες να πεις. κάθεται στάνταρ 1 ώρα, αλλά σε τελειώνει στο τέταρτο και μετά προσπαθεί να αποφύγει το 2ο γύρο; δηλαδή τα υπόλοιπα 45' τι γίνεται; τάβλι και κουβέντα;
Μαλλον εχουμε προβλημα συννενοησης... Εννοω οτι προσπαθει να σε τελειωσει στα γρηγορα 15' μαξιμουμπριν ειπες οτι καθεται μια ωρα και τωρα λες τεταρτο. θολα τα βλεπω τα νερα.
..και καμια μπιριμπα..φίλε μου, κι εγώ δεν μπορώ να καταλάβω τι ακριβώς θες να πεις. κάθεται στάνταρ 1 ώρα, αλλά σε τελειώνει στο τέταρτο και μετά προσπαθεί να αποφύγει το 2ο γύρο; δηλαδή τα υπόλοιπα 45' τι γίνεται; τάβλι και κουβέντα;
πολλες φορες,στις κριτικες οι ημερομηνιες ειναι ενδεικτικες.... ;)παιδες καλησπερα..πολλοι αναφερατε πως η μαρινα λειπει σε διακοπες...το τηλ οντως δεν ισχυει..πως γινεται να εχει φυγει εδω και τοσο καιρο και στο αδελφικο σαιτ να εχει ανεβει κριτικη για την μαρινα στις 9 ιουλιου...μηπως αλλαξε κιν και δεν το ξερουμε??η κινειται σε κλειστο κυκλο????
πιο ειναι το αδερφικο site? (τριτη φορα που ρωταω)φιλαρακι οχι τοτε εγινε η συναντηση απλα μερα απο 2 μερουλες την εκανε για διακοπες και θα ξαναερθει τον σεπτεμβρη...ετσι διαβασα στο φορουμ του αδεφικοθ σαιτ απο εναν συναγωνιστη που μιλησε μαζι της....
που τα εβγαλες τα σπυρακια???μηπως ειναι ιδεα σου αποτο φοβο??????Παιδιά,ΕΠΕΙΓΟΝ!!!Πριν ενα μηνα περιπου ειχα ατυχημα με τη Μαρινα,εσπασε το προφυλακτικο!ζώ εφιαλτη απο τότε!υπάρχει κάποιος που να την γνωρίζει κ να ξέρει οτι είναι υγιής??!πρόσεξα κάτι πολύ μικρά σπυράκια,πολύ μικρά,άσπρα στα χείλη μου από μέσα
Χτες δεν τα ειχα!σημερα τα εβγαλα,στο πανω χειλος,βεβαια τις τελευταιες μερες δεν κοιμαμαι κ οταν σκεφτομαι οτι μπορει να αθρπαξα hiv φρικακαρω κ ιδδρωνω στη στιγμη!ειμαι κ νεος κ μου εχει κοπει το γελιο!!μακαρι να ειναι υγιης...