jimy.m.
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 169
- Like
- 20.417
- Πόντοι
- 34.612
Τζιμή μην γελας, εσύ έχεις χαλάσει τον γέροντα..
Τζιμή μην γελας, εσύ έχεις χαλάσει τον γέροντα..
αν δεν έχει και ο γέροντας ζάντρέν τότε ποιος θα έχέί πάντως ωραία η ΑντιγόνηΠλουσιο το φωτογραφικο υλικο του γεροντα.
αν είσαι τυχερός και το σηκώσει πάει παντού και σε σπιτια.η μαρινα παει σε hothel η μονο στο χωρο της?
Αδέλφια,
Ψάχνω την Αντιγόνη για ατομικό ραντεβού. Έχει κανείς σας να μοιραστεί τηλέφωνο;
Ευχαριστώ προκαταβολικά
Αδέλφια,
Ψάχνω την Αντιγόνη για ατομικό ραντεβού. Έχει κανείς σας να μοιραστεί τηλέφωνο;
Ευχαριστώ προκαταβολικά
Ένας κολλητός μου έκανε ένα πέρασμα από αρκετά call girls.. ανεξάρτητες, γραφεία, κάποιες πολύ ακριβές.. πλέον βέβαια έχει κόψει το σπορ..
Πάντως στην ερώτηση μου, ποιο θεωρεί το call girl που πραγματικά του άλλαξε τα φώτα και ήταν vfm, η απάντηση του ήταν χωρίς δεύτερη σκέψη Μαρίνα60.
Δεν την έχω πάρει τηλ γιατί από ότι διαβάζω απίθανο να την πετύχεις.. Επίσης δεν υπάρχει και καμία αληθινή φωτό της online από ότι έχω διαβάσει..
ε και
πανε κ θα μας θυμηθεις
Μα και να θέλω να πάω, από ότι διαβάζω πρέπει να παίρνω όλη μέρα τηλέφωνο όπου το πιθανότερο είναι να μην την βρω
Ένας κολλητός μου έκανε ένα πέρασμα από αρκετά call girls.. ανεξάρτητες, γραφεία, κάποιες πολύ ακριβές.. πλέον βέβαια έχει κόψει το σπορ..
Πάντως στην ερώτηση μου, ποιο θεωρεί το call girl που πραγματικά του άλλαξε τα φώτα και ήταν vfm, η απάντηση του ήταν χωρίς δεύτερη σκέψη Μαρίνα60.
Δεν την έχω πάρει τηλ γιατί από ότι διαβάζω απίθανο να την πετύχεις.. Επίσης δεν υπάρχει και καμία αληθινή φωτό της online από ότι έχω διαβάσει..
οχι κ αποκρουστικο βρε μαχιμε
συμφωνώ με Jimmy είναι καυλα..βαιβαια γούστα είναι αυταοχι κ αποκρουστικο βρε μαχιμε
συμφωνώ με Jimmy είναι καυλα..βαιβαια γούστα είναι αυτα
συμφωνώ απολυτα..αυτή η amateurs φάση και το ναζί της με καυλωνειΚ η αντι βεβαια πυρακαυλος