zadren
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Ιουλ 2015
- Κριτικές
- 17
- Like
- 2.555
- Πόντοι
- 2.756
εισαι ευλογημενο μελος!παντα να βοηθας τον πλησιον
εισαι ευλογημενο μελος!παντα να βοηθας τον πλησιον
ολο τον κοσμο βοηθαω...απλα με σενα το εκανα με ορεξη......απλα πολλα καριολια το ξεχνουν...θα κρεμασω σε λιγες μερες ΠΜ να δουν ολοι πως συμπεριφερονται τα καριολια...εισαι απο τους λιγους που ειχε ανταποκριση να βοηθησει ενα ασχετο καινουργιο μελος
ολο τον κοσμο βοηθαω...απλα με σενα το εκανα με ορεξη......απλα πολλα καριολια το ξεχνουν...θα κρεμασω σε λιγες μερες ΠΜ να δουν ολοι πως συμπεριφερονται τα καριολια...
οχι ολοιολο τον κοσμο βοηθαω...απλα με σενα το εκανα με ορεξη......απλα πολλα καριολια το ξεχνουν...θα κρεμασω σε λιγες μερες ΠΜ να δουν ολοι πως συμπεριφερονται τα καριολια...
καλα ρε ποσο πυρφορος εισαι?Καμμία φωτογραφία της δεν κυκλοφορεί ? Να δούμε τι milfάρα ειναι !
καλα ρε ποσο πυρφορος εισαι?
200 σελιδες σχολια, 100 κριτικες! Μαλλον δεν πας καλα!
στειλε του φωτο απο το γαμο της !!!έλα ρε, άσε το παιδί αφού θέλει τα φρούτα ...... φρουτόκρεμα
Τυπε φωτο απο μαρινα δεν παιζουν, ειναι πολυ κοντα στην fake που εχει στο προφιλ της..παιδια κοιταξα αρκετες σελιδες τωρα στο τελος και φωτο τις μαρινας δν παιζουν απ οτι ειδα!!!ξερετε αν εχει καπου και δεν τις εχω δει εγω??
Τυπε φωτο απο μαρινα δεν παιζουν, ειναι πολυ κοντα στην fake που εχει στο προφιλ της..
Δεν υπαρχει λογος να ψαχνεσαι,οτι εχεις διαβασει αρκει..
Με λιγα λογια, μια μιλφαρα που τα σπαει....
οντως η κοπελα που απεικονίζεται είναι παρα πολύ κοντα στην πραγματικοτηταΤυπε φωτο απο μαρινα δεν παιζουν, ειναι πολυ κοντα στην fake που εχει στο προφιλ της..
Δεν υπαρχει λογος να ψαχνεσαι,οτι εχεις διαβασει αρκει..
Με λιγα λογια, μια μιλφαρα που τα σπαει....
τυπε θες κωλο....με ραντεβου;;;;;;;;συναγωνιστες και οπαδοι της Μαρινας... εαν και την εχω δει πολλες φορες ποτε δεν καταφερα να παρω το κωλι της, παρολου που φαινεται και ειναι δουλεμενο, οσοι το εχετε παρει το κανονιζεται απο πριν η απλα το βαζεται χωρις πολλα πολλα? Επειδη θελω να την συναντησω πριν τις γιορτες αλλα θελω και το κωλο της σαν τρελος καποιος να με συμβουλεψει
γιατι ρε φιλε? δωσε πληροφοριες....τυπε θες κωλο....με ραντεβου;;;;;;;;
γιατι ρε φιλε? δωσε πληροφοριες....