Joxx
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2015
- Κριτικές
- 20
- Like
- 884
- Πόντοι
- 1.026
Μην λες τετοια!!ρίχνεις λάδι στη φωτιά!οντως
ειναι φοβερη
Μην λες τετοια!!ρίχνεις λάδι στη φωτιά!οντως
ειναι φοβερη
Μην λες τετοια!!ρίχνεις λάδι στη φωτιά!
Θα πατε ρε ρεμαλια!! Ολα τα ρεμαλια εστω και μια φορα πρεπει να περασουν απο το καλντερίμι της χαρας... ;)
Ειπα, εστω και μια...μονο μια?
όταν κλεισω με μαρινα θα της πω να με βάλει στο καθημερινό πρόγραμμα της. Όσο αντέξω φυσικά!!!! Αν κ από ότι διαβάζω εδώ για μαρινα ένα μαγικό χάπι δεν θα εβλαπτε!!εμεις το λαδι η μαρινα η φωτια
Θα πατε ρε ρεμαλια!! Ολα τα ρεμαλια εστω και μια φορα πρεπει να περασουν απο το καλντερίμι της χαρας... ;)
όπου κατσει η μπιλια!!και ρωτώ εγώ τώρα .. της μονής ή της διπλής χαράς, this is the question my friend!
και ρωτώ εγώ τώρα .. της μονής ή της διπλής χαράς, this is the question my friend!
Θα πας μην ανχωνεσε η Μαρινα ειναι πολυ δεκτικη σε καινουργιες φυσιογνωμιες ;) ;) ;) !!!! Εγω μιλαγα μαζι της προχθες αρκετη ωρα στο τηλεφωνο και την ρωταγα για την φιλη της την Αντιγονη , και αφου ρωταγα πολλα και διαφορα για την μικρη , μου απανταει με την εξης ατακα : με τετοια δασκαλα που εχει ειναι δυνατον να μην εχει μαθει τα κολπα , ολα της τα εδειξα μου λεει και πλεον η μικρη βγαζει τρελα γουστα και ειδικα στα πνευστα που τις εδειξα . Χαρηκα που τα ειπαμε και της ειπα οτι μες την βδομαδα που θα ειμαι κι εγω χαλαρος θα κλεισουμε ενα καλο τριολε να διαπιστωσω κι εγω αν οντως η μικρη τα πηρε τα γραμματα απ την εμπειρη δασκαλα ;) ;) ;) !!!!!Βρε τι έχουμε παθει...Αν δεν πάω με Μαρινα θα μου μείνει αποθημενο..!!
Ελα ρε, ποια "μκρη"? Δεν υπαρχει κατι τετοιο, για αλλη θα ελεγε.Θα πας μην ανχωνεσε η Μαρινα ειναι πολυ δεκτικη σε καινουργιες φυσιογνωμιες ;) ;) ;) !!!! Εγω μιλαγα μαζι της προχθες αρκετη ωρα στο τηλεφωνο και την ρωταγα για την φιλη της την Αντιγονη , και αφου ρωταγα πολλα και διαφορα για την μικρη , μου απανταει με την εξης ατακα : με τετοια δασκαλα που εχει ειναι δυνατον να μην εχει μαθει τα κολπα , ολα της τα εδειξα μου λεει και πλεον η μικρη βγαζει τρελα γουστα και ειδικα στα πνευστα που τις εδειξα . Χαρηκα που τα ειπαμε και της ειπα οτι μες την βδομαδα που θα ειμαι κι εγω χαλαρος θα κλεισουμε ενα καλο τριολε να διαπιστωσω κι εγω αν οντως η μικρη τα πηρε τα γραμματα απ την εμπειρη δασκαλα ;) ;) ;) !!!!!
συμφωνω κι εγω για την Αντιγονη που για τα δικα ΜΟΥ γουστα ειναι μπαζολα..Ελα ρε, ποια "μκρη"? Δεν υπαρχει κατι τετοιο, για αλλη θα ελεγε.
Η Αντιγονη ειναι παλια καραβανου...Μετρια πραγματα...
συμφωνω με zarden ότι ειναι παλια καραβάνα και μαζι σου φυσικά ότι ειναι μπαζολα μεγάλη.συμφωνω κι εγω για την Αντιγονη που για τα δικα ΜΟΥ γουστα ειναι μπαζολα..
συμφωνω με zarden ότι ειναι παλια καραβάνα και μαζι σου φυσικά ότι ειναι μπαζολα μεγάλη.
οχιΠαίδες μήπως έχει σχέση με μια Αντιγόνη Ελληνιδα που δούλευε σε κάποιο γραφείο παλιότερα????
ο επιμένων νικαΤελικά, το πήρα πλέον απόφαση. Δεν πρόκειται να σηκώσει ποτέ το τηλέφωνό της...
Φίλε μετά από 4 μήνες μπορώ να ρίξω λευκή πετσέτα...ο επιμένων νικα