zadren
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Ιουλ 2015
- Κριτικές
- 17
- Like
- 2.555
- Πόντοι
- 2.756
Καλα, εσυ μαλλον εχεις αλλα προβληματα που θα πρεπει να στα λυσει καμια ενετζου…Αν θες συστασεις γραψε πμ να σε στειλω στην καταλληλη φιλε νερντουλα.Δεν θα συνεχίσω καμία αντιπαράθεση εδώ.Εγραψα κατι και το σχολίασες κάπως με τον δικό σου τροπο και φοβερά επιχειρήματα ΒΕΒΑΙΩΣ - ΒΕΒΑΙΩΣ.Το οτι κάποια μέλη γράφουν κατι που έχει συμβεί (αλλα τελικά λένε αερολογίες) ενώ κάποια αλλα οτι γράφουν ειναι ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ δεν το εχω καταλάβει αλλα μάλλον εσυ έχεις το δίκιο και όχι εγω. Άλλωστε το γράφει και στους κανόνες του φόρουμ οτι τα αστέρια ειναι μονάδα μέτρησης σοβαρότητας και ειλικρίνειας απλα δεν το είχα διαβάσει νωρίτερα.Να περνάς καλα συνάδελφε!!!!
Τι παει να πει «καποια μελη» ρε χαζοπαληκαρο βλακονι? Από εσενα το ακουσα (όπως εχω ακουσει και για το ντηλαρισμα-σπρωξιμο που κανεις για άλλη πουτανα εδώ μεσα), αντε και από αλλον ένα. Αν δεν γουσταρεις να γαμας την Μαρινα και νομιζεις πως θα σου δωσει το χυσοκουβα στη μουρη η φοβασαι γενικα μην μαζεψεις καμια χυσο-νταμιτζανα ,σου προτεινω να πας σε άλλο νημα (πχ Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ))Εκει είναι καλα για σενα γιατι από ότι ειδα στα μηνυματα σου ολο με την υγεια ασχολεισαι. Αν εισαι γιατρος, δωσε και σε μας καμια βιταμινη μπεεεεεε να στανιαρουμε όπως εσυ. Αφου δεν γουσταρεις, τι σουλατσαρεις εδώ μεσα στο νημα αυτό και παρουσιαζεις αποψεις? Πες μας τοτε κατι καλυτερο να γαμισουμε και εμεις-προτεινε κατι άλλο εκτος από την χοανη που απλωνεις εδώ μεσα γιατι σιγα σιγα βγαινει η μουχλα και ο καπνολεκες, Τραβολτα, μπροκερα. Αντε εκει που σου λεω και ασε εμας να παρουμε τα πακοτινια από την Μαρινα, φιλε.
Τωρα παμε στα αστερια φιλε… Θελεις να σου δωσω μηπως τα 1000 τα δικα μου παξιμαδια η και περισσοτερα να γινεις Κλαραμπελ-σημαιοφορος?Θα σου πηγαινουν τα τσατσοσημα εσενα. (αντε…και με την ψωλη του Γριβα σου ευχομαι) Εμενα στα καντηλερια μου, ετσι κι’αλλιως και με βαθμο Κλαραμπελ τις ιδιες μαλακιες-φλοριες θα λες, δεν θα αλλαξει και τιποτα…Το ιδιο γιωτοκομαντο θα παραμεινεις…
Τελος θα ηθελα να σου δωσω και 2 συμβουλες, τουλαχιστον οσο αφορα την απαντηση που εδωσες σε εμενα…Να μην εισαι τοσο πεσιματικος σε παραθεσεις εδώ μεσα + μην μπλεκεις με ανωμαλα ρηματα…