livornezos
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Αυγ 2014
- Κριτικές
- 2
- Like
- 743
- Πόντοι
- 96
ωραιοςφιλε δεν θελω να σου κανω τον εξυπνο αλλα η ιδια μου το επιβεβαιωσε γιατι αρεσει στους περισσοτερους, ασχετα αν δεν το παραδεχονται..
ωραιοςφιλε δεν θελω να σου κανω τον εξυπνο αλλα η ιδια μου το επιβεβαιωσε γιατι αρεσει στους περισσοτερους, ασχετα αν δεν το παραδεχονται..
Οκ, ετσι και αλλιως η τυπισσα ειναι σάϊκο. Εμενα μου ελεγε ποσο της αρεσει να χυνει οταν ειναι απο πανω και οτι γουσταρει. Δε μενω στα λογια της αλλα στο τι ειδα και γενικα το σκηνικο με εμενα εφερνε πεισσοτερο σε σκουιρτ παρα κατουρημα...φιλε δεν θελω να σου κανω τον εξυπνο αλλα η ιδια μου το επιβεβαιωσε γιατι αρεσει στους περισσοτερους, ασχετα αν δεν το παραδεχονται..
πρπει να της ζηταμε δειγμα υγρωνΟκ, ετσι και αλλιως η τυπισσα ειναι σάϊκο. Εμενα μου ελεγε ποσο της αρεσει να χυνει οταν ειναι απο πανω και οτι γουσταρει. Δε μενω στα λογια της αλλα στο τι ειδα και γενικα το σκηνικο με εμενα εφερνε πεισσοτερο σε σκουιρτ παρα κατουρημα...
Δε γαμιεται....πρπει να της ζηταμε δειγμα υγρων
ναι ρε ;) ;) ;)Δε γαμιεται....
καλου-κακου κρατα το στομα σου κλειστο..Οκ, ετσι και αλλιως η τυπισσα ειναι σάϊκο. Εμενα μου ελεγε ποσο της αρεσει να χυνει οταν ειναι απο πανω και οτι γουσταρει. Δε μενω στα λογια της αλλα στο τι ειδα και γενικα το σκηνικο με εμενα εφερνε πεισσοτερο σε σκουιρτ παρα κατουρημα...
δε νομιζω να μη τη καβλωνες ειναι καυλιαρα απο μονη της απλα δε θα χεις δωσει την απαραιτητη σημασιαεμενα παντως δε μου τυχε ποτε...και την εβλεπα συχνα πριν καμποσο καιρο
μαλλον δε την καβλωνα πολυ...
γιατι τυπε τη κακο ειπε?καλου-κακου κρατα το στομα σου κλειστο..
γιατι τυπε τη κακο ειπε?
..ενω εμεις οι ωραιοι και εμπειροι εραστες την κανουμε και σπαρταραει!! χαχα.. ολοι το ιδιο δουλεμα τρωμε φιλε μας..εμενα παντως δε μου τυχε ποτε...και την εβλεπα συχνα πριν καμποσο καιρο
μαλλον δε την καυλωνα πολυ...
πες βρε συναγωνιστη τ αυτονοητα!!Δεν κατάλαβες τι θέλει να πει: κράτα το στόμα σου κλειστό για να μη καταπιείς τα κάτουρά της ενώ εσύ θα νομίζεις ότι "χύνει". Γιατί αυτό κάνει εντέλει, μας κατουράει τάχα μου βογγώντας/ουρλιάζοντας από ηδονή. Το συνειδητοποίησα τη τελευταία φορά που την συνάντησα στις αρχές του καλοκαιριού, όπου με "έχυσε" τάχα μου 2 φορές στο πρόσωπο. Τη πρώτη φορά νόμισα ότι ήταν αλήθεια και φτιάχτηκα ο μλκς, όμως τη δεύτερη κατάλαβα από τη γεύση και τον τρόπο που έγινε (στο ξεκάρφωτο, επειδή έβλεπε ότι δεν μπορούσα να τελειώσω, μπας και με φτιάξει) ότι μας δουλεύει κανονικά και έστριψα όσο μπορούσα το πρόσωπό μου, γιατί σιχάθηκα.
...σωστη κουβεντα ειπες φιλε μου....ενω εμεις οι ωραιοι και εμπειροι εραστες την κανουμε και σπαρταραει!! χαχα.. ολοι το ιδιο δουλεμα τρωμε φιλε μας..
Τι παει να πει δουλεμα ρε μαγκες? Τη τυπισα την πληρωνουμε και καθεται και τη γαμαμε μουνι στομα ολα. Δουλεμα θα ηταν αν πληρωναμε και ΔΕΝ τη γαμαγαμε. Προσωπικα εγω οταν παω με πουτανα στα αρχιδια μου αν της αρεσει, αν χυνει ή αν κατουραει. Απλα ανοιγουμε μια κουβεντα εδω να περναει η ωρα....σωστη κουβεντα ειπες φιλε μου..
ε οχι και να μας κατουραει φιλε μΤι παει να πει δουλεμα ρε μαγκες? Τη τυπισα την πληρωνουμε και καθεται και τη γαμαμε μουνι στομα ολα. Δουλεμα θα ηταν αν πληρωναμε και ΔΕΝ τη γαμαγαμε. Προσωπικα εγω οταν παω με πουτανα στα αρχιδια μου αν της αρεσει, αν χυνει ή αν κατουραει. Απλα ανοιγουμε μια κουβεντα εδω να περναει η ωρα.
ποιες γκομενες τυπε 9 στις 10 ειναι ανοργασμικεςΡε παικτες αν θελετε καποια που να τελειωνει κανονικα, να βρειτε γκομενα.
Αιντε που περιμενετε να χυσουν οι πουτανες!
ποιες γκομενες τυπε 9 στις 10 ειναι ανοργασμικες
Ρε παικτες αν θελετε καποια που να τελειωνει κανονικα, να βρειτε γκομενα.
Αιντε που περιμενετε να χυσουν οι πουτανες!