gerontopsolos
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 4
- Like
- 8
- Πόντοι
- 1
δωσε ρε βλακα το τηλεφωνο στα παιδιαεχεις pm
χαχαχα
δωσε ρε βλακα το τηλεφωνο στα παιδιαεχεις pm
επίπεδο.......δωσε ρε βλακα το τηλεφωνο στα παιδια
χαχαχα
και ξεκιναει μια τρελη πιπα με φτυσιματα απο το 1 μετρο μακρυα...
τα φτυσιματα εννοω πονηρε αγαμητετετοια τεχνικη στην πιπα μονο οι χ μεν
τετοια τεχνικη στην πιπα μονο οι χ μεν
τα φτυσιματα εννοω πονηρε αγαμητε
Αλανια καλησπερα ειπα και εγω να πω την εμπειρια μου μιασ και πρωτογνωρη στα 13 χρονια που ασχολουμαι με call girls....Η ΓΥΝΑΙΚΑΑΑΑΑΑΑ ΑΠΛΑ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ!!!!Ανοιγω την πορτα στο γνωστο hotel και βλεπω ενα αλογο με κατι τακουναρεσ χαχα.ξεκιναμε λιγο κουβεντουλα και ξαφνικα βρισκομαι γυμνοσ και κολλημενοσ στον τοιχο και ξεκιναει μια τρελη πιπα με φτυσιματα απο το 1 μετρο μακρυα...σε 5 δευτερα κοιταει το εργαλειο μου και χλωμιαζει...χαχα. Καποτουλα και χεκιναει ενα καβαλημα ουτε στον ιππικο ομιλο να ειμασταν...κρατιεμαι με το ζορι και πανω στισ καβλεσ μου τισ λεω χυσε με στο στομα ανωμαλη πουτανα...Και εκει ηρθε η εκπληξη....σηκωνεται η γυναικαρα και μου κανει ενα Squirtingggg 10+ δευτερολεπτων και μενω μαλακασ Νομιζα οτι με κατουρουσε η γκομενα.ευτυχωσ προλαβα και εκλεισα το στομα με ελουσε τα ματια μου ακομη τσουζουν...ξανακαβαλαει και ξανα τα ιδια πανω στο εργαλειο μου...και την ωρα που παω να τελειωσω παιζοντασ με καβαλαει ακαποτο οχι μεσα πανω ομωσ και με κανει μουσκεμα ξανα ενω εχυνα πανω στο μουνακι τησ....ορμαει και μου τον σκουπιζειιιι ολο μεχρι την τελευταια σταγονα...μπανακι χαλαρωση μετα απο κανα 10 λεπτο ξανα πιπα τρομερη και με λιγο χαιδεμα τησ πισω τρυπουλασ μου απο μονη τησ χωρισ να ζητησω τπτ εγω και τελειωμα ξανα στην στοματαρα τησ!!!Για μενα να μην πω η καλυτερη αυτην την στιγμη αλλα μεσα στην 5 αδα σιγουρα και ειδικα για 60 ευρο.
μήπως ρε φίλε εσύ ήσουν κάτω στη ρεσεψιόν,αυτή πάνω στο μπαλκόνι του δωματίου και στον έφτυνε από ψηλά?
Σε κατουρησε για τα καλα εσενα καυλιαρη!!πανω στισ καβλεσ μου τισ λεω χυσε με στο στομα ανωμαλη πουτανα...Και εκει ηρθε η εκπληξη....σηκωνεται η γυναικαρα και μου κανει ενα Squirtingggg 10+ δευτερολεπτων και μενω μαλακασ Νομιζα οτι με κατουρουσε η γκομενα.ευτυχωσ προλαβα και εκλεισα το στομα με ελουσε τα ματια μου ακομη τσουζουν...
Νομιζα οτι με κατουρουσε η γκομενα.
deuka 75 palermo kai ektor lopez Εχετε παει με την Μαρινα εσεισ¨?Γιατι πολυ πονηροι το παιζεται.αο.Και μαλλον δεν εχετε ιδεα τι σασ γινεται γενικοτερα.
τυπε δηλωνω ασχετος απο αυτες τις υπηρεσιες. ουτε ροχαλες τηλεκατευθυνομενες με λεηζερ εχω δοκιμασει ουτε τσουχτρα με τσιμπησε να κατσω να με κατουραει ενα κουβα.