Matt LeBlanc
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 19 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 21
- Like
- 6.900
- Πόντοι
- 8.345
σε κολομπαρο στην Ανδρο δουλευε..τι ωραια που ηταν το 2011, αγνωστη τοτε που δουλευε σε χωριο της μυτιλήνης..
σε κολομπαρο στην Ανδρο δουλευε..τι ωραια που ηταν το 2011, αγνωστη τοτε που δουλευε σε χωριο της μυτιλήνης..
Απλά παρέθεσα την πληροφορία, ο καθένας την επεξεργάζεται όπως κρίνει, προσωπικά σπάω πλάκα μαζί της μέχρι τώρα και περιμένω να δω που θα το πάει, αν και στο χρήμα θα καταλήξει, είμαι περίεργος να δω τον νέο τρόπο εξαπάτησης που σκέφτηκανΠολύ καλα ελληνικά δεν γράφει για να είναι η Μαριλου μας φίλε ;;
Πότε πρόλαβες και το προχώρησες τόσο πολύ βρε θηρίο; μάλλον είμαι αργός ψήστηςΚάρτες ζητάει μη μασάτε χαχαχα
σε κολομπαρο στην Ανδρο δουλευε.και σε
Και σε κολομπαρο στη μυτιληνη εκεινη την χρονια. Στρατο ημουν τοτε εκει. Αφου οταν ειδα οτι ειχε γινει πορνοσταρ και εκανε ραντεβου, της λεω εισαι η λου (ετσι την φωναζανε) που ησουν μυτιληνη τοτε; και μου πε ναισε κολομπαρο στην Ανδρο δουλευε..
ποιο ειναι το inst της?Της έστειλα μνμ στο Insta,με θυμήθηκε αν κι έχουν περάσει 5-6 χρόνια.Δεν κάνει συναντήσεις μου απάντησε
Κρίμα της λέω,θα ήθελα πολύ να ξαναδω τον κώλο σου
γνωμη ? real η fake?
γνωμη ? real η fake?
γνωμη ? real η fake?
Όπου βλέπεις paysafe και τα λοιπά μείνε μακριά
Ισχύει;Μαριλου μοραλ στο fb ειναι real? Θελει προκαταβολή λεει.
Ρε φίλε ξέρω γω μια μ πε 120 λεω οκ πορνοσταρ είναι μετα μ πε 80 εχει μια φωτογραφία μονο προσπαθώ να βγάλω άκρηΙσχύει;
Χλωμό το βλέπω αλλά ποτέ δε ξέρεις.Ρε φίλε ξέρω γω μια μ πε 120 λεω οκ πορνοσταρ είναι μετα μ πε 80 εχει μια φωτογραφία μονο προσπαθώ να βγάλω άκρη
Πανχλωμο(δυστυχως)Χλωμό το βλέπω αλλά ποτέ δε ξέρεις.