Νέα

Marilou Morales - Μαριλού Μοράλες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα casba1
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 304K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Marilou Morales

Call-Girl
Εγγρ.
2 Ιουλ 2017
Like
2.427
Kalispera!!!

1509717812___2253580416713727862672537170426206792187904n___OG4IEm4UgD.gif

[URL unfurl="true"]http://athensdiva.com/model/marilou-morales/[/url]

ΜΥΡΤΙΛΟΣ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2017
Κριτικές
10
Like
3.593
Πόντοι
746
μωρο μου τι ομορφα διαφορικα εχεις και τι κοιλιακους απιστευτους αλλα εγω ετσι σε θελω να με τρελενεις  :rose: :rose:

Συνημμένα

• ωωωωωωωωωωωωωωωωωωω.jpg
    ωωωωωωωωωωωωωωωωωωω.jpg
    8,2 KB · Εμφανίσεις: 27

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.461
Πόντοι
25.467
Μιας και απέχω για αρκετό καιρό από την συγγραφή κριτικών, λόγω κάποιου (ίσως και ανόητου) σκεπτικισμού που με κατατρέχει, επιτρέψατε μου, να μεταφέρω εδώ γραπτώς και επιγραμματικά, μερικές σκέψεις μου, σχετικά με την συνάντησή μου με την Marilou

Για ευνόητους λόγους, θεωρώ περιττό να σταθώ στο θέμα της εμφάνισής της. Κατά τα άλλα, είναι ξεκάθαρα και, αμιγώς, ο τύπος : παρτόλα. Τον πήρε από παντού, και τον πάτωσε από παντού. (Ομολογουμένως με λίγο "ζόρι" στο deep throat, αλλά τον πήρε όλον και έτσι). Κατά την συνεύρεση, επέδειξε γνήσια pse συμπεριφορά, που δεν της λείπουν όμως και κάποια στοιχεία υπερβολής κατά την άποψή μου. Ένα ραντεβού που θα θυμάμαι περισσότερο για την έντασή του, και για το ότι ευχαριστήθηκα και χόρτασα (μέχρι μπουχτίσματος) κώλο.

Τέλος, αν μου επιτρέπετε, μια συμβουλή: Δεδομένου του αντιτίμου του ραντεβού, οιαδήποτε μακρά ενασχόληση με, καλημέρες, καλησπέρες, καληνύχτες και , κοινωνικά διαλείμματα, είναι "χάσιμο χρόνου". Άλλωστε, αυτό το κομμάτι δεν είναι και το "φόρτε" της. Η χαριτόβρυτη δεσποινίς, είναι για: Πούτσο και πάλι πούτσο.

Marilou Morales

Call-Girl
Εγγρ.
2 Ιουλ 2017
Like
2.427
Μιας και απέχω για αρκετό καιρό από την συγγραφή κριτικών, λόγω κάποιου (ίσως και ανόητου) σκεπτικισμού που με κατατρέχει, επιτρέψατε μου, να μεταφέρω εδώ γραπτώς και επιγραμματικά, μερικές σκέψεις μου, σχετικά με την συνάντησή μου με την Marilou

Για ευνόητους λόγους, θεωρώ περιττό να σταθώ στο θέμα της εμφάνισής της. Κατά τα άλλα, είναι ξεκάθαρα και, αμιγώς, ο τύπος : παρτόλα. Τον πήρε από παντού, και τον πάτωσε από παντού. (Ομολογουμένως με λίγο "ζόρι" στο deep throat, αλλά τον πήρε όλον και έτσι). Κατά την συνεύρεση, επέδειξε γνήσια pse συμπεριφορά, που δεν της λείπουν όμως και κάποια στοιχεία υπερβολής κατά την άποψή μου. Ένα ραντεβού που θα θυμάμαι περισσότερο για την έντασή του, και για το ότι ευχαριστήθηκα και χόρτασα (μέχρι μπουχτίσματος) κώλο.

Τέλος, αν μου επιτρέπετε, μια συμβουλή: Δεδομένου του αντιτίμου του ραντεβού, οιαδήποτε μακρά ενασχόληση με, καλημέρες, καλησπέρες, καληνύχτες και , κοινωνικά διαλείμματα, είναι "χάσιμο χρόνου". Άλλωστε, αυτό το κομμάτι δεν είναι και το "φόρτε" της. Η χαριτόβρυτη δεσποινίς, είναι για: Πούτσο και πάλι πούτσο.
exaristo moro mou!!kalimera!!!

Επισκέπτης
Ευχαριστούμε τον Άγιο για τις πληροφορίες, πήρε κι άλλη μια ψήφο.
Κούκλα, τι τσιγάρο είναι αυτό?
Μπάφος Καλαμάτας?  :grin:
Καλό μεσημέρι, κάθε Κυριακή έχω πολύ δουλειά  :rockon:

ΜΥΡΤΙΛΟΣ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2017
Κριτικές
10
Like
3.593
Πόντοι
746
καλημερα μαριλου φερε μωρη κοκονα μου τα αυγουλακια που μαζεψες απο το κοτετσι να φαμε πρωινο με ομελετιτσα  :rose: :rose: :rose: :rose: :rose: :rose:

Συνημμένα

• ωμ.jpg
    ωμ.jpg
    11,4 KB · Εμφανίσεις: 32

Επισκέπτης
Ψιψίνα, σου έστειλα μήνυμα διάβασε και το ρίχνουμε!
Μη μασάς, ένας καφές είναι, αλλά να σκεφθείς καλά να μην πάμε κουβά......

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom