dopamina
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2014
- Like
- 62
- Πόντοι
- 166
exo espudathe historia k filosofia sto panamistirio gia daskala!
γεια σου κουκλα μου
γεια σου κουκλα μου
γεια σου κουκλα μου
exaristo moro mou!!kalimera!!!Μιας και απέχω για αρκετό καιρό από την συγγραφή κριτικών, λόγω κάποιου (ίσως και ανόητου) σκεπτικισμού που με κατατρέχει, επιτρέψατε μου, να μεταφέρω εδώ γραπτώς και επιγραμματικά, μερικές σκέψεις μου, σχετικά με την συνάντησή μου με την Marilou
Για ευνόητους λόγους, θεωρώ περιττό να σταθώ στο θέμα της εμφάνισής της. Κατά τα άλλα, είναι ξεκάθαρα και, αμιγώς, ο τύπος : παρτόλα. Τον πήρε από παντού, και τον πάτωσε από παντού. (Ομολογουμένως με λίγο "ζόρι" στο deep throat, αλλά τον πήρε όλον και έτσι). Κατά την συνεύρεση, επέδειξε γνήσια pse συμπεριφορά, που δεν της λείπουν όμως και κάποια στοιχεία υπερβολής κατά την άποψή μου. Ένα ραντεβού που θα θυμάμαι περισσότερο για την έντασή του, και για το ότι ευχαριστήθηκα και χόρτασα (μέχρι μπουχτίσματος) κώλο.
Τέλος, αν μου επιτρέπετε, μια συμβουλή: Δεδομένου του αντιτίμου του ραντεβού, οιαδήποτε μακρά ενασχόληση με, καλημέρες, καλησπέρες, καληνύχτες και , κοινωνικά διαλείμματα, είναι "χάσιμο χρόνου". Άλλωστε, αυτό το κομμάτι δεν είναι και το "φόρτε" της. Η χαριτόβρυτη δεσποινίς, είναι για: Πούτσο και πάλι πούτσο.
τι κανεις εδω μαριλου ????? :S :S :S
hummm oreo kolaraki!!gavlosa xaxaxaxaΕίναι τρέλα το μωρό,φωτο από συνάντηση μας,θα ακολουθήσει και κριτική σύντομα
Είναι τρέλα το μωρό,φωτο από συνάντηση μας,θα ακολουθήσει και κριτική σύντομα
apandithaΨιψίνα, σου έστειλα μήνυμα διάβασε και το ρίχνουμε!
Μη μασάς, ένας καφές είναι, αλλά να σκεφθείς καλά να μην πάμε κουβά......